Exacyl v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
247
1.9.11 09:02

exacyl

Nemate někdo zkušenost s timto lekem v těhotenstvi? Je na sniženi zvýšeného krvácení…gynekolog mi ho předepsal, protože jsem začla krvácet a udělal se mi drobný hematom(podotíkam že nic težkeho jsem netahala a ani sex nebyl, doktor mi nebyl schopný pořadně vysvětlit proč vůbec vzniknul)…v letaku je napsano že v těhotenství, nedoporučuje a že se smí dávat pouze výjimečně… mam strach abych mimi neubližila(jsem cca.12 –13 tydnu)a loni jeden zamlklý potrat…zase si říkam že by mi ho gynekolog nepředepsal, ale když jsem vyhledavala ve vyhledavači nikdo se tu o něm ještě nebavil … tak nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vyplasena mamina
17.10.13 20:02

Dobry den. Ja jsem prave kvuli krvaceni v tehotenstvi hospitalizovana v nemocnici a tento lek je mi podavan take /a to 3krat denne/ spolecne s askorutinem /3krat denne po 2 tabletach/. V pribalove informaci se u askorutinu pise, ze se v tehotenstvi nesmi uzivat. Musim priznat, ze jsem se taky dost vyplasila, aby to miminku neuskodilo /jsem v 15.tydnu/ a zeptala jsem se na to osetrujici lekarky. Ta me ujistila, ze nemam mit obavy, ze je to lety provereny lek, tak mi nezbyva nez jim duverovat, ze se svym vzdelanim vi, co delaji.

• Citovat
  • Upravit
186
12.10.22 21:11

Ahoj holky,

včera jsem byla na první prohlídce po zjištění těhotenství TT a doktor mi nasadil tento lék.
Taky jsme se vyděsila, když jsem si četla příbalové informace. Já to mám kvůli špinění.
Jak to s vámi po těch letech dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.10.22 08:33

Ahojte,

Už asi týden beru Exacyl (při špinění v těhotenství) a dva dny zpátky mám každé ráno větší návaly nevolnosti.
Zrovna jsem malá hrnce od cibule a to mě tak natáhlo, ze jsem letěla na záchod a malem se poblila.
Nicméně v pribalovem letáku je uveden jako častý nežádoucí účinek, pocit na zvracení a zvracení (1 z 10 lidi). Teď teda vůbec netuším, jestli mám těhotenské ranní nevolnosti nebo jen vedlejší účinek toho Exacylu. :?
Proto by mě zajímalo, jak u vás vypadá těhotenská nevolnost a jestli je vůbec možné rozeznat vedlejší účinek léku od přirozené nevolnosti v těhotenství.
Za chvíli budu volat doktorovi, ale i tak by mě zajímal vás názor.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky