Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak uspěšně látkujeme a já bych ráda rozšířila výbavu,chtěla bych kapsovky,doma máme jednu a jsem z ní nadšená,ale chtěla bych aby byla takováto:
Máte někdo takovou plínu?! A jakou značku
Co Bum Genius?
Nebo jednovelikostní Fuzzi bunz. ALe ty BG jsou asi vyšší ![]()
Bum Genius neznám, Ale Fuzzi bunz mám a jsou opravdu bezva. Příležitostně je dostává i Tobík. No jo, na spaní má furt plínky…
A cena - u nás cca 480,–, pokud máš štěstí a v USA je výprodej, tak i s poštovným vyjdou jedna plínka cca o 100,–levněji ![]()
Tak momentálně mají ve slevě jen vícevelíkostní:
http://www.fuzzibunzstore.com/index.php?…
Fuzzi jsem parkrat dala i na noc, jednovelikostni ma pry lepsi strih dokonce.
Ale s tou susickou, tam jsem si z lenosti bohuzel odrovnala jak fuzzi, tak jine pul svrchnaky. Takze pul do susicky fakt neee. Proto ani nekupuju aio pliny, jednu jsem mela a uplne se susickou znicila, ten pul zater se jakoby odfoukne a popraska a je po pline.
Delam to tak, ze pul veci vytaham z pradla, susicku mam spolecne s prackou v takove skrini, tak necham otevrena dvirka a na ty pul veci povesim. Ze susicky jde teplo, takze vetsinou je to suche, kdyz jdu vyndat suche ze susicky.
holky díky mrknu na to a snad vyberu dobře
no já o sušičce teprve uvažuju ( šetřím) takže proto,ale oni i kapsovky dobře schnou
Vím, že to není klasiká kapsovka, ale co flip? V podstatě splňuje všechny body, jen tu trvanlivost nevím, mám je asi 4 měsíce. ![]()
Teodora píše:
Vím, že to není klasiká kapsovka, ale co flip? V podstatě splňuje všechny body, jen tu trvanlivost nevím, mám je asi 4 měsíce.
flip?! to slyším prvně… co to je za plenu?!
Bum Genius Flip. Jsou to spíš kalhotky s vkládačkou, buď vv organic nebo stay dry a sedí do nich i čč, nebo Kikko. Dávám je na noc s Kikkem a vkládačkou Baby Lucy. Malý má osm a půl kg a má je na nejmenší výšku a v pase taky dost místa.
Mě se líbí, že je bez flísu, malému na delší dobu nedělá dobře.
Bum Genius Flip Stay Dry jsou výborné. Systém se nám docela líbí a hlavně - vkládačky na topení nezaberou moc místa a rychle schnou. Stejně ale na noc používáme papírovku.. ale teď jsem objevil, že existují i eko vkládačky (alá papírovky, ale míň gelu a podobných chemnických záležitostí) do bum genius flip svrchňáků… prodávají v balení po 18ks… ale nenašel jsem je v ČR, jenom na slovensku ![]()
No, neuspokojují mě plně esteticky
, ale jsou praktické. Ještě pořád je malý nemá úplně rozepnuté na délku, i na šířku má spoustu místa. Nacpu do nich cokoliv. Neprotékají a kalhotky bleskově schnou. Za mě super. ![]()
já mám moc ráda Bum genius. Jsou jedny z mála, které mám ještě zmenšené. Fuzzi taky dobré, trochu užší mezi nohama, ale já radši suedecloth na vnitřek než mikorflís. Taky zakončení kapsy u Fuzzi se mi nelíbí.