Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To není podle mě manipulace, pod tím pojmem si představuji něco jiného.. Spíš mi příjde, že jeden na druhého házíte špínu a vyčítáte si něco co je minulost a nedokážete na to zapomenou. Pokud nedokážete udělat tlustou čáru, tak spolu nemá cenu být
Vždyť jste byli oba svobodní když jste měli jiné sexuální partnery. Tak v čem je problém?? ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím všechny…
Jdu s problémem co mám ve vztahu s přítelem…byli jsme spolu 3 roky pak jsme se rozešli a já spala s jedním a on s jednou…potom jsme si začli zas nějak chybět a vrátili se k sobě..od té doby si ale pokaždé při hádce vycitame on ho a já ji…jenže přítel to přehání…já začnu o ní mluvit jen když vyvolá hádku a začne mluvit o tom s kým jsem se vyspala..jinak do něj o ní vůbec nerypu protože je to pro mě minulost…už mě nebaví jeho naschvály…je to furt něco..a dneska zas rypal ohledně toho co s kým jsem spala když jsme spolu nebyli a já mu vyčetla že to je. minulost a vyvolal zas ve mě to že jsem mu řekla beztak si píšeš ty s ní…neodpověděl…zeptala jsem se znovu..neodpogedel…po třetí taky neodpověděl a řekl jen neotravuj…Když jsem mu řekla však počkej až ty se mě zeptáš na něho na něco a já ti taky neodpovim uvidím jaké ti to bude…tak začal po mě řvát a nadávat mi že mě hned napadá jeho jméno a že k němu něco mám (přece jsem mu dala jen příklad a logicky dám příklad toho na koho pořád žárlí ).. nadával mi řval po mě atd ale když on neodpověděl tak je to asi v pořádku
vím že kdybych mu neodpověděla na toto já už mi Bali kufry a má z toho stavy. Řekl mi pak že jde cvičit..a já dobře tak já jdu s malou ven a on na to: ty si jen myslíš že jdu cvičit zasmál se a odešel. Už není 2,5 hodiny doma. Pořád mě jen manipuluje a dělá ze vztahu boj. Co by jste dělaly?
A omlouvám se za sloh potřebovala jsem se vypsat…
Sbalila bych se a az se ten vul vrati „ze cviceni“, uz by me doma nenasel. Tim bys mu vytrela zrak, cumel by jak puk.
To je zase užalovanej elaborát. Je ti šest, že na něj žaluješ jak dítě? Radit ti, ať jdeš od něj asi nemá smyl, i když to by udělala normální ženská, co má v hlavě rozum. Ta malá, o které píšeš, je jeho? Je nějaký důvod (kromě toho, že ho strašně miluješ a jinak je úžasný partner a otec), proč si to necháš líbit?
Jsem si tu zrovna nedávno stěžovala, že slova jako „manipulace“ se dneska už fakt používají na všechno. Ještě řekni, že je narcis ![]()
@MrsNorris píše:
Jsem si tu zrovna nedávno stěžovala, že slova jako „manipulace“ se dneska už fakt používají na všechno. Ještě řekni, že je narcis
Jinými slovy, oba děláte totéž, ale když to dělá on, je to špatně a manipulace… Pokud s ním chceš zůstat, musíte se naučit komunikovat, bez výčitek a bez tahání minulosti do současného vztahu, zejména pokud spolu máte dítě. Zkusila bych nějakou manželskou poradnu
Asi by bolo najlepšie sa dohodnúť, že za minulosťou spravíte jednu veľkú hrubú čiaru a ani jeden z Vás sa k nej už nebude nikdy vracať, spomínať ani nijak komentovať. Inak to nemá význam. Koľko je Vám let??? Pripadáte mi obaja absolútne nevyzrelo, komenty o bývalých ako puberťáci, ako keby Vám bolo 20. Preboha takto sa problémy neriešia, stále si niečo vyčítať… čo ste fakt deti???
uz jsi nekdy slysela prislovi: „dvakrat do stejne reky nevstoupis?“ - no, sbal se a jdi, nez se vrati od te krasky, co s ni „cvici“ a do te reky rozhodne potreti nelez.
Myslela jsem si, že je vám tak maximálně 18 než jsem si přečetla, že máte dítě? ![]()
@Monchichik to se na emimimu nevylučuje
dneska maji děti, děti. ![]()
Tohle nemá s manipulaci nic společného, si pleteš pojmy trošku.
@Deneriss no podle toho, jak je to napsané a podle těch chyb, bych si myslela, že ještě méně…a dítě je tam zmíněné jen tak mimochodem…
Zdravím všechny…
Když jsem mu řekla však počkej až ty se mě zeptáš na něho na něco a já ti taky neodpovim uvidím jaké ti to bude…tak začal po mě řvát a nadávat mi že mě hned napadá jeho jméno a že k němu něco mám (přece jsem mu dala jen příklad a logicky dám příklad toho na koho pořád žárlí ).. nadával mi řval po mě atd ale když on neodpověděl tak je to asi v pořádku
vím že kdybych mu neodpověděla na toto já už mi Bali kufry a má z toho stavy. Řekl mi pak že jde cvičit..a já dobře tak já jdu s malou ven a on na to: ty si jen myslíš že jdu cvičit zasmál se a odešel. Už není 2,5 hodiny doma. Pořád mě jen manipuluje a dělá ze vztahu boj. Co by jste dělaly?
A omlouvám se za sloh potřebovala jsem se vypsat…
Jdu s problémem co mám ve vztahu s přítelem…byli jsme spolu 3 roky pak jsme se rozešli a já spala s jedním a on s jednou…potom jsme si začli zas nějak chybět a vrátili se k sobě..od té doby si ale pokaždé při hádce vycitame on ho a já ji…jenže přítel to přehání…já začnu o ní mluvit jen když vyvolá hádku a začne mluvit o tom s kým jsem se vyspala..jinak do něj o ní vůbec nerypu protože je to pro mě minulost…už mě nebaví jeho naschvály…je to furt něco..a dneska zas rypal ohledně toho co s kým jsem spala když jsme spolu nebyli a já mu vyčetla že to je. minulost a vyvolal zas ve mě to že jsem mu řekla beztak si píšeš ty s ní…neodpověděl…zeptala jsem se znovu..neodpogedel…po třetí taky neodpověděl a řekl jen neotravuj…