Qr kod na Baleary

6
11.7.21 20:35

qr kod na Baleary

Ahojte prosím je tu někdo kdo vyplnoval příjezdový formulář? Jsem z toho uplně hotová vubec tomu nerozumím. Letíme až sobotu. Nejraději bych to zrušila ale děti se moc těší. Ted jsme si ještě narychlo objednávali testy. Není mi ale jasné kdy teda vyplnit formulář. Nemáme zaplacený setting takže čísla sedadel dostaneme až na letišti. Musím teda něco vyplnovat doma? nebo vše až tam? Stihne mi to přijít tak narychlo? Vubec nevím jestli to zvládnu vyplnit tak rychle. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76638
11.7.21 21:11

@marham no musíš to vyplnit až na letišti, až budeš mít přidělená sedadla - rodiče chtěli letos také na Mallorcu a kvůli tomuto se na to vykašlali a jedou do Chorvatska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
12.7.21 12:27

Nee vyplň to normálně s tím, že sedadla vyplníš i tak, je jedno jaké tam napíšeš!!! Tak sem ro dělala já. Já kvůli tomu volala na cestovku. Zavolej si buď na cestovku a nebo na leteckou společnost se kterou letíte, pokud máte ubytko zvlášť. Neboj, nic to neni. Vyplň podle instrukcí ty budou na netu a sedadla vyplň jakákoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
12.7.21 12:51

@Lamátko tak zrovna na stránkách eximu, což je velká cestovka, jsou instrukce, že to lidé mají vyplnit až po přidělení čísel sedadel na letišti - nwm, neletěla jsem, ale když to tam Španělé chtějí, tak je to asi pro ně důležité,

• no že to píšu - na příjezdovém formuláři do ČR jsem musela vyplnit fiktivní adresu v ČR, jelikož moje skutečná adresa tam zadat nešla - ale to byl příjezdový do čr, nevím jestli bych riskla si vymýšlet na formuláři pro cizinu při cestě tam
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí