Exekuce, nevím, z čeho

10584
14.4.13 13:39

exekuce,nevím z čeho

Došla nám exe od pana Smékala, prý dlu z čsob. Od této banky jsem ale nikdy nic neměli. Absolutně netušíme za co to je.
Je možné že z dluhu 2tis, je to najednou 16tis? Dá se proti takovéto výši poplatků bránit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
14.4.13 13:42
@pipiinka píše:
Došla nám exe od pana Smékala, prý dlu z čsob. Od této banky jsem ale nikdy nic neměli. Absolutně netušíme za co to je.
Je možné že z dluhu 2tis, je to najednou 16tis? Dá se proti takovéto výši poplatků bránit?

Ucet jste tam nemeli nikdy? Urcite??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
14.4.13 13:44

U csob ne, ani pujcku od nich
byla jsem se u nich poptat a s mym ci manzelovym r. c. nic nemaji :nevim:

ale pochybuji ze toto bude ex zajimat
proto me zajimaji ty naklady, jestli muze ze 2tis udelat 16tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
14.4.13 13:45

To je strašný. Mám z toho depku. Včera jsem četla diskuzi na jiném serveru, kde exekutor kvůli dluhu čtyři stovky na pojistném (pojistka ale byla řádně zrušena) už provádí exekuci pošesté, obral ty lidi o 100 000 a chce dalších 50 000 a oni se nemůžou bránit, ani advokát jim nepomůže, je to šílený, exekutoři jsou naprosto mimo všecky zákony, můžou lidem obstavovat účet, můžou jim lézt do domů a bytů a zabavovat předměty, musí to být šílená bezmoc, taky se třesu, kdy se nějaký objeví, nikomu jsme v životě nedlužili ani korunu, jenže oni jsou snad schopni si na člověka něco vymyslet, jen aby ho odřeli z kůže. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
14.4.13 13:46

Manzelovi se to jednou stalo taky ale od jine firmy, ani uz si nepmatuju jeji jmeno…no volal hned tomu exekutorovi a samozrejme ze to byla blbost. Jenze tankrat ta firma tohle udelala vice lidem, takze exe vedel ktera bije.Jen jsme poslali prohlaseni a bylo to, oni to poslali zpatky. Takze bych zavolala exe co to je a zavolala taky do csob :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135

Ano, ze 2 tisíc se může stát klidně i 100 tisíc.. soudní náklady na exekutora jsou celkem vysoké :/

A neručili jste někomu nebo nějaká prkotina někde? Tohle je hned :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
@pipiinka píše:proto me zajimaji ty naklady, jestli muze ze 2tis udelat 16tis

Ano může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
14.4.13 13:47

JO a pokud nich nic nemate tak at va vyjendou potrvzeno o bezdluznosti a posli to exekutorovi a uvidis…ale myslim ze se stejne nevyhnete navsteve pravnika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
14.4.13 13:50

U CSOB fakt nic
zitra jedeme na soud aby nam ukazali ohledne tohoto spisu papiry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.4.13 13:53
@pipiinka píše:
U CSOB fakt nic
zitra jedeme na soud aby nam ukazali ohledne tohoto spisu papiry

Jo ale i tak je to potom divne.
Spis premysslej co jsi delala v mladi ono to muze byt par let stare. A to ze to je od ČsOB vis z toho dopisu?? Vic tam neni napsane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
14.4.13 14:00

Pokud je to dýl než 4 roky podej k soudu návrh na promlčení dluhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
14.4.13 14:56

A co u české pošty? Manžel tam jednou nezrušil a účet a nemohl si ho otevřít ani u čsob. Protože ČP patří pod ČSOB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
14.4.13 15:13

Ani ja ani manzel nic u CSOB ani u posty nemame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.4.13 15:23

@pipiinka projeď stréce googla.. nám tohle přišlo od někoho jiného - v životě jsem neměla ČSOB.. nakonec jsme podle tel. čísla zjistili, že jde o podvod… napsal se tam dopis o promlčení a byl klid.. oni to zkouší… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
14.4.13 15:26

@martina.se taky dopis od exekutora? neb jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel