Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Litta píše:
Pošli chlapa na vasektomii. Kdybyste náhodou ještě chtěli, tak to půjde umělým, jinak je to dost spolehlivé. A máte klid. Já bych potrat neriskovala i přesto, že se mi metoda „kolem ovulace jistit“ osvědčuje a přijde mi super.Příspěvek upraven 03.08.15 v 20:47
Po trech detech nam to prislo jako rozumny reseni a nelituju. Na sexu to spis pridalo nez ubralo a daleko lepsi nez se jebat se sprckama. Pocitam ze strilim slepy tak 12 let.
@radkka píše:
Ale „střílet slepýma“ je pro některé muže citelná ztráta mužnosti
Z jistého pohledu to chápu. Plodnost je jedním z atributů mužnosti, i když už není v plánu ji využít.
@radkka píše:
Ale „střílet slepýma“ je pro některé muže citelná ztráta mužnosti
Tak nějak tajně.
Když půjde na operaci s něčím jiným, ať tam rychle během narkózy naběhne někdo na spodek. ![]()
@pe-terka píše:
Z jistého pohledu to chápu. Plodnost je jedním z atributů mužnosti, i když už není v plánu ji využít.
Já si také moc nedovedu představit, že bych se nechala v pozdějším věku sterilizovat (i když na to mám ještě spoustu času
), přijde mi to takové, zvláštní, nevim.
@Litta píše:
Tak nějak tajně.Když půjde na operaci s něčím jiným, ať tam rychle během narkózy naběhne někdo na spodek.
Chudák.
@radkka píše:Chudák.
Pro některé jedince by to bylo snesitelnější než o tom vědět. ![]()
Počítání plodných a neplidných dní, úspěšnost zatím nic moc,3děti, z toho 2 mimo plán
![]()
@Krasavicaa píše:
Já ji chtěla, ale můj chlap je proti
V některých případech je to rozumné podstoupit.
@Kfětoslava píše:
V některých případech je to rozumné podstoupit.
V dnešní době je naštěstí možností víc ![]()
@slavuska1 píše:
Počítání plodných a neplidných dní, úspěšnost zatím nic moc,3děti, z toho 2 mimo plán![]()
taky tak a otěhotněla sem, až když sem si to naplánovala
Dřív Yadinne a děs.. Strašný migreny. Ted beru Yaz, je to jiny schema,24+4 a dobrý ![]()
Můj má pocit, že má asi mužnosti na rozdávání, protože vasektomii sám navrhl
Čekáme neplánovaně třetí a víc ani omylem, takže já jsem taky pro.
Já ji chtěla, ale můj chlap je proti