Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JayLee píše:
sla bych na nej pac treti neplánujemetelisko ja ani manzel nechcme zadny predmety do me uz jen kvůli tomu pocitu a tomu jaky s nima jsou problemy stejne tak ha mi gyndar ani hematolog nenapise pac mam spatnou srazlivost krve a Leydena
sex mame cca 3× tydne takze ono s tim kondomem je to fakt nouze není to ono no
takze musim doufat, ze ovulaci vždy poznam, ze se mi nesoupne a ze nebudu tehule no
hrozne moc se vvzdy tesim az mi prijde ms
![]()
Pošli chlapa na vasektomii. Kdybyste náhodou ještě chtěli, tak to půjde umělým, jinak je to dost spolehlivé. A máte klid. Já bych potrat neriskovala i přesto, že se mi metoda „kolem ovulace jistit“ osvědčuje a přijde mi super. ![]()
Příspěvek upraven 03.08.15 v 20:47
Dřív Diane 35 a pohoda. Po dítěti Belara a přemýšlím o změně, je mi po ní pořád špatně od žaludku a bolí mě hlava.
@Litta píše:
To já tedy nechávám mnohem větší rezervu. Před ovulací víc než týden. Jednak mohou spermie přežít třeba i pět dní, druhak ovulace může nečekaně přijít dřív. Ale jinak taky jen normálka + kondomy, případně přerušovaná, když je to tak na hraně, nebo si zrovna nejsem 100% jistá, že už to bezpečné je. Kdyby se povedlo, tak na potrat rozhodně nejdu, takže je to skoro fuk.
Souhlasím. My takhle máme jednu cácorku - otěhotnění 21 DC, kdy už jsem v podstatě vyhlížela menses. Kdybych si nechala intervaly jako JayLee, tak šlapu na paty Fragole ![]()
@Litta píše:
Pošli chlapa na vasektomii. Kdybyste náhodou ještě chtěli, tak to půjde umělým, jinak je to dost spolehlivé. A máte klid. Já bych potrat neriskovala i přesto, že se mi metoda „kolem ovulace jistit“ osvědčuje a přijde mi super.
Příspěvek upraven 03.08.15 v 20:49
@JayLee píše:
jakou ma barvu ta krabička - taky mame durexy ale nic moc teda
Teďka naposled jsme zkoušeli Real Feel, taková hnědočervená, jednotlivě jsou baleny ve zlatě.
A ty nám docela sedly.
@pe-terka píše:
Souhlasím. My takhle máme jednu cácorku - otěhotnění 21 DC, kdy už jsem v podstatě vyhlížela menses. Kdybych si nechala intervaly jako JayLee, tak šlapu na paty Fragole
Jo no.
Mně se během roku a půl šoupla ovulace z 20+ na 14DC. ![]()
@JayLee píše:
ty jo zbavit ho muznosti?to bych mu neudelala ani nahodu a on by na to urcite nesel
to ne ty jo
@Krasavicaa píše:
Já se mýdlem myju normálně a bez problémů
Pocky jednou
![]()
@Krasavicaa píše:
Potrat to jistí
Tys přišla provokovat, co. Že už jsi to napsala tolikrát. ![]()
My jsme kondom zkusili o víkendu a po minutě jsem to z přítele stahla a zahodila, nejen, že na to mám alergii, ale i ten pocit..
Takže ani ty pro alergiky nepřichází v úvahu a já doufám, že na kombinaci HA a antibiotik bude stačit přeruš. soulož. ![]()
@Litta píše:
Tys přišla provokovat, co. Že už jsi to napsala tolikrát.
Vůbec ne ![]()
@Litta píše:
Jo no.Mně se během roku a půl šoupla ovulace z 20+ na 14DC.
Já mám taky divokej cyklus. Řekla bych, že ovuluji furt
.Takže v opatrnosti po zkušenostech nesmíme polevit ![]()
@pe-terka píše:Vasektomie není kastrace, mužnej by byl pořád
![]()
![]()
.
Ale „střílet slepýma“ je pro některé muže citelná ztráta mužnosti ![]()