Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníBovaryová píše: Více
Pravda, zablokuj si toho parazita.
@PaníBovaryová to už jsem udělala dávno zablokovala jsem vše co šlo ale on si vytvořil nový profil. Nebo taky začal kontaktovat lidi co mě znají…
@Anonymní píše: Více
Jestli to za rok nedal právníkovi, tak to nedá nikdy. Zůstane u otravování a výhrůžek
Podobná strašení právníkem mě vždycky pobaví. Dotyční zpravidla ani žádného neznají a netuší, co něco takového obnáší, prý „dát“ to právníkovi
A když něco takového zkusí, buď jim právník rovnou vysvětlí, že šance na úspěch se blíží nule, případně jim sesmolí nějaký trochu výhružný canc, kterému se lze jen zasmát.
Tak mu napis, at te nekontaktuje. V opacnem priáde se obratis na organy cinne v trestnim rizeni ve veci nebezpecneho pronasledovani.
Tak bych mu napsala ať to teda tomu právníkovi dá, že se budeme bavit jen přes soud a ať přestane obtěžovat tebe a tvoje okolí jinak to předává tak na řešení dál.
@PaníBovaryová no to jsem mu právě napsala ať přestane jinak to dám na policii a přišel s tímhle. Myslím, že je to jen pomsta.
Totálně ho ignoruj neodepisuje neber telefony…jediný způsob jak ho to dříve či později přestane bavit.
Právníkovi dá kulový a i kdyby nic si na Tobě ani s právníkem nevezme ![]()
Že má smůlu, co asi jinýho? Zablokuj si ho a je klid ![]()
Odepsala bych mu, že tedy raději budu komunikovat s jeho právním zástupcem, než s ním. A ať předá kontakt a už mi nepíše. Nikdy.
Ahoj, všem Expartner chce po mě peníze za věci co mi kupoval po čas vztahu. Pokud mu je nedám tak to dá pravnikovi na to jsem odpověděla ok dej to pravnikovi. Bude to rok co už spolu nejsme a on pořád něco vymýšlí. Už bych chtěla žít v klidu a svobodně. Myslím a doufám v to, že s ťím neuspěje. Není to malá částka co chce. Co si o tom myslíte?