Let s Ryanair potřebuji test?

3409
12.7.21 12:24

Let s ryanair potřebuji test?

Ahoj, jsem plně očkovaná. Dneska jsem četla, že některé plně naočkované lidi nepustili do letedla bez testu. Nemůžu se k nim dovolat. Nevíte tedy, jak to je? My dospělí raději půjdeme, ale co děti?
Děkuji
Joo a na jejich stránkách taky nemůžu najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12589
12.7.21 13:03
@Lamátko píše:
Ahoj, jsem plně očkovaná. Dneska jsem četla, že některé plně naočkované lidi nepustili do letedla bez testu. Nemůžu se k nim dovolat. Nevíte tedy, jak to je? My dospělí raději půjdeme, ale co děti?
Děkuji
Joo a na jejich stránkách taky nemůžu najít

Tak to se taky přicvaknu, za 14 dní letím ale Lufthansou a nic jsem o tom neslyšela a taky jsem plně očkovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
12.7.21 13:06

@Lamátko rodiče se včera s Ryanair vraceli do ČR, jsou plně očkovaní a stejně byli i na testu. Test šel dodělat operativně i na letišti, ale vyšel asi 2× tolik. Záleží taky do jaké destinace poletíte. Tady je info https://www.ryanair.com/…nfo/map-page

Edit: přesněji vraceli se do Vídně a pak busem do ČR-možná to má i každé příletové letiště jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
12.7.21 13:23

Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20892
12.7.21 15:17

Já si myslím, že je to hlavně podle cílové země. Spíš bych hledal informace tímto směrem. Jelikož třeba řecko má, že bez vyplněného online formuláře a prokázání bezinfekčnosti se ani do toho letadla tam, člověk nedostane. Každopádně já se v tom úplně ztrácím, každá země to má úplně jinak a mění se to nonstop. Proto jsem letošní dovolenou hodil do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí