Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, ja mám to isté a ono sa to rado vracia. Má to mapovitú formu. Mesiac to mám a potom to zmizne. Vraj ide o pleseň v tele. Ako ti to poriešili? Lebo neviem presne ako mám postupovať. ![]()
@Anonymní píše:. Ahoj, opakuje se mi to stále dokola už několik let. Nijak jsem to zatím neřešila. Vždy to zase zmizí, je pravda že po porodu se mi to dělá méně často. Ale pochybuju že to na to má nějaký vliv…
Ahojky, ja mám to isté a ono sa to rado vracia. Má to mapovitú formu. Mesiac to mám a potom to zmizne. Vraj ide o pleseň v tele. Ako ti to poriešili? Lebo neviem presne ako mám postupovať.
Dobrý den, moc nevím, kam přesně s mým dotazem. Poslední dobou, no už je to nejakej měsíc mě jakoby sleze kousek jazyků, nevím jak to popsat, vyloženě to nebolí ale cítím jak „se to tvoří“ moc nevím co s tím jelikož je to jen například na pár hodin denne. Snažím se zjistit po čem se mi to dělá ale vždy je to úplně po něčem jiném. Ne že by mě to vyloženě vadilo ale je to nepříjemné. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
Anonymitu prosím zachovat kvůli fotce, moc dekuji