Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JayLee píše:
zadnou 3 dny před ovu, v den ovu a 3 dny po s kondomem jedeme jinak normalka bez kondomu na ostro
A co kdyby byla náhoda? a šup? Potrat to jistí, co? ![]()
Jako prvni jsem brala Pramino-2 měsíce..nateklé nohy, špatná nálada, bylo mi po nich zle..jako další jsem brala Harmonet asi 4 roky, pak přestali vyrábět, tak jsem přešla na podobné, které beru do teď-Lindynette 20.Máme jedno dítě.
@radkka píše:
A neni to takové upatlané?Já jsem zkoušela ty globule a moc mě to teda nezaujalo, ale uvažuju, že vysadím HA a hledám alternativu.
Tak upatlane.. nekdy se nestihlo cekat 5 minut, omezeni v pouziti mydla kvuli spolehlivosti… premyslim nad teliskem nehormonalnim, uvidim co doktori na to ![]()
@misi11 píše:
Tak upatlane.. nekdy se nestihlo cekat 5 minut, omezeni v pouziti mydla kvuli spolehlivosti… premyslim nad teliskem nehormonalnim, uvidim co doktori na to
Já se mýdlem myju normálně a bez problémů ![]()
@JayLee píše:
sla bych na nej pac treti neplánujemetelisko ja ani manzel nechcme zadny predmety do me uz jen kvůli tomu pocitu a tomu jaky s nima jsou problemy stejne tak ha mi gyndar ani hematolog nenapise pac mam spatnou srazlivost krve a Leydena
sex mame cca 3× tydne takze ono s tim kondomem je to fakt nouze není to ono no
takze musim doufat, ze ovulaci vždy poznam, ze se mi nesoupne a ze nebudu tehule no
hrozne moc se vvzdy tesim az mi prijde ms
![]()
Kondom nikdy. Fůj
![]()
@JayLee píše:
jo o tom Pharmatexu jsem taky uvazovala minuly tyden ale stve me to nemznost se umyt mydlem po
Já si ten příbalovej leták přečetla až asi po roce používání
A když jsem se myla před tím mejdlem, myju se dál
![]()
@JayLee píše:
zadnou 3 dny před ovu, v den ovu a 3 dny po s kondomem jedeme jinak normalka bez kondomu na ostro
To já tedy nechávám mnohem větší rezervu. Před ovulací víc než týden. Jednak mohou spermie přežít třeba i pět dní, druhak ovulace může nečekaně přijít dřív. Ale jinak taky jen normálka + kondomy, případně přerušovaná, když je to tak na hraně, nebo si zrovna nejsem 100% jistá, že už to bezpečné je. Kdyby se povedlo, tak na potrat rozhodně nejdu, takže je to skoro fuk.
@Krasavicaa píše:
Kondom nikdy. Fůj![]()
Z těch tenčích Durexů se dá vybrat; muž kondomům taky nefandí, ale tyhle jsou už prý v pohodě.
@JayLee píše:
![]()
fakt? Ty jo tak to ja bych se asi bala
spis ten gel nez globuje bych ocenila njn ale to mas zas tak pak je nemozna 69 pac by mel manzel pusu od gelu no
No upřímně, my ty globule používáme jak si vzpomeneme. 1× jo, 3× ne
![]()
@Krasavicaa píše:
No upřímně, my ty globule používáme jak si vzpomeneme. 1× jo, 3× ne![]()
![]()
A to bys šla na potrat? To já bych byla v hrozném strestu teda. Víc než u té naší metody. ![]()
@Litta píše:
A to bys šla na potrat? To já bych byla v hrozném strestu teda. Víc než u té naší metody.
Jo šla
Teď by se mi to nehodilo do krámu ![]()
Síla zvyku, někdy na to zapomeneme, ale furt dobrý. stav děcek 0