Exekuce a práce v Polsku

Anonymní
26.10.19 12:23

Exekuce a prace v Polsku

Zdravim, mam velke exekuce a chtela bych zase legalne vydelavat. Poslala jsem zivotopisy do nekolik a zemi a nabidli mi nejlepsi podminky ve velke korporaci v Polsku. Doted jsem mela pracovni smlouvu na segru a nebo na cerno kvuli pracaku.

Zajimalo by me, jestli na me muze cesky exekutor i vlitnout v Polsku a jestli to neni treba trestny cin odjet do zahranici a vydelavat? Do insolvence nechci, aby moje dluhy byly verejne (je toho hodne) a jeste pripadne neni za mnou promlceci lhuta u trestneho cinu. (nektere udaje, ve smlouvach jsem trosku prikrasila).

Musim do pondeli potvrdim nastup. Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1322
26.10.19 12:28

Doufam, ze te najdou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
26.10.19 12:41
@Anonymní píše:
Zdravim, mam velke exekuce a chtela bych zase legalne vydelavat. Poslala jsem zivotopisy do nekolik a zemi a nabidli mi nejlepsi podminky ve velke korporaci v Polsku. Doted jsem mela pracovni smlouvu na segru a nebo na cerno kvuli pracaku.

Zajimalo by me, jestli na me muze cesky exekutor i vlitnout v Polsku a jestli to neni treba trestny cin odjet do zahranici a vydelavat? Do insolvence nechci, aby moje dluhy byly verejne (je toho hodne) a jeste pripadne neni za mnou promlceci lhuta u trestneho cinu. (nektere udaje, ve smlouvach jsem trosku prikrasila).

Takže jsi nadělala spoustu dluhů a chceš se vyhnout jejich zaplacení? A není to taky trestný čin? Jsi frajerka, takové tu máme rády :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
26.10.19 12:44

Smlouva na ségru? Ona nikde nepracuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
26.10.19 12:46

A co kdyby ses namísto dalšího vršení průserů normálně domluvila s dlužníky na tom, že konečně začneš splácet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35666
26.10.19 12:47

Vydělávat můžeš kde chceš, to trestný není, ale v Polsku si tě taky najdou, to se nemusíš bát. Co takhle se ke svým závazkům postavit čelem a začít splácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56015
26.10.19 12:49
@Anonymní píše:

No, ty jsi frajerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
26.10.19 12:49

Co to je spoustu dluhu? Vždyť máš možnost oddlužení a za pár let jsi čistá

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
26.10.19 12:52
@jahuhudka píše:
Co to je spoustu dluhu? Vždyť máš možnost oddlužení a za pár let jsi čistá

nemůže se nechat oddlužit, když nemá legální příjem, musí být schopná prokázat, že splatí alespoň něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
26.10.19 12:55
@Ou píše:
nemůže se nechat oddlužit, když nemá legální příjem, musí být schopná prokázat, že splatí alespoň něco.

Prý ne, stačí že ji někdo napíše, že ji měsíčně,,daruje,, xy peněz. Teď stačí snad 2500 měsíčně? Už jsem tu i četla oddlužení z pracáku apod.

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
26.10.19 12:56

@Ou a navíc do práce nastoupit muze

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.19 12:58
@jahuhudka píše:
Co to je spoustu dluhu? Vždyť máš možnost oddlužení a za pár let jsi čistá

A behem oddluzeni se budu past? Vzdyt mi nezbyde ani na najem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.19 13:00
@Ou píše:
A co kdyby ses namísto dalšího vršení průserů normálně domluvila s dlužníky na tom, že konečně začneš splácet?

Legalni prace mi jako pruser zrovna neprijde. Veritele dali vse exekutorum, nikdo se se mnou nechce bavit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.19 13:01
@EvulinkaH píše:
Smlouva na ségru? Ona nikde nepracuje?

Bydli v Portugalsku. Takze mam aspon na koho mit ucet atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.19 13:04
@toma0105 píše:
Takže jsi nadělala spoustu dluhů a chceš se vyhnout jejich zaplacení? A není to taky trestný čin? Jsi frajerka, takové tu máme rády :pankac:

Ja na zaplaceni nemam. Z par set tisic je ted par milionu. Kdyz budu legalne vydelavat, tak mi nezbyde ani na najem. Mam jit bydlet pod most?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel