Vaše antikoncepce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
3.8.15 20:24
@radkka píše:
A neni to takové upatlané? :oops: Já jsem zkoušela ty globule a moc mě to teda nezaujalo, ale uvažuju, že vysadím HA a hledám alternativu.

Síla zvyku, někdy na to zapomeneme, ale furt dobrý. stav děcek 0 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5239
3.8.15 20:25

Sylviane a bez problemu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.8.15 20:29
@JayLee píše:
zadnou 3 dny před ovu, v den ovu a 3 dny po s kondomem jedeme jinak normalka bez kondomu na ostro ;)

A co kdyby byla náhoda? a šup? Potrat to jistí, co? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3383
3.8.15 20:31

Jako prvni jsem brala Pramino-2 měsíce..nateklé nohy, špatná nálada, bylo mi po nich zle..jako další jsem brala Harmonet asi 4 roky, pak přestali vyrábět, tak jsem přešla na podobné, které beru do teď-Lindynette 20.Máme jedno dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
3.8.15 20:36
@radkka píše:
A neni to takové upatlané? :oops: Já jsem zkoušela ty globule a moc mě to teda nezaujalo, ale uvažuju, že vysadím HA a hledám alternativu.

Tak upatlane.. nekdy se nestihlo cekat 5 minut, omezeni v pouziti mydla kvuli spolehlivosti… premyslim nad teliskem nehormonalnim, uvidim co doktori na to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.8.15 20:38
@misi11 píše:
Tak upatlane.. nekdy se nestihlo cekat 5 minut, omezeni v pouziti mydla kvuli spolehlivosti… premyslim nad teliskem nehormonalnim, uvidim co doktori na to :think:

Já se mýdlem myju normálně a bez problémů :-)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
3.8.15 20:40
@JayLee píše:
sla bych na nej pac treti neplánujeme :nevim: telisko ja ani manzel nechcme zadny predmety do me uz jen kvůli tomu pocitu a tomu jaky s nima jsou problemy stejne tak ha mi gyndar ani hematolog nenapise pac mam spatnou srazlivost krve a Leydena :nevim: sex mame cca 3× tydne takze ono s tim kondomem je to fakt nouze není to ono no :P takze musim doufat, ze ovulaci vždy poznam, ze se mi nesoupne a ze nebudu tehule no :nevim: hrozne moc se vvzdy tesim az mi prijde ms :pankac: :mrgreen:

Kondom nikdy. Fůj :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
3.8.15 20:41
@JayLee píše:
jo o tom Pharmatexu jsem taky uvazovala minuly tyden ale stve me to nemznost se umyt mydlem po :nevim:

Já si ten příbalovej leták přečetla až asi po roce používání :-D A když jsem se myla před tím mejdlem, myju se dál :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14637
@JayLee píše:
zadnou 3 dny před ovu, v den ovu a 3 dny po s kondomem jedeme jinak normalka bez kondomu na ostro ;)

To já tedy nechávám mnohem větší rezervu. Před ovulací víc než týden. Jednak mohou spermie přežít třeba i pět dní, druhak ovulace může nečekaně přijít dřív. Ale jinak taky jen normálka + kondomy, případně přerušovaná, když je to tak na hraně, nebo si zrovna nejsem 100% jistá, že už to bezpečné je. Kdyby se povedlo, tak na potrat rozhodně nejdu, takže je to skoro fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa

@Litta Já bych šla ;)

• Citovat
  • Upravit
14637
3.8.15 20:42
@Krasavicaa píše:
Kondom nikdy. Fůj :oops: :mrgreen:

Z těch tenčích Durexů se dá vybrat; muž kondomům taky nefandí, ale tyhle jsou už prý v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.8.15 20:43
@JayLee píše:
8o 8o fakt? Ty jo tak to ja bych se asi bala :mrgreen: spis ten gel nez globuje bych ocenila njn ale to mas zas tak pak je nemozna 69 pac by mel manzel pusu od gelu no :nevim:

No upřímně, my ty globule používáme jak si vzpomeneme. 1× jo, 3× ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14637
3.8.15 20:44
@Krasavicaa píše:
No upřímně, my ty globule používáme jak si vzpomeneme. 1× jo, 3× ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A to bys šla na potrat? To já bych byla v hrozném strestu teda. Víc než u té naší metody. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.8.15 20:45
@Litta píše:
A to bys šla na potrat? To já bych byla v hrozném strestu teda. Víc než u té naší metody. :mrgreen:

Jo šla :nevim: Teď by se mi to nehodilo do krámu :oops:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
3.8.15 20:46
@JayLee píše:
jses strelec jako dost :mrgreen:

To je chlap, já jsem býk :jazyk: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...