Exekuce a dluhy

1677
1.4.23 01:36

Exekuce a dluhy

Mám asi 4 exekuce a exekuci na plat a zbývá mi hodně málo peněz. Zajimalo by mě když bych si našel brigádu jestli na brigádnicky plat taky může exekutor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2200
1.4.23 01:46

@Roman18 na jakýkoliv příjem který exekutor šly úřad přijde, tak na ten může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.4.23 04:38

@Roman18 samozřejmě.. a určitě si brigádu najdi. Čím dřív splatis dluhy, tím dřív máš pokoj a zpět peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
1.4.23 04:40
@Roman18 píše:
Mám asi 4 exekuce a exekuci na plat a zbývá mi hodně málo peněz. Zajimalo by mě když bych si našel brigádu jestli na brigádnicky plat taky může exekutor

Jistěže může. Naopak by jsi měl jít, aby jsi to měl rychleji splacený. Čím dřív se toho zbavis, tím líp ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
1.4.23 07:54

Muze na to, na každý prijem. Leda by to byla brigáda někde bokem na černo a peníze by byly neoficiálně na ruku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
1.4.23 08:01
@Roman18 píše:

Ještě pořád krájíš brambory, to se pak nediv. Já si myslela že si šel krást, jak jsi tady onehdy tvrdil.Tak hlavně že ses staral kolik vydělávají řidiči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
1.4.23 08:06
@Kriss Tina píše:
Muze na to, na každý prijem. Leda by to byla brigáda někde bokem na černo a peníze by byly neoficiálně na ruku :nevim:

Načerno nikdo moc zaměstnávat právě nechce nikde. Malokdo někdo zaměstná někoho bokem

Příspěvek upraven 01.04.23 v 08:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.4.23 08:06

Pokud to nebude načerno a prachy na ruku, tak samozřejmě může, jak píšou holky. Ale čím dřív to splatíš, tím líp, takže určitě je žádoucí, abys makal, co to jde, a z toho průšvihu se vyhrabal co nejdřív. Zase bude líp, ale zatni zuby a makej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
1.4.23 08:21

Tak buď na černo. Anebo možná na DPP. Tam se tuším odvádí dan nějak srážkou a hromadně a neprihlasuje se každý zaměstnanec zvlášť. Kdyztak mne někdo opravte. Prachy samozřejmě nechat posílat na účet někoho jiného, nebo hotově, pokud k tomu zaměstnavatel bude ochoten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35969
1.4.23 08:24
@Roman18 píše:
Načerno nikdo moc zaměstnávat právě nechce nikde. Malokdo někdo zaměstná někoho bokemPříspěvek upraven 01.04.23 v 08:21

V ČR nechce nikdo zamestnavat na černo a dávat bokem. Dovol abych se zasmála. Asi žiji v jiným státě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
1.4.23 08:29
@JancaS84 píše:
V ČR nechce nikdo zamestnavat na černo a dávat bokem. Dovol abych se zasmála. Asi žiji v jiným státě.

Aha tak to nevím jak to je záleží asi v jakým oboru a kde. U nás co sem se ptal to bylo vždy na smlouvu nebo dpp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
1.4.23 08:32
@JancaS84 píše:
V ČR nechce nikdo zamestnavat na černo a dávat bokem. Dovol abych se zasmála. Asi žiji v jiným státě.
…je uplně běžnou praxí, že se hodiny navíc píšou na jiného zaměstnance / kamaráda a ten příslušnou částku za ty hodiny dává tomu dotčenému :nevim: tak to dělají ti, co opravdu pracovat chtějí a potřebují i solidně žít. Proto mají hodiny navíc. Pojem na černo je široký, určitě je ještě více kliček mezi lidma.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
1.4.23 08:45
@martina.se píše:
@Roman18 samozřejmě.. a určitě si brigádu najdi. Čím dřív splatis dluhy, tím dřív máš pokoj a zpět peníze

To jo ale stejnak to bude trvat trochu dýl a i když najdu brigádu tak mi bude zbyvat minimum peněz z výplaty na živobytí

Příspěvek upraven 01.04.23 v 09:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33577
1.4.23 09:07
@Roman18 píše:

Brigáda na DPP do 10 tisíc a výplata v hotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
1.4.23 10:08
@Roman18 píše:
To jo ale stejnak to bude trvat trochu dýl a i když najdu brigádu tak mi bude zbyvat minimum peněz z výplaty na živobytíPříspěvek upraven 01.04.23 v 09:15

Ale budou rychleji dluhy ubývat a exekuce. Není lepší se kousnout a x let kmitat, když už teda jsem byl blbej a k těm exekucím přišel, než to splácet trochu šíleně dlouhou dobu? Nehledě na další podstatnou věc a to jsou úroky, čím déle to natahujes, tím víc zaplatíš a může se jednat o pořádný sumy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel