Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@páájaa2 píše:
A není lepší se ptát na Home Creditu než na e-miminu?
A to vadí? spousta holek tady něco má u týhle společnosti, navíc mi nic neřeknou když to je na mámu ![]()
Myslíš na e-mail nebo poštou?
Na e-mail mi chodí kolem pětadvacátého. Poštou mi chodí různě a strašně mě to štve, nejraději bych ten poštovní výpis zrušila, ale nevím, jestli to jde
.
Jen nechápu, jak jsem mohla být tak blbá, a šla jsem do téhle půjčky. Raději jsem měla risknout exekuci, než takovou šílenost. Ale bylo to v době, kdy jsem myslela, že budu časem potřebovat hypotéku, tak jsem nechtěla mít exekuční zápis a potřebovala jsem jednat rychle
![]()
Poštou jestli chodil už, chodil většinou tak 7-8.No taky to nechápu, já splácím za mámu tu kreditku posranou a to je nekonečný.
Poštou mi to chodí různě, většinou první, nejpozději druhý týden v měsíci. Ale štve mě to. Kdyby alespoň neměli na obálce to debilní logo
. Kdyby jsme neměli blbou pošťačku, tak to neřeším, ale naše pošta obvykle končí různě po schránkách, a nemusí celé sousedství vědět, že mám půjčku
![]()
Strašně mě štve, že máme tak debilní zákony, že je vůbec něco takového legální. Co si pamatuji z práv, tak nad 50% úrok už se jedná o lichvu, ovšem tihle prevíti to mají tak vymakaný, že já si vezmu půjčku 30 tisíc, splácet budu skoro 59 tisíc a je to legální
. Pak se naši státníci diví, že se lidi dostávají ještě do větších sra*ek. Samozřejmě, že je to chyba jedince, že si vezme takovou půjčku, ale kdyby bylo zákonem nějak ošetřených těch max. 50 % (a i to je myslím dost), aniž by se daly dělat nějak kličky, tak by se lidi z průšvihů dostávali lépe
…
No, jsem pro příště ponaučená víc než dost…
@Anonymní píše:
A to vadí? spousta holek tady něco má u týhle společnosti, navíc mi nic neřeknou když to je na mámu
A jak to, že ti chodí výpis na tvoji adresu, když je to na mámu? ![]()
@kometa32 píše:
A jak to, že ti chodí výpis na tvoji adresu, když je to na mámu?
Ona má bydliště u mě.
Ahoj platím za mámu tuhle půjčku, vždy chodil výpis tak 7 a tento měsíc ještě ne
Přišel vám už nebo taky ne?
Díky