Exekuce a hypotéka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Did
405
11.6.12 21:57

To jo, ale žádáte spolu a pokud nemáte rozdělené společné jmění manželů, tak hodnotí oba a na oba budou chtít info. Teď už nic nenaděláš - já osobně si myslím, že pokud nebyla exekuce na Tvůj účet, tak by to v registru nemělo být. Pokud nějakým způsobem ano, tak to musíš vysvětlit. Hele, manžel si Tě bral takovou,jakou Tě chtěl. Skrytý vady reklamovat může těžko, ne? :-)) Dvacet tisíc není suma, kvůli který by se jeden rozváděl. Navíc to není za nějaký automaty nebo podobně. Holt mladická blbost. To vysvětlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.12 22:06

@Did
snad to tam nebude,jsem zvědavá kdy nám zavolají verdikt,nevíš jak dlouho to může bance trvat,než se ozvou jestli hypotéku povoli nebo ne?
Taky doufam,že to nějak vysvětlim,při nejhoršim.Ale snad to projde v klidu.

• Citovat
  • Upravit
Did
405
11.6.12 22:17

Dnes schvalovací proces netrvá dlouho - myslím, že maximálně!!! do týdne by Vám měli dát vědět. Ty se tvař, jakože nic. Když to praskne, tak se tvař nevinně - jsi slušná, protože řádně platíš své mladické nerozvážnosti a nenapadlo Tě to nějak uvádět - je to drobnost, šrámeček - kdo ho nemá, že? Oháněj se tím, že žádné další prohřešky nemáš - nezaplacené dluhy, neuhrazené kreditky, mobil apod. Jedna jízda načerno z člověka nedělá banditu. S manželem bych jednala stejně - prostě Tě drapli při jízdě načerno, nezaplatilas, nikdo se dlouho nehlásil a pak šok - exekuce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.12 22:21

@Did
jasně díky :hug:
ještě mě napadlo,co zajít zítra za tím exekutorem a normálně se ho na to zeptat,nebo třeba jen telefonicky?Jestli jsem v nějakym registru dlužníků?Zase si řikam,abych tim něco nepodělala :|

• Citovat
  • Upravit
2376
12.6.12 10:11

no mna hned prve napadlo ze mi nie je jasne preco nieco taketo pred manzelom tajis 8o neviem na kolko mas tu exekuciu ale neslo by to splatit naraz cele? ved ked je to za ciernu jazdu elektrickou nemoze to byt nejaky majland…mozno to by pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.12 10:22
@rodinka4 píše:
no mna hned prve napadlo ze mi nie je jasne preco nieco taketo pred manzelom tajis 8o neviem na kolko mas tu exekuciu ale neslo by to splatit naraz cele? ved ked je to za ciernu jazdu elektrickou nemoze to byt nejaky majland…mozno to by pomohlo…

to by samozřejmě problém nebyl,ale problém je ten,že už jednou mě z takovýho maléru tahal a platil za mě exe taky za dopravní podniky,vim jak ho to trápilo a jak chodil kvůli tomu do dvou prací najednou,rovnou z noční a před noční atd.Když mě přišla ta poslední,řekla jsem si,že to zvládnu sama,že už ho nebudu s tim zatěžovat a trápit.Vše bylo ok.splácela jsem menší částkou,ale i tak jsem měla od exekutora klid.Pak přišla úvaha nad hypotékou,mě doteklo,že to může být problém kvůli hypotéce až včera :oops:
Zaplatit najednou 20tis.opravdu problém pro mě je,kdyby nebyl,tak už to mam dávno zaplacený a neřešim to tu.Když mu to řeknu,bude zklamanej,smutnej,naštvanej,budem se hádat,nevim co ještě :,( .....
i kdybych mu to řekla,tak ted momentálně navíc stejnak 20tis.nemáme :|

• Citovat
  • Upravit
2376
12.6.12 10:30
@Anonymní píše:
to by samozřejmě problém nebyl,ale problém je ten,že už jednou mě z takovýho maléru tahal a platil za mě exe taky za dopravní podniky,vim jak ho to trápilo a jak chodil kvůli tomu do dvou prací najednou,rovnou z noční a před noční atd.Když mě přišla ta poslední,řekla jsem si,že to zvládnu sama,že už ho nebudu s tim zatěžovat a trápit.Vše bylo ok.splácela jsem menší částkou,ale i tak jsem měla od exekutora klid.Pak přišla úvaha nad hypotékou,mě doteklo,že to může být problém kvůli hypotéce až včera :oops:
Zaplatit najednou 20tis.opravdu problém pro mě je,kdyby nebyl,tak už to mam dávno zaplacený a neřešim to tu.Když mu to řeknu,bude zklamanej,smutnej,naštvanej,budem se hádat,nevim co ještě :,( .....
i kdybych mu to řekla,tak ted momentálně navíc stejnak 20tis.nemáme :|

:think: to chapem, len mam strach ze mu sposobis este vasci stres ked teraz zisti ze sa toto stalo… no ale naco plakat nad rozliatym mliekom… inac aj ked vam daju odpoved z banky, ja myslim ze vam nepovedia preco tu hypo nedaju, nemam teda skusenost s neschvalenou hypo, ale myslim ze to nejak nespecifikuju ze preco… samozrejme idealne by bolo keby ste ju dostali… moj typ je ze ked si pisala ze manzelov prijem by stacil na dostanie hypo, tak 20 tis exekucia to nemoze ovplyvnit :nevim: a odpoved z banky dostanete podla mna rychlo, takze zhanat sa teraz za nejakym vypisom z registrov nema zmysel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.12 10:57

@rodinka4
uvidíme,dneska ráno jsem mu řikala,že mam pocit,že by mohl být problém kvůli mě a tomu starému dluhu,že mam obavy,že právě kvůli tomu nám ji nedají.Říkal,že ať se nebojim.Při nejhoršim prý půjde žádat znova a tentokrát sám,když poradce řikal že by nám k hypo stačil i jen jeho plat.Snad by to tak kdyžtak šlo.
Je mi to tak líto :,( mam s toho strach,snad s těch nervů nepřídu o mlíko :,(
na byt jsme už dali právě zálohu…

• Citovat
  • Upravit
2376
12.6.12 11:02
@Anonymní píše:
@rodinka4
uvidíme,dneska ráno jsem mu řikala,že mam pocit,že by mohl být problém kvůli mě a tomu starému dluhu,že mam obavy,že právě kvůli tomu nám ji nedají.Říkal,že ať se nebojim.Při nejhoršim prý půjde žádat znova a tentokrát sám,když poradce řikal že by nám k hypo stačil i jen jeho plat.Snad by to tak kdyžtak šlo.
Je mi to tak líto :,( mam s toho strach,snad s těch nervů nepřídu o mlíko :,(
na byt jsme už dali právě zálohu…

ukludni sa, nervy ti aj tak nepomozu… :hug: podla mna ten jeho prijem to isti… drzim palce a urcite napis ako ste dopadli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.12 11:07

@rodinka4
jj,budu se snažit být víc v klidu :) vědět dam určitě,děkuji ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.12 14:56

Ahoj, tak hlásím, že to asi zřejmě klaplo, už jdem podepsat smlouvu.
Děkuju všem za podporu :*
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Did
405
25.6.12 17:14
@Anonymní píše:
Ahoj, tak hlásím, že to asi zřejmě klaplo, už jdem podepsat smlouvu.
Děkuju všem za podporu :*
Zakladatelka

Tak vidíš. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
25.6.12 21:20

Gratuluji! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
11.7.12 10:36

Huraaaaaaaaaaaaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.12.17 18:24

Hypotéka a exekuce

Dobry den, chci se zeptat příteli dnes skočila exekuce na účet, ale z toho účtů odchází splátky na hypotéku a spotrebni úvěr, chci se zeptat kdyz založím ucet na svoje jméno zda se tohl muze prevst na strhávání promo z meho účtu děkuji

Příspěvek upraven 27.12.17 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel