Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, jsem tady zase. Tentokrát s trošku praštěnou otázkou. Asi takhle, žena mě zase bodla do zad. Začala vypisovat chlapům v práci, já jsem se naštval a nenapadlo mě nic jiného než napsat. Mojí expřítelkyni, začlo to na silvestra jen pár sms k novému roku. Po novém roce mi napsala že hledá byt ve městě, jsem se toho chytnul. Byt našel a zařídil rezervačku, mezitím jsem začal bojovat s ženou. Řekl jsem že bude lepší rozvod, už manželce nevěřím a moje city dostali už nějakou tu ránu. A teď jsem katolík, jsme sice oddáni před bohem v kostele. Ale neoficiálně jsme na obecním úřadě, nechtěli jsme čekat až dodělám přípravu na křtění. S expřítelkyní jsme se neviděli 6 let, je to prima holka a máme dost zvláštní vztah. Nazvala mě milencem, před tím měsicem jsem se toho chytnul, první její slova, jak je to mezi mnou a ženou. Další věta byla zvláštní, žárlivá, že kvůli ni neopustím ženu a kluky. Moje odpověď byla že ano že bych to udělal jen abych byl konečně s ní. Napsala mi že nechce vstoupit do stejné vody po druhé. A nechce si začít s ženatým chlapem. V sms, co jsme si psali došlo na pár hádek. Mám tu holku v srdci, tehdy to bylo po xx dnech nejlepší rande a těžká zamilovanost. Teď píše že mě má ráda jako nejlepšího přítele. Ale pokaždé, když jsme spolu, je mezi námi určité jiskření. Teď o víkendu, tedy v sobotu jsem jel pomoct s jejími věcmi do nového bytu. Druhý den mi napsala, sms jak to tedy mám s manželkou. Jak to mám pořád chápat,
tohle mi napsala mám tě ráda ale jako nejlepšího přítele ale ni víc. Však srdce je to nejcenější co můžeš dostat, někdo nedostane ani to.
@jirka00077 píše:
Ahojte, jsem tady zase. Tentokrát s trošku praštěnou otázkou. Asi takhle, žena mě zase bodla do zad. Začala vypisovat chlapům v práci, já jsem se naštval a nenapadlo mě nic jiného než napsat. Mojí expřítelkyni, začlo to na silvestra jen pár sms k novému roku. Po novém roce mi napsala že hledá byt ve městě, jsem se toho chytnul. Byt našel a zařídil rezervačku, mezitím jsem začal bojovat s ženou. Řekl jsem že bude lepší rozvod, už manželce nevěřím a moje city dostali už nějakou tu ránu. A teď jsem katolík, jsme sice oddáni před bohem v kostele. Ale neoficiálně jsme na obecním úřadě, nechtěli jsme čekat až dodělám přípravu na křtění. S expřítelkyní jsme se neviděli 6 let, je to prima holka a máme dost zvláštní vztah. Nazvala mě milencem, před tím měsicem jsem se toho chytnul, první její slova, jak je to mezi mnou a ženou. Další věta byla zvláštní, žárlivá, že kvůli ni neopustím ženu a kluky. Moje odpověď byla že ano že bych to udělal jen abych byl konečně s ní. Napsala mi že nechce vstoupit do stejné vody po druhé. A nechce si začít s ženatým chlapem. V sms, co jsme si psali došlo na pár hádek. Mám tu holku v srdci, tehdy to bylo po xx dnech nejlepší rande a těžká zamilovanost. Teď píše že mě má ráda jako nejlepšího přítele. Ale pokaždé, když jsme spolu, je mezi námi určité jiskření. Teď o víkendu, tedy v sobotu jsem jel pomoct s jejími věcmi do nového bytu. Druhý den mi napsala, sms jak to tedy mám s manželkou. Jak to mám pořád chápat,
tohle mi napsala mám tě ráda ale jako nejlepšího přítele ale ni víc. Však srdce je to nejcenější co můžeš dostat, někdo nedostane ani to.
Jestli Ti napsala, že Tě má ráda jako nejlepšího přítele, ale nic víc, tak bych to chápala, jako že víc nečeká… ![]()
Jedině se jí přeptat…
Ale zase se ptá na manželku, no, na mě asi všechno moc komplikované… ![]()
Z tvé expřítelkyně by si měly vzít příklad některé zoufalé zakladatelky diskusí, že ženáč nechce odejít od ženy. A ty? No, ty místo aby si řešil problémy ve vztahu se ženou, utíkáš jako zbabělec k bývalé a vysníváš si nesmysly. Udělej ženě laskavost a odejdi od ní, pravděpodobně se zdržuješ na místě, kde by mohl být muž co si jí bude vážit. A zkus se chvilku věnovat sobě a kultivaci nějakých hodnot, než si začneš hledat další vztah.
Hodíš se na pomocné fyzické práce, jestli v tom bude i sex, nejsem schopen predikovat.
Má tě ráda jako nejlepšího přítele, tak se zajímá, jak to máš s manželkou, to přátelé dělají…nic víc za tím nehledej. Jinak ti můžu říct, že chlap, co místo řešení problémů utíká od rodiny, není žádná extra partie. Pro mě zbabělec. Nejdřív pracuj na vztahu, který máš s manželkou a teprve potom, co se všechno ukáže marné, si hledej někoho do postele…
Podej žádost o rozvod, informuj kamarádku o tom a uvidíš, jak bude reagovat, ne? Celkem bych řekla, že dřív než to uděláš, nebudeš vědět na čem jsi.
Nic v tom nehledám, mám s expřítelkyní zvláštní vztah. A vztah s ženou, už není co býval. Já vlastně ani nevím jestli manželku miluju, chtěl jsem rozvod ale po 2 dnech, mi řekla že se rozvádět nechce.
Mě jen v hlavě furt a stále lítá hlaška z její sms. Však srdce je to nejcenější co můžeš dostat, někdo nedostane ani to.
Myslím, že zabíráš místo v posteli někomu, kdo by si to více zasloužil…
Prostě se chováš jako někdo, koho mají pustit z vězení a jemu se nechce ven, když zjistil, že ho tam opravdu nechtějí, zkouší jestli by ho nevzali zpátky do polepšovny… odpověď nevzali mu nestačí.
Prostě svoboda, teplá večeře v hospodě, nikdo ti nebude přepínat fotbal a v neděli ráno přemýšlení, jestli budeš ponožky prát nebo si koupíš nové.
Kdyby ti bylo 17,18,19,20, neměl jsi samozřejmě děti, tak ti řeknu, rozejdi se se svou stávající přítelkyní a pokud máš tu touhu, zkus si zpátky dobýt srdce své ex… jenomže…tady jsou už děti, manželka a ty bys měl být už dospělý a své emoce a touhy bys měl mít už pod kontrolou..
kolik je dětem?
@PetrDOA píše:
Ano Jirina to zase rozjizdi na jiny vlne.![]()
![]()
Kdo je Jiřina?
![]()
To je lamac divcich srdci. Davej si pozor. Ale minule ho zlomil sam sobe.
Alespon co pamatuju ja. Jirina se urcite ozve sam. ![]()
@jirka00077 píše:
Mě jen v hlavě furt a stále lítá hlaška z její sms. Však srdce je to nejcenější co můžeš dostat, někdo nedostane ani to.
Jsou to jen slova..