Existují vůbec takový kapsovky!?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5173
7.10.10 11:35

existují vůbec takový kapsovky!?

Tak uspěšně látkujeme a já bych ráda rozšířila výbavu,chtěla bych kapsovky,doma máme jednu a jsem z ní nadšená,ale chtěla bych aby byla takováto:

• vícevelikostní
  • zapínání na patentky
  • kvalitní gumička na zádech a klidně po celým obvodu pasu
  • gumička okolo nožiček
  • aby se dala více vycpat-to znamená aby se tam dala dát nejen vkladačka,ale i třeba vícevrtvá plína
  • vysoký sed,páč to vypadá že Honzíček bude dlouhán
  • kvalitní materiál,aby nám vydržela nejen velikostně do konce plenkového období,ale taky aby vydžel materiál
  • aby se dala prát na 60 i s ostatníma plenama
  • dobrá savost
  • aby dobře schunala a popř. se dala dát do sušičky
  • cena max. 600 kč za ks

Máte někdo takovou plínu?! A jakou značku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
7.10.10 11:48

Co Bum Genius?
Nebo jednovelikostní Fuzzi bunz. ALe ty BG jsou asi vyšší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
7.10.10 12:12

Bum Genius neznám, Ale Fuzzi bunz mám a jsou opravdu bezva. Příležitostně je dostává i Tobík. No jo, na spaní má furt plínky…
A cena - u nás cca 480,–, pokud máš štěstí a v USA je výprodej, tak i s poštovným vyjdou jedna plínka cca o 100,–levněji :wink:

Tak momentálně mají ve slevě jen vícevelíkostní:
 http://www.fuzzibunzstore.com/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
7.10.10 12:15

Ještě mě napadla Mummys Touch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.10.10 12:47

Fuzzi jsem parkrat dala i na noc, jednovelikostni ma pry lepsi strih dokonce.

Ale s tou susickou, tam jsem si z lenosti bohuzel odrovnala jak fuzzi, tak jine pul svrchnaky. Takze pul do susicky fakt neee. Proto ani nekupuju aio pliny, jednu jsem mela a uplne se susickou znicila, ten pul zater se jakoby odfoukne a popraska a je po pline.
Delam to tak, ze pul veci vytaham z pradla, susicku mam spolecne s prackou v takove skrini, tak necham otevrena dvirka a na ty pul veci povesim. Ze susicky jde teplo, takze vetsinou je to suche, kdyz jdu vyndat suche ze susicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
7.10.10 20:35

holky díky mrknu na to a snad vyberu dobře :wink: no já o sušičce teprve uvažuju ( šetřím) takže proto,ale oni i kapsovky dobře schnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
9.10.10 21:55

Vím, že to není klasiká kapsovka, ale co flip? V podstatě splňuje všechny body, jen tu trvanlivost nevím, mám je asi 4 měsíce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
10.10.10 19:08
Teodora píše:
Vím, že to není klasiká kapsovka, ale co flip? V podstatě splňuje všechny body, jen tu trvanlivost nevím, mám je asi 4 měsíce. :-)

flip?! to slyším prvně… co to je za plenu?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
10.10.10 21:12

Bum Genius Flip. Jsou to spíš kalhotky s vkládačkou, buď vv organic nebo stay dry a sedí do nich i čč, nebo Kikko. Dávám je na noc s Kikkem a vkládačkou Baby Lucy. Malý má osm a půl kg a má je na nejmenší výšku a v pase taky dost místa.

http://www.nejenprodeti.cz/plenky-flip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
11.10.10 11:35

dík mrknu na ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
11.10.10 11:39

Mě se líbí, že je bez flísu, malému na delší dobu nedělá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.3.11 09:26

Eko vkládačky

Bum Genius Flip Stay Dry jsou výborné. Systém se nám docela líbí a hlavně - vkládačky na topení nezaberou moc místa a rychle schnou. Stejně ale na noc používáme papírovku.. ale teď jsem objevil, že existují i eko vkládačky (alá papírovky, ale míň gelu a podobných chemnických záležitostí) do bum genius flip svrchňáků… prodávají v balení po 18ks… ale nenašel jsem je v ČR, jenom na slovensku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
12.6.11 19:37

Ja se zeptam, jak jste spokojene s tim systemem BG Flip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
12.6.11 21:56

No, neuspokojují mě plně esteticky :lol: , ale jsou praktické. Ještě pořád je malý nemá úplně rozepnuté na délku, i na šířku má spoustu místa. Nacpu do nich cokoliv. Neprotékají a kalhotky bleskově schnou. Za mě super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
12.6.11 22:22

já mám moc ráda Bum genius. Jsou jedny z mála, které mám ještě zmenšené. Fuzzi taky dobré, trochu užší mezi nohama, ale já radši suedecloth na vnitřek než mikorflís. Taky zakončení kapsy u Fuzzi se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí