Extrakce osmičky a následné hojení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
6.4.25 12:19

Extrakce osmičky a následné hojení

Dobrý den, tento týden v pondělí jsem byla na extrakci horní levé osmičky. Zákrok proběhl bez komplikací a rána nebyla zašívána. Hojí se mi pouze přes krevní sraženinu.
Dnes je neděle a stále mě to bolí. Přijde mi, že mám nateklou dáseň a uprostřed je něco malinkého bílého, nejsem si ale jista, zda to je povlak či nikoliv. Fungovat dokážu, ale jsem stále na ibalginu. V noci je to o něco horší. Mám už domluvenou kontrolu k zubaři, ale až v úterý… chci se zeptat, jestli se mi tam netvoří například zánět nebo infekce… kazmdopádně ta rána vypadá už zarostle, krevní sraženina zde není, ale mám třídavou bolest, občas to bolí a občas ne (ať už při nějaké aktivitě nebo, když jsem v klidu) když si dalm nějaké jídlo (mám stále kašovitou stravu), tak to začne být citlivé a občas mě bolí i okolní zuby. Každopádně bolest je už dva dny stejná. Nemáte s tím někdo zkušenosti prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
605
6.4.25 20:40

Zdá se mi to oteklé. Mně trhali moudrak dvakrát. Jednou, kdy ránu nezasili, bolesti, nechtěla jsem být citlivka, co nic nevydrží, druhý i třetí den bolest, hrůza, jíst jen přesnídávky, Ibalgin, pak jsem se odhodlala a prý…to jste měla přijít dřív, když to bolelo…takže sucho lůžko a týden dřeň, každý den jeho vyměňování…kudy říkal, že po vytržení už druhý den vše ok…hm. No, ok jsem šla na trhání další a díru mi preventivně zasil a večer jsem už o tom vůbec nevěděla. Nechápu, proč ty dva stehy nedělají jako běžnou rutinu. Takže pokud tě to bolí, tak bych šla určitě k Dr, třeba tam něco zůstal nebo je tam zánět apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.4.25 20:45

@Desgreze děkuju za radu. K panu doktorovi jsem objednaná v úterý, tak uvidím, co mi poví. Snad to nebude tak hrozné….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.