Exim Tours a testy na covid

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
17.7.21 09:13

Exim Tours

Pozor!!! Pro ty, kteří letí s CK Exim Tours do Egypta do Sharm El Sheiku (a co já vím – možná i jinam?!). Testy na Covid-19 pro zpáteční cestu do ČR sjednané přes CK Exim Tours jsou prováděny ve STÁTNÍ nemocnici, nikoliv na hotelu! Místo 5 minut s touto „formalitou“ (tedy výtěrem z nosu) strávíte půl dne a riskujete nákazu ve špinavé nemocnici, kde s vámi zachází nedůstojně. Žádala jsem o jinou formu testu (např. na hotelu jako to dělala pro své klienty CK Blue Style), ovšem byla jsem odmítnuta s tím, že to není možné (místním delegátem i CK prostřednictvím telefonu z ČR). S Exim Tours končím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76166
17.7.21 10:44

@Chitinka no tak zřejmě letecké společnosti přestaly akceptovat pofidérní zfalšované testy, které se dělaly nebo spíše nedělaly na hotelu, kdy doktor dával lidem potvrzení o testech, které vůbec neproběhly, víš?
než začneš házet špínu na cestovku, tak zapoj hlavu
test z nemocnice je oficiální test
a pokud jezdíš do destinace, jejíž nemocnice považuješ za špinavé, tak to je dost divné :nevim: já si vybírám takovou dovolenou, kde když se mi nebo rodině něco stane, tak budu mít důvěru v jejich nemocnice - a to Egypt opravdu není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
17.7.21 12:41

Ty jo, to je zase výkřik… V porovnání s Blue Style je Exim seriózní cestovka, která se o své klienty stará. Testem z oficiálního místa máš jistotu, že test bude validní a na letišti akceptovaný. To se o testech zajištěných Blue Style s jistotou říct nedá. I když po té aféře s falešnými testy si už asi dávají pozor. A v současné situaci je cesta do Egypta dost odvážná. My letos kvůli COVID situaci vyměnili naše oblíbené Turecko za Evropskou destinaci. Holt cena nemůže být jediným parametrem pro výběr dovolené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí