Vaše antikoncepce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
3.8.15 21:33
@marrlinka píše:
Bariérová, těsně před ms nic, výjimečně pharmatex. Vážně uvažuji nad Lady Compem nebo Pearly, ale chybí mi konkrétní žena (známá, kamarádka) s dlouholetou referencí. Asi do toho pujdu ve chvili, kdy by případný kiks nebyl katastrofa.
Jinak dost antikoncepčně působí i naše vzteklé batole.

Tak jestli myslíš takový ten přístroj, který každý rán vkládáš pod jazyk, on ti změří teplotu a vyhodnocuje cyklus - plodné a neplodné dny. tak ten s úspěchem už léta používá má kamarádka. Akorát je problematický v časech, kdy není stabilní cyklus a málo spíš, takže hlavně po porodu plus kojení.
Ona ho má odkudsi z Holandska, stál ji kolem 3000 Kč. Dnes už je podstatně dražší. Chtěla jsme ho taky, ale nějak to nevyšlo. Takže furt rodím a kojím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.8.15 21:34

Přerušovaný sex a účinnost 100% - těhotná jsem, jen když chci :mrgreen:. Pilule brát nechci, kondom nesneseme ani jeden. Každopádně limit máme tři děti, pak nevím, co bych volila, asi nějaký ten gel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
3.8.15 21:36

Momentalne kojeni u me naprosto spolehlive, potom symptotermalni metoda. Hormonama se nicit nehodlam. A kdyz dojde k „omylu“? Tak co, stane se. Holt treti prijde driv. Deti nezabijim.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
3.8.15 21:38

@Svandu @Svandu a když už budou tři děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.15 21:43

Stridave prerusujem, beru hormony, snazime se o druhe a nesoulozime. :lol: Nejak druhe chcem, ale zaroven nas druhe dite desi. :oops: Porad jsem neobevila alternativu, ktera by me uspokojila. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2997
3.8.15 22:20
@pe-terka píše:
Tak jestli myslíš takový ten přístroj, který každý rán vkládáš pod jazyk, on ti změří teplotu a vyhodnocuje cyklus - plodné a neplodné dny. tak ten s úspěchem už léta používá má kamarádka. Akorát je problematický v časech, kdy není stabilní cyklus a málo spíš, takže hlavně po porodu plus kojení.
Ona ho má odkudsi z Holandska, stál ji kolem 3000 Kč. Dnes už je podstatně dražší. Chtěla jsme ho taky, ale nějak to nevyšlo. Takže furt rodím a kojím :D

Presne to mam na mysli. Dost se mi to líbí, jsem prakticky ideální uzivatelka - pravidelný ctyrtydenni cyklus a prave i spánek už mam pravidelný :) Zřejmě se rozhoupu a koupim si pro zacatek Pearly, ten stojí „jen“ šestku. Na druhou stranu kdyz jsem kdysi brala HA, narvala jsem do toho stejne prachy během dvou let, takze tak děsně dráha záležitost to nakonec není. Dík za info, tvůj příspěvek je pro mě urcite hodnotnejsi nez zkusenosti uzivatelek na stránkách výrobce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.8.15 22:28
@marrlinka píše:
Presne to mam na mysli. Dost se mi to líbí, jsem prakticky ideální uzivatelka - pravidelný ctyrtydenni cyklus a prave i spánek už mam pravidelný :) Zřejmě se rozhoupu a koupim si pro zacatek Pearly, ten stojí „jen“ šestku. Na druhou stranu kdyz jsem kdysi brala HA, narvala jsem do toho stejne prachy během dvou let, takze tak děsně dráha záležitost to nakonec není. Dík za info, tvůj příspěvek je pro mě urcite hodnotnejsi nez zkusenosti uzivatelek na stránkách výrobce :kytka:

Tak to jsem ráda :lol:. Pokud vím, tak ji přístroj nikdy nezradil, v době po porodech ho tedy na čas vynechala. Dokonce pokud děti (teoreticky) plánuješ, tak Ti v plodných dnech zobrazí i čas, vhodný pro početí holčičky či chlapce (pracuje s teorií vzdálenosti ovulace).
Až s ní zas budu telefonovat, zeptám se jí, jak je spokojena aktuálně. Samotnou mě to zajímá. Ale nějaké Jobovky nečekám :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
3.8.15 22:52

