Vaše antikoncepce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
3.8.15 20:46
@JayLee píše:
sla bych na nej pac treti neplánujeme :nevim: telisko ja ani manzel nechcme zadny predmety do me uz jen kvůli tomu pocitu a tomu jaky s nima jsou problemy stejne tak ha mi gyndar ani hematolog nenapise pac mam spatnou srazlivost krve a Leydena :nevim: sex mame cca 3× tydne takze ono s tim kondomem je to fakt nouze není to ono no :P takze musim doufat, ze ovulaci vždy poznam, ze se mi nesoupne a ze nebudu tehule no :nevim: hrozne moc se vvzdy tesim az mi prijde ms :pankac: :mrgreen:

Pošli chlapa na vasektomii. Kdybyste náhodou ještě chtěli, tak to půjde umělým, jinak je to dost spolehlivé. A máte klid. Já bych potrat neriskovala i přesto, že se mi metoda „kolem ovulace jistit“ osvědčuje a přijde mi super. :nevim:

Příspěvek upraven 03.08.15 v 20:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
3.8.15 20:46

Dřív Diane 35 a pohoda. Po dítěti Belara a přemýšlím o změně, je mi po ní pořád špatně od žaludku a bolí mě hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.8.15 20:47
@Litta píše:
To já tedy nechávám mnohem větší rezervu. Před ovulací víc než týden. Jednak mohou spermie přežít třeba i pět dní, druhak ovulace může nečekaně přijít dřív. Ale jinak taky jen normálka + kondomy, případně přerušovaná, když je to tak na hraně, nebo si zrovna nejsem 100% jistá, že už to bezpečné je. Kdyby se povedlo, tak na potrat rozhodně nejdu, takže je to skoro fuk.

Souhlasím. My takhle máme jednu cácorku - otěhotnění 21 DC, kdy už jsem v podstatě vyhlížela menses. Kdybych si nechala intervaly jako JayLee, tak šlapu na paty Fragole :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.8.15 20:48
@Litta píše:
Pošli chlapa na vasektomii. Kdybyste náhodou ještě chtěli, tak to půjde umělým, jinak je to dost spolehlivé. A máte klid. Já bych potrat neriskovala i přesto, že se mi metoda „kolem ovulace jistit“ osvědčuje a přijde mi super. :nevim:
:think:

Příspěvek upraven 03.08.15 v 20:49

• Citovat
  • Upravit
14637
3.8.15 20:48
@JayLee píše:
jakou ma barvu ta krabička - taky mame durexy ale nic moc teda :think:

Teďka naposled jsme zkoušeli Real Feel, taková hnědočervená, jednotlivě jsou baleny ve zlatě. :mrgreen: A ty nám docela sedly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.8.15 20:50
@pe-terka píše:
Souhlasím. My takhle máme jednu cácorku - otěhotnění 21 DC, kdy už jsem v podstatě vyhlížela menses. Kdybych si nechala intervaly jako JayLee, tak šlapu na paty Fragole :oops:

Jo no. :mrgreen: Mně se během roku a půl šoupla ovulace z 20+ na 14DC. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
3.8.15 20:50

Kondom. HA mi nedělala dobře.

• Citovat
  • Upravit
25179
3.8.15 20:52
@JayLee píše:
ty jo zbavit ho muznosti? :nevim: to bych mu neudelala ani nahodu a on by na to urcite nesel :nevim: to ne ty jo :roll:
:mrgreen: Vasektomie není kastrace, mužnej by byl pořád :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
3.8.15 20:52
@Krasavicaa píše:
Já se mýdlem myju normálně a bez problémů :-)

Pocky jednou :P 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.8.15 20:54
@misi11 píše:
Pocky jednou :P 8) :mrgreen:

Potrat to jistí ;)

• Citovat
  • Upravit
14637
3.8.15 20:54
@Krasavicaa píše:
Potrat to jistí ;)

Tys přišla provokovat, co. Že už jsi to napsala tolikrát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.8.15 20:55

My jsme kondom zkusili o víkendu a po minutě jsem to z přítele stahla a zahodila, nejen, že na to mám alergii, ale i ten pocit.. :poblion: :oops: Takže ani ty pro alergiky nepřichází v úvahu a já doufám, že na kombinaci HA a antibiotik bude stačit přeruš. soulož. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.8.15 20:55
@Litta píše:
Tys přišla provokovat, co. Že už jsi to napsala tolikrát. :lol:

Vůbec ne :-)

• Citovat
  • Upravit
25179
3.8.15 20:56
@Litta píše:
Jo no. :mrgreen: Mně se během roku a půl šoupla ovulace z 20+ na 14DC. :jazyk:

Já mám taky divokej cyklus. Řekla bych, že ovuluji furt :lol:.Takže v opatrnosti po zkušenostech nesmíme polevit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.8.15 20:56
@pe-terka píše: :mrgreen: Vasektomie není kastrace, mužnej by byl pořád :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

Ale „střílet slepýma“ je pro některé muže citelná ztráta mužnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital