Extrakce zubu komplikace

Anonymní
26.2.24 18:38

Extrakce zubu komplikce

Ahoj, měl jste někdo komplikaci po extrakci zubu? Byla jsem na vytrzeni horní sedmičky, ihned po vytrzeni mě zubar poslal na stomatochíru, protože jsem profukovala nosem. Po zasiti jsem byla 2× na doplnění stehu (vždy mi to profouklo) a po sundání stehu mne rána opět profukovala. Doktorka, která mě sila, byla po mém telefonátu nepříjemná, divila se, jak je to možné. Já jsem dodržovala všechno možné, netuším. Objednala mě na kontrolu za 14 dní. S tím jsem nesouhlasila, tak jsem šla do nemocnice, kde mne to okamžitě řízli, zasili. Dnes, po dvou dnech, se mi tam opět udělala díra. Opět jsem po šití, díru „zacpali“ krevní srazenonou. Tak nevím, jestli už to bude dobre, už propadam zoufalství. Je tu někdo na tom podobně? :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
189
1.3.24 22:18

Ahoj, jak ti je? Je ti lépe? Mrzí mě, že ti nikdo neporadil, ale možná by ti mohla pomoci odbornice v poradně dentální hygieny . Lepší poradnu asi nemáme a osobní zkušenost ti bohužel neřeknu.

měj hezký večer

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.3.24 14:01

Ahoj, aha, děkuji za tip! Lepší to bohužel není, opět 5. den po zákroku mi nos/pusa profukuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
29.8.26 14:00

@Alik1990 dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli se Váš problém nakonec nějak vyřešil? Měla jsem problém s tím samým po komplikované extrakci horního zubu. A bohužel pořád určité problémy mám.
Vím, že diskuse je starší, snad se k Vám můj dotaz dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.