Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte prosím je tu někdo kdo vyplnoval příjezdový formulář? Jsem z toho uplně hotová vubec tomu nerozumím. Letíme až sobotu. Nejraději bych to zrušila ale děti se moc těší. Ted jsme si ještě narychlo objednávali testy. Není mi ale jasné kdy teda vyplnit formulář. Nemáme zaplacený setting takže čísla sedadel dostaneme až na letišti. Musím teda něco vyplnovat doma? nebo vše až tam? Stihne mi to přijít tak narychlo? Vubec nevím jestli to zvládnu vyplnit tak rychle. Moc děkuji
@marham no musíš to vyplnit až na letišti, až budeš mít přidělená sedadla - rodiče chtěli letos také na Mallorcu a kvůli tomuto se na to vykašlali a jedou do Chorvatska
Nee vyplň to normálně s tím, že sedadla vyplníš i tak, je jedno jaké tam napíšeš!!! Tak sem ro dělala já. Já kvůli tomu volala na cestovku. Zavolej si buď na cestovku a nebo na leteckou společnost se kterou letíte, pokud máte ubytko zvlášť. Neboj, nic to neni. Vyplň podle instrukcí ty budou na netu a sedadla vyplň jakákoli
@Lamátko tak zrovna na stránkách eximu, což je velká cestovka, jsou instrukce, že to lidé mají vyplnit až po přidělení čísel sedadel na letišti - nwm, neletěla jsem, ale když to tam Španělé chtějí, tak je to asi pro ně důležité,