@truelly Tak budou tri a pak uvidime, ja jsem otevrena tomu, co v zivote prichazi. Nemyslim si, ze je treba vse planovat. Ale v nasi rodine jsou i ty tri deti tezkej podprumer. Ja svoje telo znam, vim jak funguje a zatim jsem vzdy byla tehotna jen, kdyz jsem chtela. Ale kdyz se to stane, tak to tak bude. Nejaky duvod to mit bude. Proste ziju svuj zivot a nedelam si vrasky z toho, ze nejede vse podle petiletky.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
4.8.15 06:59

@Pomka Též sem trpěla na silné bolesti hlavy při braní HA a to v tu chvíli kdy jsem začala brát jinou antiko. Byla jsem u obvoďačky, už jsem se pak začala i bát, ta mě poslala na neuro a ještě jsem byla na gyndě, pokaždé když jsem se zeptala doktora jestli to nemůže být tím, že beru 3 měsíce novou antikoncepci, tak mi jasně odvětil, že to možný není. Jak obvoďák, tak na neurologii, tak na gyndě. Myslela jsem, že by mi třeba gyndař řekl, že zkusíme jinou nebo něco. Ani ťuk :roll: hlavně, že mi na neurologii napsala do zprávy, že mám strie na bocích, to je totiž hrozně důležitý, když vás bolí neustále hlava :roll: nicméně jako doktorům jsem jim věřila a přešla to, že to teda asi tím nebude. Pak jsem jí brala ještě asi cca půl roku a pak jsme se dohodli s partnerem, že to vysadim, nedělalo mi to dobře a že uvidím jestli to náhodou nepřestane, nikoho to nezajímalo a najednou bolest hlavy zmizela, jakoby se zaprášilo. Už asi po měsíci jsem pociťovala hodně velký rozdíl a je mi fajn konečně. Jsem ráda, že jsem jí vysadila. Ovšem doktoři opět nezklamali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
4.8.15 09:21

@Callipo90 ja jsem kdysi v pribalaku cetla, ze by se antiko nemela brat pri migrenach a ze je take podporuje. Jednou jsem se ptala na gynde, ze me casto boliba hlava a to dost, jestli to neni problem vzhledem k HA. Problem to pry neni… no ja byla s tim smirena, ze jsem adept na neustalebolesti hlavy. Pak jsem nemela chlapa, rok nic nebrala a pak jsem zas zacla. V tu chvili jsem kazdy treti den (nekecam) zobala prasek proti bolestem a doslo mi, ze ten rok jsem nemela problemy, ze to je divny. Vysadila jsem a jak kdyz utne. Vyslo to navic dobre ve chvili, kdy jsme chteli dite. Jinak jsem si to s tim nikdy nespojovala, az pak zpetne to bylo jasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
4.8.15 20:11

@Svandu pokud to utáhnete, nebo patříte k těm, co věří, že dá-li bůh králíčka, dá i trávníčka…tak směle do toho. Já mám počet dětí raději přesně naplánováný. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.8.15 18:59

antikoncepce bez pauzy

Ahoj holky chci se zeptat pojedeme s přítelem na dovču tak jsem si vzala antiko jako bez pauzy beru ji pořád.. a předtím jsem byla na dovči tak jsem to taky tak dělala.. spali jsme spolu a přitel se do mě udělal holky je možné abych třeba otěhotněla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
9.8.15 19:26
@Evuuulik píše:
Ahoj holky chci se zeptat pojedeme s přítelem na dovču tak jsem si vzala antiko jako bez pauzy beru ji pořád.. a předtím jsem byla na dovči tak jsem to taky tak dělala.. spali jsme spolu a přitel se do mě udělal holky je možné abych třeba otěhotněla?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
614
9.8.15 19:39
@Evuuulik píše:

Já nevím, ale nemohu si pomoci. Když už někdo pokládá takhle blbý dotaz, proč ho aspoň nepoloží před tím, než se TO stane, ale až potom? :nevim: :nevim: Pokud bereš jednofázovou HA (u tří fázových HA se prodlužuje jen některými prášky z platíčka), tak můžeš prodlužovat libovolně jak dlouho chceš, pokud nezapomeneš či nemáš průjem či nezvracíš tak chráněná jsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.8.15 10:31

Brala jsem sunyu 6 let a byla jsem spokojená 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí