Vaše antikoncepce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
3.8.15 20:48
@JayLee píše:
jakou ma barvu ta krabička - taky mame durexy ale nic moc teda :think:

Teďka naposled jsme zkoušeli Real Feel, taková hnědočervená, jednotlivě jsou baleny ve zlatě. :mrgreen: A ty nám docela sedly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.8.15 20:50
@pe-terka píše:
Souhlasím. My takhle máme jednu cácorku - otěhotnění 21 DC, kdy už jsem v podstatě vyhlížela menses. Kdybych si nechala intervaly jako JayLee, tak šlapu na paty Fragole :oops:

Jo no. :mrgreen: Mně se během roku a půl šoupla ovulace z 20+ na 14DC. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
3.8.15 20:50

Kondom. HA mi nedělala dobře.

• Citovat
  • Upravit
25179
3.8.15 20:52
@JayLee píše:
ty jo zbavit ho muznosti? :nevim: to bych mu neudelala ani nahodu a on by na to urcite nesel :nevim: to ne ty jo :roll:
:mrgreen: Vasektomie není kastrace, mužnej by byl pořád :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
3.8.15 20:52
@Krasavicaa píše:
Já se mýdlem myju normálně a bez problémů :-)

Pocky jednou :P 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.8.15 20:54
@misi11 píše:
Pocky jednou :P 8) :mrgreen:

Potrat to jistí ;)

• Citovat
  • Upravit
14637
3.8.15 20:54
@Krasavicaa píše:
Potrat to jistí ;)

Tys přišla provokovat, co. Že už jsi to napsala tolikrát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.8.15 20:55

My jsme kondom zkusili o víkendu a po minutě jsem to z přítele stahla a zahodila, nejen, že na to mám alergii, ale i ten pocit.. :poblion: :oops: Takže ani ty pro alergiky nepřichází v úvahu a já doufám, že na kombinaci HA a antibiotik bude stačit přeruš. soulož. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.8.15 20:55
@Litta píše:
Tys přišla provokovat, co. Že už jsi to napsala tolikrát. :lol:

Vůbec ne :-)

• Citovat
  • Upravit
25179
3.8.15 20:56
@Litta píše:
Jo no. :mrgreen: Mně se během roku a půl šoupla ovulace z 20+ na 14DC. :jazyk:

Já mám taky divokej cyklus. Řekla bych, že ovuluji furt :lol:.Takže v opatrnosti po zkušenostech nesmíme polevit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.8.15 20:56
@pe-terka píše: :mrgreen: Vasektomie není kastrace, mužnej by byl pořád :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

Ale „střílet slepýma“ je pro některé muže citelná ztráta mužnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
3.8.15 21:01
@Krasavicaa píše:
Potrat to jistí ;)

Tak ja mam vymodleny dve, jsou vysoceantikoncepcni :P potratila jsem hodnekrat samovolne a v 35 mi rekli ze jsem uz neplodna. Pred mesicem na rekonizaci ze uz v zadnym pripade nesmim otehotnet, tak nak doufam te uz jsem si svuj pech a smulu vyzrala do konce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
3.8.15 21:01

Bariérová, těsně před ms nic, výjimečně pharmatex. Vážně uvažuji nad Lady Compem nebo Pearly, ale chybí mi konkrétní žena (známá, kamarádka) s dlouholetou referencí. Asi do toho pujdu ve chvili, kdy by případný kiks nebyl katastrofa.
Jinak dost antikoncepčně působí i naše vzteklé batole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
3.8.15 21:02

@Krasavicaa Tak když na to máte žaludek, no. 8) Já sice s embryi pracuji, ale jak se přicucne do dělohy a vyvíjí se dál, už bych si ho nechtěla nechat vzít. Proto občas přemýšlím, co budem dělat, až to nebude jen „ok, když se stane, tak to zvládnem“. Ale třeba časem postupně zvládneme tolik, kolik se povede nehod do menopauzy. :think: :mrgreen: No a nebo se přeštípne on nebo já, nebo oba, aby to jednomu nebylo líto. :lol: V dnešní době už je to fuk, dítě se dá kdyžtak mít i po sterilizaci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
3.8.15 21:02
@misi11 píše:
Tak ja mam vymodleny dve, jsou vysoceantikoncepcni :P potratila jsem hodnekrat samovolne a v 35 mi rekli ze jsem uz neplodna. Pred mesicem na rekonizaci ze uz v zadnym pripade nesmim otehotnet, tak nak doufam te uz jsem si svuj pech a smulu vyzrala do konce :roll:

Máš dvě a to stačí někdy, ne? :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí