Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pozor!!! Pro ty, kteří letí s CK Exim Tours do Egypta do Sharm El Sheiku (a co já vím – možná i jinam?!). Testy na Covid-19 pro zpáteční cestu do ČR sjednané přes CK Exim Tours jsou prováděny ve STÁTNÍ nemocnici, nikoliv na hotelu! Místo 5 minut s touto „formalitou“ (tedy výtěrem z nosu) strávíte půl dne a riskujete nákazu ve špinavé nemocnici, kde s vámi zachází nedůstojně. Žádala jsem o jinou formu testu (např. na hotelu jako to dělala pro své klienty CK Blue Style), ovšem byla jsem odmítnuta s tím, že to není možné (místním delegátem i CK prostřednictvím telefonu z ČR). S Exim Tours končím.
@Chitinka no tak zřejmě letecké společnosti přestaly akceptovat pofidérní zfalšované testy, které se dělaly nebo spíše nedělaly na hotelu, kdy doktor dával lidem potvrzení o testech, které vůbec neproběhly, víš?
než začneš házet špínu na cestovku, tak zapoj hlavu
test z nemocnice je oficiální test
a pokud jezdíš do destinace, jejíž nemocnice považuješ za špinavé, tak to je dost divné
já si vybírám takovou dovolenou, kde když se mi nebo rodině něco stane, tak budu mít důvěru v jejich nemocnice - a to Egypt opravdu není
Ty jo, to je zase výkřik… V porovnání s Blue Style je Exim seriózní cestovka, která se o své klienty stará. Testem z oficiálního místa máš jistotu, že test bude validní a na letišti akceptovaný. To se o testech zajištěných Blue Style s jistotou říct nedá. I když po té aféře s falešnými testy si už asi dávají pozor. A v současné situaci je cesta do Egypta dost odvážná. My letos kvůli COVID situaci vyměnili naše oblíbené Turecko za Evropskou destinaci. Holt cena nemůže být jediným parametrem pro výběr dovolené…