Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Zdravim, mam velke exekuce a chtela bych zase legalne vydelavat. Poslala jsem zivotopisy do nekolik a zemi a nabidli mi nejlepsi podminky ve velke korporaci v Polsku. Doted jsem mela pracovni smlouvu na segru a nebo na cerno kvuli pracaku.Zajimalo by me, jestli na me muze cesky exekutor i vlitnout v Polsku a jestli to neni treba trestny cin odjet do zahranici a vydelavat? Do insolvence nechci, aby moje dluhy byly verejne (je toho hodne) a jeste pripadne neni za mnou promlceci lhuta u trestneho cinu. (nektere udaje, ve smlouvach jsem trosku prikrasila).
Musim do pondeli potvrdim nastup. Dekuji.
Takže jsi nadělala spoustu dluhů a chceš se vyhnout jejich zaplacení? A není to taky trestný čin? Jsi frajerka, takové tu máme rády ![]()
A co kdyby ses namísto dalšího vršení průserů normálně domluvila s dlužníky na tom, že konečně začneš splácet?
Vydělávat můžeš kde chceš, to trestný není, ale v Polsku si tě taky najdou, to se nemusíš bát. Co takhle se ke svým závazkům postavit čelem a začít splácet.
@Anonymní píše:
Zdravim, mam velke exekuce a chtela bych zase legalne vydelavat. Poslala jsem zivotopisy do nekolik a zemi a nabidli mi nejlepsi podminky ve velke korporaci v Polsku. Doted jsem mela pracovni smlouvu na segru a nebo na cerno kvuli pracaku.Zajimalo by me, jestli na me muze cesky exekutor i vlitnout v Polsku a jestli to neni treba trestny cin odjet do zahranici a vydelavat? Do insolvence nechci, aby moje dluhy byly verejne (je toho hodne) a jeste pripadne neni za mnou promlceci lhuta u trestneho cinu. (nektere udaje, ve smlouvach jsem trosku prikrasila).
No, ty jsi frajerka.
Co to je spoustu dluhu? Vždyť máš možnost oddlužení a za pár let jsi čistá
@jahuhudka píše:
nemůže se nechat oddlužit, když nemá legální příjem, musí být schopná prokázat, že splatí alespoň něco.
@Ou píše:
nemůže se nechat oddlužit, když nemá legální příjem, musí být schopná prokázat, že splatí alespoň něco.
Prý ne, stačí že ji někdo napíše, že ji měsíčně,,daruje,, xy peněz. Teď stačí snad 2500 měsíčně? Už jsem tu i četla oddlužení z pracáku apod.
@jahuhudka píše:
A behem oddluzeni se budu past? Vzdyt mi nezbyde ani na najem.
@Ou píše:
A co kdyby ses namísto dalšího vršení průserů normálně domluvila s dlužníky na tom, že konečně začneš splácet?
Legalni prace mi jako pruser zrovna neprijde. Veritele dali vse exekutorum, nikdo se se mnou nechce bavit.
@EvulinkaH píše:
Smlouva na ségru? Ona nikde nepracuje?
Bydli v Portugalsku. Takze mam aspon na koho mit ucet atd.
@toma0105 píše:
Takže jsi nadělala spoustu dluhů a chceš se vyhnout jejich zaplacení? A není to taky trestný čin? Jsi frajerka, takové tu máme rády
Ja na zaplaceni nemam. Z par set tisic je ted par milionu. Kdyz budu legalne vydelavat, tak mi nezbyde ani na najem. Mam jit bydlet pod most?
Zdravim, mam velke exekuce a chtela bych zase legalne vydelavat. Poslala jsem zivotopisy do nekolik a zemi a nabidli mi nejlepsi podminky ve velke korporaci v Polsku. Doted jsem mela pracovni smlouvu na segru a nebo na cerno kvuli pracaku.
Zajimalo by me, jestli na me muze cesky exekutor i vlitnout v Polsku a jestli to neni treba trestny cin odjet do zahranici a vydelavat? Do insolvence nechci, aby moje dluhy byly verejne (je toho hodne) a jeste pripadne neni za mnou promlceci lhuta u trestneho cinu. (nektere udaje, ve smlouvach jsem trosku prikrasila).