Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zřejmě si v práci mysli, že musíš mít něco extra. Tzn něco jiného než ostatní. Zřejmě si oni myslí, že se vytahuješ
@Anonymní píše:
Zdravím, z jakého pohledu by jste si vy vyložili větu : NO JO VY MUSÍTE MIT VŽDYCKY NECO EXRA … a opravdu to nebylo milým tónem. S partnerem se chceme brát u moře, za prve jako dovolenou+ libanky (a v Česku by to bylo tezke už kvůli neshodám v rodině) … chceme se brát v Řecku. A dnes mi tohle oznámil mistr v praci, nevim zda to mělo byt rejpnuti a nebo zavist. Už minuly tok měl reci ze letime na Maledivy, jako ze co si to dovolujeme litat v době Covidu… Snazim se z toho nic nedělat a brát to tak ze je to jen závistivý člověk, na druho stranu mi to dost zkazilo naladu a rikam si jestli fakt není neco spatne z me strany …
Je - ze takove blbe kecy nevypoustis rovnou druhym uchem ven.
Tak se nesveruj s detaily, musi vedet, kam jedete, kdyz vis, ze si pak neodpusti priblble poznamky? Takovym lidem rikat co nejmene… Nic si z toho nedelej, to bude ten typ, co se nejradsi vyvali na Machaci a beda aby to mel nekdo jinak. ![]()
@Netopirek já se ale neytshuju, on se zeptal už minuly rok kam letime … a ted : Já pouze rekla datum a měsíc, jak to vypadá s dovolenou a on zda se to na par dni vyplatí a já no není dovolená jako dovolená a chtela jsem odejit a on jestli se vrátím okrouskovana a já ze možná ano… nebylo by to tak ze bych já chodila a sama to někomu cpala
@Anonymní píše:
@Netopirek já se ale neytshuju, on se zeptal už minuly rok kam letime … a ted : Já pouze rekla datum a měsíc, jak to vypadá s dovolenou a on zda se to na par dni vyplatí a já no není dovolená jako dovolená a chtela jsem odejit a on jestli se vrátím okrouskovana a já ze možná ano… nebylo by to tak ze bych já chodila a sama to někomu cpala
Ale já netvrdím, že se vytahuješ. Ale že to tak berou. Že ti nestačí obyč dovolená jako jim. Prostě si toho nevsimej
Naše kolegyně měla také svatbu v Řecku a moc jsme jim to přáli, složila se nás celkem velká spousta i na svatební dar, přes delegátku jsme jim zajistili na naše náklady svatební večeři. Spíš máš asi nepřející kolegy.
@Silverine247 kdyz se zeptá, tak jsem odpověděla, ale možná bude lepsi priste rict ze mu do toho nic není…. Možná bude lepsi rikat od ted az se zeptá ze nikomu do toho nic není a ať se nachaji překvapit …
@Anonymní píše:
Naše kolegyně měla také svatbu v Řecku a moc jsme jim to přáli, složila se nás celkem velká spousta i na svatební dar, přes delegátku jsme jim zajistili na naše náklady svatební večeři. Spíš máš asi nepřející kolegy.
Vidíte a to je krasny, podle me normální lidi nemusí vypouštět z pusy nesmysli ale ještě podpoří. Kez by takovych co přeji ostatním stesti bylo vic
@Netopirek já vim no jak to bylo myšleno od vás, ale jak asi oni to berou. Hlavne je to každého vec. Taky jsme byli jen po Česku dva roky zpatky a byla to krasna dovolená …. A nezáviděli jsme druhým kdyz nekam letěli ….
Spousta lidí tohle řekne a vzápětí to vypustí z hlavy, byť ten, komu to řekli, o tom musí dlouze přemýšlet.
Asi nemá cenu to nějak přehnaně řešit. Je to Vaše představa, z hlediska nadřízeného je podstatné jen to, že budeš mít volno na svatbu + dovolenou.
Možná se z toho příště poučit a neříkat podrobnosti, pokud se takové reakce opakují.
@Annabela11 jsou tu větší kraviny, ťtreba celkove me zajímá jak se někteří lidé vyrovnávají s rejpanim a blbyma lidma celkove.
@Anonymní píše:
No tak to jsi si nabehla sama…
Rict neni dovolena jako dovolana si vlastne rikas o to, aby z tebe tahal detaily.
@Premek_Orac to asi ano, kdyz já jsem v tomhle furt takový tele a myslim si ze kdyz každému přeji jen to Dobre a pekne ze ostatní jsou taky takový
@Anonymní píše:
@Premek_Orac to asi ano, kdyz já jsem v tomhle furt takový tele a myslim si ze kdyz každému přeji jen to Dobre a pekne ze ostatní jsou taky takový
Ne, nejsou 🤷🏻♀️ Neboj zlato, on tě život naučí, bohužel. Kašli na lidi, já už su taky poučená, že čím já milejší, tím druhý větší svi. ně. Nenech si zkazit náladu, těš se na to co tě čeká. Vždycky se najde závistivec, tak radši se moc nesvěřovat a kdyžtak hned odpálkovat. Ať to vyjde dle představ ![]()
Zdravím, z jakého pohledu by jste si vy vyložili větu : NO JO VY MUSÍTE MIT VŽDYCKY NECO EXRA … a opravdu to nebylo milým tónem. S partnerem se chceme brát u moře, za prve jako dovolenou+ libanky (a v Česku by to bylo tezke už kvůli neshodám v rodině) … chceme se brát v Řecku. A dnes mi tohle oznámil mistr v praci, nevim zda to mělo byt rejpnuti a nebo zavist. Už minuly tok měl reci ze letime na Maledivy, jako ze co si to dovolujeme litat v době Covidu… Snazim se z toho nic nedělat a brát to tak ze je to jen závistivý člověk, na druho stranu mi to dost zkazilo naladu a rikam si jestli fakt není neco spatne z me strany …