Extrémně hubené děti: Jaké pro ně kupujete oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Právě sinsay ma tak široké tepláky, že jsou obrovské v pase i chlapečkovi, který je stejně starý a má o 6 kilo víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem našla tuhle firmu, třeba by tam něco šlo.
https://www. obleczech. cz/leginove-teplaky-spodky_z4052/#
Prý upravují i pro extra štíhlé děti.
Příspěvek upraven 18.08.25 v 19:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Já nechávám dceři šít. šila mi ted kamarádka a konečně ma legíny jakože fakt legíny. A fakt super střih.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše ultra hubené holky (už teda veliké) nosí jen černé legíny. Vše jiné je přece nenositelné.
Když byly malé, tak jsem hodně kupovala Next, C&A, v Tescu tu jejich značku věcí, Pepco mělo vždy fajn výběr.
Později Primark, Sinsay. Tam vždy něco najdou. Ale Primark tady přišel, už jsme měli mládež starší. A Sinsay máme dál. Tak tam jezdíme občas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Spinkousek syn v roce a půl 8,9 kg, teď 2 roky a má 10 kg, plenky nosí pořád vel. 3. Kupuju mu kalhoty, kde je šňůrka v pase. Vždy se v obchodě dají sehnat, ale musíte koukat na střih. Koupila jsem opravdu úzké v C&A, HM a teď jedeme docela Lindex (kupuju online ve výprodeji nebo ve slevě a co nesedí, tak vrátím). Softshellové kalhoty mu sedí z Unua a bundy Nordbjorn (ty jsou opravdu hodně úzké).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
V Primarku by měly být černé obyčejné. Vozím kamarádce z Anglie. Tak nevím, jestli je mají i v českém Primarku a jestli by nešly případné objednat domů?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi nic jiného nezbývá než ty obchody zkusit objet. Už mě nebaví to oblečení ničit a hledat takové do kterých tu gumu bez problémů natáhnu. Nechápu proč ty výrobci nemyslí i na ty hodně hubené dětičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše: Více
tam, kam chodím, ne
. Jen černobíle proužkovaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus se kouknout na značku coccodrilo. Mají klučičí kalhoty ve slim verzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
HM, decathlon.. tam beru dceři.. nejsou tak super tak ty šité ale fajn.
Decathlon nosí 3/4 legíny.. ty jsou super, ty má upnuté, pěkně pod kolena. A stojí 99Kč. ![]()
Příspěvek upraven 18.08.25 v 20:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit