Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím… opět hážu do ringu téma, exotická (Tunis, Turecko, ale i Řecko) dovolená s polopenzí?
Byl jste někdo? Jezdíte pravidelně?
Pokaždé jsme byli all inclusive, at uz kvůli tomu, že večerní programy a pití je vlastně zdarma, a pijeme v jakémkoli množství ![]()
Ale třeba je to jen zvyk Čechů ![]()
Poraďte prosím… váhám…
Tak prvně - exotická dle mýho rozhodně není Tunis Turecko Řecko
Exotika je Bali, Keňa, Indonésie apod
A ne, nejela bych s polopenzí, s PP jsme byli jednou - poprvé a naposledy. Už kvůli ovoci a pití.
Přijde na to
exotiku chápu stejně jako Krkael ![]()
jinak v Egyptě jsme byli s PP záměrně neb jsme spíš jezdili po výletech než leželi na pláž tudíž by nám obědy propadly zbytečně
@Krkael píše:
Tak prvně - exotická dle mýho rozhodně není Tunis Turecko ŘeckoExotika je Bali, Keňa, Indonésie apod
A ne, nejela bych s polopenzí, s PP jsme byli jednou - poprvé a naposledy. Už kvůli ovoci a pití.
Presne tak..
jinak v Keni sem byla a je to tam uzasne..
ale my jezdime sami, bez cestovky (coz treba s tou Kenou je trosku narocnejsi), takze nevim co je lepsi.. ![]()
Tak opravuji na Afriku ![]()
To je fuk, do závorky jsem napsala co jsem měla na mysli.
Právě že s německými cestovkami je to s PP cenově báječné, ale raději asi vážně All.
Tak do Afriky jedině s all in, především kvůli balené vodě… kupovat ji tam zvlášť, tak stejně prakticky neušetříte… ty cenové rozdíly mi nepřijdou tak markantní
@Anonymní píše:
Tak opravuji na Afriku
To je fuk, do závorky jsem napsala co jsem měla na mysli.
Právě že s německými cestovkami je to s PP cenově báječné, ale raději asi vážně All.
Recko neni Afrika. kazdopadne pokud Afrikou myslis opravdovou Afriku tak jedine all in. Vlastne all in vsude mozna krom ak Chorvatska.
Byla jssm jiz 6×v Turecku a 1×Tunis…a zasadne jen all in..!!!..S polopenzí muzes max opravdu Recko, Kréta, Chorvatsko ![]()
@Krkael píše:
Tak prvně - exotická dle mýho rozhodně není Tunis Turecko ŘeckoExotika je Bali, Keňa, Indonésie apod
Egypt, Tunis (Řecko je EU, tak jaká exotika)exotika fakt není
Betonové egyptské a Tuniské komplexy, kam na počátku týdne lidé přiletí, týden se grilují na slunci, žerou, opíjejí se, pořizují selfies a pak z toho betoňáku, odkud prakticky nevystrčili nos zase jedou na letiště a domů. Exotika je prodírat se s mačetou pralesem, poprat s tygrem na safari, tančit s Masajem nebo sjíždět na kanoi Amazonku.
@Burj Chalifa píše:
Egypt, Tunis (Řecko je EU, tak jaká exotika)exotika fakt neníBetonové egyptské a Tuniské komplexy, kam na počátku týdne lidé přiletí, týden se grilují na slunci, žerou, opíjejí se, pořizují selfies a pak z toho betoňáku, odkud prakticky nevystrčili nos zase jedou na letiště a domů. Exotika je prodírat se s mačetou pralesem, poprat s tygrem na safari, tančit s Masajem nebo sjíždět na kanoi Amazonku.
Tak to pozor!! Ohledně tohoto bych se ohradila, jsme mladý pár a stoprocentně týden nehnijeme na pláži, jezdíme po městech, jezdíme do starého města většinou, po obchodech, tržnicích, přístavech, do pouště, apod.
@Anonymní píše:
Tak to pozor!! Ohledně tohoto bych se ohradila, jsme mladý pár a stoprocentně týden nehnijeme na pláži, jezdíme po městech, jezdíme do starého města většinou, po obchodech, tržnicích, přístavech, do pouště, apod.
Tak to máte
, bohužel není pravidlem.
@Anonymní píše:
Prosím… opět hážu do ringu téma, exotická (Tunis, Turecko, ale i Řecko) dovolená s polopenzí?
Byl jste někdo? Jezdíte pravidelně?Pokaždé jsme byli all inclusive, at uz kvůli tomu, že večerní programy a pití je vlastně zdarma, a pijeme v jakémkoli množství
Poraďte prosím… váhám…
Ale třeba je to jen zvyk Čechů
Teda, pod exotikou si představím Novou Kaledonii, Filipíny, Malajsii atp. ![]()