Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no nevím , ale podle mě jestli je na účet exekuce, bude přístup na ibank blokovaný, nebo ti tam vyskočí nějaká hláška
, zkus se přihlásit a uvidíš
Reknou ti to v bance…
to ti proste rict musi…
Nehlede na to, ze kvuli exekuce chodi plno papiru, tak je zcela nepravdepodobne, ze by jsi o tom nevedela!
Jestli máš exekuci na účtu…tak ti nechají jen životní minimum…zbytek půjde zašlou exekutorovi..pokud bude potřeba a nedomluvíte se na jiném způsobu úhrady exekuce. ![]()
jo chodí ale ne vždy a na všechno …myslím že nejsem jediná…kdo o tom neví
@ivuss píše:
jo chodí ale ne vždy a na všechno …myslím že nejsem jediná…kdo o tom neví
No, promin, ale neverim NIKOMU kdo rekne, ze celou dobu o exekuci nevedel… ale o tom to neni, takze vse ti reknou v bance…
Baru..jak píšeše..každý dlužník o svých dluzích ví. Věřitel neustále urguje dlužníky k úhradě..pokud ti nereagují …jde to dále na exekuci. A exekutor vše nechá zablokovat, ale dříve než obeznámí povinného, bo by si mohl majetek přepsat nebo peníze vybrat. První se blokuje a pak se rozešlou veškeré dokumenty dlužníkovi…a pak se s ním řeší co dál…
já sem neřekla že mi nepřišlo nic jen že mi nepřišlo všechno nauč se číst když chceš poučovat…a hlavně na to sem se neptala
@Anonymní píše:
já sem neřekla že mi nepřišlo nic jen že mi nepřišlo všechno nauč se číst když chceš poučovat…a hlavně na to sem se neptala
No jo no, chapu ze mas tezke obdobi…
Chtela by se mi taky napsat nejaky stiplava poznamka o tom, kdo se co mel ucit, ale kaslu na to… ![]()
Ahoj mam problem prisla mi exekuce na materskou a ja nevim jak mam postupovat dal pry moje minimum s detma je 6800 a me zablokovali 5800 a ja nevim kam zajit nebo kam zavolat a ted jsem jeste mimo republiku kvuli praci abych to s detma zvladla financne. Muzete mi prosim poradit?
chtěla jsem se zeptat jestli jde přes internetové bankovnictví zjistit zda li je účet zatížen exekucí mám ho u ery, nebo jak to popř. zjistím už sem toho obvolala plno a každej mele jenom hovadiny…