Extrakce zubu při kojení

Anonymní
31.1.22 20:49

Extrakce zubu pri kojeni

Dobry den mela bych dotaz, ve čtvrtek mi trhali zub 6 dole. Mela jsem tam zanet takze jsem dostala i antibiotika pri kterych muzu kojit. Dnes je pondeli a furt me to bolí neni to teda uplne nesnesitelna bolest ale citim od krku az k uchu proste stuhlost panadol na to castecne zabere ale nechvi ho do sebe furt cpat kojim 7 tydenni mimi. Rano se castecne zacelilaale vevnitr jde videt jen mala cast krve a kolem toho bily skvrny a prijde mi ze je to takovy prohloubeny. Je to normalni. Nechci hned bezet k zubari protoze mam z neho panickou hrůzu.
Dekuji za odpovedi a omlouvam se za anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
31.1.22 21:12

Je to ok, bud v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.2.22 06:44

Vezmi si ibalgin, ten se při kojení může, nejde do mlíka.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
1.2.22 06:46

Je to v pořádku, neboj se :hug: bude lépe a lépe. Mám vyndavané obě osmy nalevo, když sem kojila a pravá spodní s velkým zánětem se vyřezávala nějak v 9tt s druhým dítětem. Ať je brzy dobře, dej si zmrzku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.22 11:51

@Janli no mam doma jeste 2 pul leteho lumpa a ten me do tojo vcera prastil a to jsem myslela ze vylitlu z kuze. To jsem nevedela me rekl ze muzu jen paralen nebo ten panadol.
@shadowbabe jee tak ro vam nezavidim. Ja po prvnom porodu po 14 dnech hned zanet a ted pri druhym za 6 tydnu 3×zanet.jsem stoho uz vycerpana. A ro me ceka jeste jedno trhani. :? :,(

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
1.2.22 14:00
@Anonymní píše:
@Janli no mam doma jeste 2 pul leteho lumpa a ten me do tojo vcera prastil a to jsem myslela ze vylitlu z kuze. To jsem nevedela me rekl ze muzu jen paralen nebo ten panadol.
@shadowbabe jee tak ro vam nezavidim. Ja po prvnom porodu po 14 dnech hned zanet a ted pri druhym za 6 tydnu 3×zanet.jsem stoho uz vycerpana. A ro me ceka jeste jedno trhani. :? :,(

Máme v rodiné zuby krásný, jen rodově krátkou čelist a proto se nám tam osmy nevlezou. Rostly mi nakřivo a utlačovaly vedlejší zuby, proto musely ven. Ta horní napravo je úplně venku, takže už mě nenase.re :lol: Tu mi pak jen vyškubne naše paní zubařka, pokud by to zlobilo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.22 22:30

@shadowbabe tak aspon ze uz je dobře.
U nas v rodine zuby jsou docela problem hlavne u mamky a ja to schytala plnou parádou. 🤦‍♀️ 😓Ikdyz jsek se snazila vse dodrzovat tak proste to nešlo. A ted každou chvily trpím. Naštěstí ale 8cky me nezlobi vylezli mi tři vlbehem prvniho tehotenstvi bez bolesti a ani nevim ze je mam. 😁

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová