Exotika s polopenzí, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
830
22.6.14 21:30

Pro mě je taky exotika od Thajska dál a nebo Karibik. V Thajsku a na Filipínách jsme byli na vlastní pěst, takže jídlo po restauracích. Co jsem se dívala do katalogů tak ani allin. nenabízeli. No a Karibik je v plánu stejně jako Bali - jen nevím v které pětiletce. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.6.14 21:30
@Anonymní píše:
Prosím… opět hážu do ringu téma, exotická (Tunis, Turecko, ale i Řecko) dovolená s polopenzí?
Byl jste někdo? Jezdíte pravidelně?

Pokaždé jsme byli all inclusive, at uz kvůli tomu, že večerní programy a pití je vlastně zdarma, a pijeme v jakémkoli množství :)
Ale třeba je to jen zvyk Čechů :D

Poraďte prosím… váhám…

Sorry, ale to není exotika :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.14 21:33

Tak jako píšete to neustále dokola, že to není exotika, už jsem se omluvila, a konkretizovala jsem!!! Pardon za omyl!
K tématu píšete kulový, ale opravovat Vám jde! 8o :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
36504
22.6.14 21:34
@slivovicka píše:
Pro mě je taky exotika od Thajska dál a nebo Karibik. V Thajsku a na Filipínách jsme byli na vlastní pěst, takže jídlo po restauracích. Co jsem se dívala do katalogů tak ani allin. nenabízeli. No a Karibik je v plánu stejně jako Bali - jen nevím v které pětiletce. :(

V Asii se jí za pár facek a velmi dobře, takže v hotelu, nejedete-li na vlastní pěst, stačí max. snídaně.
P. S.K Bali doporučuji ještě Jávu, je hned vedle a je to tam o chlup jiné. Hovořím o poznávačkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.6.14 21:35
@Anonymní píše:
Tak jako píšete to neustále dokola, že to není exotika, už jsem se omluvila, a konkretizovala jsem!!! Pardon za omyl!
K tématu píšete kulový, ale opravovat Vám jde! 8o :roll: :roll: :roll:

Mě tedy porazilo to Řecko, nezlob se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.14 21:37

Ok, napsala jsem NEBO Řecko!
Jste vážně kvočny, co se sešli! Nemám slov. :cert: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
22.6.14 21:40
@Burj Chalifa píše:
Mě tedy porazilo to Řecko, nezlob se…

Jo, že :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36504
22.6.14 21:41
@Anonymní píše:
Jste vážně kvočny, co se sešli! Nemám slov. :cert: :roll:

Kvočny se sešlY :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.6.14 21:41
@Anonymní píše:

Řekla anonymní hrdinka… Fakt intimní téma, že :mrgreen:. A máš tam hrubku :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.06.14 v 21:42

• Citovat
  • Upravit
4465
22.6.14 21:42
@Anonymní píše:

Klííííd, buď trochu vyrovnanější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.6.14 21:43

Vylepšit zeměpis a gramatiku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
22.6.14 22:12

I tady??? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
23.6.14 08:08
@Anonymní píše:
K tématu píšete kulový, ale opravovat Vám jde! 8o :roll: :roll: :roll:

Tak jinak, i země, které píšeš mohou být exotika, jen jde o to, jaký typ dovolené člověk zvolí. Protože i země jako Egypt, ač jsou relativně velmi blízko a jezdí tam každý rok hordy českých turistů, se může stát exotickou dovolenou.

• Citovat
  • Upravit
4156
23.6.14 08:16

Tak není to exotika - ale mám zkušenosti s Řeckem - jezdili jsme zásadně bez stravy… Většinou do apartmánů, snídani jsme si chystali sami, na jídlo chodili do taveren. Vždy jsme si půjčovali auto a nechtěli být omezení časem snídaně a večeře, natož být nalepení na hotelu celý den kvůli all in… A hlavně mi chutná řecká kuchyně, líbí se mi vybrat si každý den jinou restauraci. Ale pokud jde o finance, tak člověk moc neušetří. V Turecku a Tunisku jsem zatím nebyla, děsí mě ty hotelové komplexy. Ale co mám děti, tak mě to děsí méně a pokud našetřím, tak poletíme a to jedině s all in, protože s dětmi nikde výletovat nebudeme. Ne že by to nešlo, ale nemám na to nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
23.6.14 09:44

Do Řecka jsem jezdila do roku 2012 téměř každý rok jednou až dvakrát bez dětí. Doporučuji pouze snídani a jezdit spíše do měst než těch resortů uprostřed ničeho. Po večerech si zajdete do restaurace, přes den nějaký gyros do ruky nebo ovoce. Polopenzi jsem zažila dvakrát a kvalitativně a chuťově se to nedá srovnat s dobrotama v restauraci. Taky ty polopenze kulturou připomínaly spíš krmení žraloků, strkání, tlačení, hromadění nesmyslného množství jídla před sebou, cpaní pečiva a ovoce do kapes atd. Na druhou stranu zažila jsem polopenzi na Grand Canaria a úžasné tam bych do toho šla znovu, ale v Řecku ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí