Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, jsem plně očkovaná. Dneska jsem četla, že některé plně naočkované lidi nepustili do letedla bez testu. Nemůžu se k nim dovolat. Nevíte tedy, jak to je? My dospělí raději půjdeme, ale co děti?
Děkuji
Joo a na jejich stránkách taky nemůžu najít
@Lamátko píše:
Ahoj, jsem plně očkovaná. Dneska jsem četla, že některé plně naočkované lidi nepustili do letedla bez testu. Nemůžu se k nim dovolat. Nevíte tedy, jak to je? My dospělí raději půjdeme, ale co děti?
Děkuji
Joo a na jejich stránkách taky nemůžu najít
Tak to se taky přicvaknu, za 14 dní letím ale Lufthansou a nic jsem o tom neslyšela a taky jsem plně očkovaná.
@Lamátko rodiče se včera s Ryanair vraceli do ČR, jsou plně očkovaní a stejně byli i na testu. Test šel dodělat operativně i na letišti, ale vyšel asi 2× tolik. Záleží taky do jaké destinace poletíte. Tady je info https://www.ryanair.com/…nfo/map-page
Edit: přesněji vraceli se do Vídně a pak busem do ČR-možná to má i každé příletové letiště jinak
Já si myslím, že je to hlavně podle cílové země. Spíš bych hledal informace tímto směrem. Jelikož třeba řecko má, že bez vyplněného online formuláře a prokázání bezinfekčnosti se ani do toho letadla tam, člověk nedostane. Každopádně já se v tom úplně ztrácím, každá země to má úplně jinak a mění se to nonstop. Proto jsem letošní dovolenou hodil do koše.