Extrémně hubené děti: Jaké pro ně kupujete oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@KKK85 píše: Více
tam moc nechodím, nemáme je ve městě, tak ani nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Já mám pro dceru nejradějí černé legíny.. jsou nejlíp kombinované. 3/4 z decathlonu perfektní za 99kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, tady všechny radíte oblečení pro holky. On je fakt velký rozdíl v sortimentu pro holky a kluky. I v tom HM mají slušnou nabídku pro hubené holky a pro hubené kluky to je tragédie. Mám doma oba kousky, tak vím, o čem píšu.
Zakladatelko, ještě zkus Reserved a Zaru. Tam mi přijdou ty chlapecké kolekce docela úzké. Ale nemám zkušenost s malými velikostmi.
PS a další level v nákupech je vysoká velice hubená puberťačka s dlouhýma nohama, která chce konkrétní střih džínů, a ne zrovna ten mainstreamový. To jsme kalhoty sháněly rok.
já už byla ochotná zaplatit v podstatě cokoliv…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro hubenou a vysokou nakupuju nejvic v Lindexu a HM. Hlavne Lindex ma snad vse se stahovanim v pase. I v klucicich vzorech, jednobarevnych a tmavych toho ma dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Spinkousek Ahoj, mam taky hubenoura. 2 roky a 10,5 kg. Ja mu kupuju teplacky z next slim fit, jsou uzke i v pase a kratasky o cislo mensi. Jinak mu sedi i leginy treba z HM. Lindex ma regulaci v pase od vel. 92 a pak i nektere kousky HM. Mozno uzsi jeste Pepco, ale zase matros nic moc.
Jeste VMart ma slim verzi.
Příspěvek upraven 18.08.25 v 21:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše: Více
no jo, kamarádku, co umí šít nemám - bych to musela dávat švadleně a to bych se nedoplatila, ale až nebude ve škole lozit po kolenách, tak asi budu muset - ona ještě ty vzácné kousky, které jí v pase sedí, vždycky brzy zničí
spíš bych také potřebovala poradit obchody, kde mají legíny pro tenké holky ve velikosti 146, ale tady asi spíš probíráte menší dětičky
Příspěvek upraven 18.08.25 v 22:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja hodně kupuju z druhé ruky a zkoušíme. Syn má 2 a čtvrt roku a lehce přes 9 kg. A to má jeste plenu. Spousta teplaku má snurky jen na zdobu nebo mu to neni příjemné, kdyz hodně utahnu. No koupila jsem gumu a holt mu ji do kalhot vsiju. Spoustu věcí, co má jeste po starším a na délku by mít mohl, tak v pase planda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pepco a decathlon mají uzsi střihy. HM, next mi prijdou normální, FaF a CaA široké, tak už kalhoty nekupuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna Pepco (holcici) mi uzke teda vubec neprijde. Vrchni dily jeste budiz, ale v pase vse velke.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám velice hubeneho 4leteho syna a kupuji mu leginy v Lindexu, ma to jak teplaky. Je mu to volne, takze si myslim, ze to vypada moc dobre.Maji krasne vzory i pro kluky. Jinak mu vse pada. Ta regulace v pase je skvela. Nemusi utahovat zadny tkanicky. Trenky kupuju v Sinsay, ty sedi. Jinak mu vsechny trenky padaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Spinkousek píše: Více
Objednavala jsem na fleru, vetsina svadlen umi obleceni upravit podle rozmeru ditete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Spinkousek na normální chození/běhání jsem synovi (mladší) dávala legíny po dceři a trochu stáhla v pase a měl to jak tepláky, jak to na něm plandalo. Kalhoty dlouhé bohužel jedině s tou stahovací gumou v pase a hodne stáhnout. Ano, vzhledově nic moc, ale když mu i slim kalhoty byly v pase velké, tak se nedalo nic dělat. Co se týče kraťas, různých 3/4 tak to bylo lepší, ty nosil menší velikosti. Nebo když dostal tu “správnou” velikost (jako pro dlouhé kalhoty), tak to nosil třeba 5 let, než mu to bylo malé.
Pokud to šlo, vše jsem kupovala ve slim verzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teroonka měla jsem to s dcerou stejně, i leginy ji byly velké v pase. Vše jsme museli ještě zapošívat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit