Extrémně hubené děti: Jaké pro ně kupujete oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Havlova píše: Více
holky šetřete mě
já neumím šít, pasem protáhnout gumu - co? to je korejsky? takový projekt by mi trval tak do dcery maturity
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam hubenou i dceru.
Leginy ji sedi z Pepca, ale potrebuje uz velikost 134, takze tech moc neni a jeste z HM. Na zimu z HM s regulaci v pase a utahuju. Jinak to nejde. Dziny take z HM, vzdy s regulaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
1 dírka, guma, spínací špendlík. Opravdu to jen protáhneš pomocí špendlíku a zašiješ. Koukni na net, je to jednoduché. Zkusit to můžeš na starých vyřazených gatích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
To jsem delavala uz nekdy pred 20 lety, obcas i sobě
. Je to vrchol meho umeni v oblasti šiti. Ale pred davnymi lety to bylo lepsi, ta puvodni guma byla tenka, v jednom tunylku. Ted je to 3× prošite a musi se to dát do prostředního
. Uz jsem zazila i poťouchleho vyrobce, ktery to divne prosil tak, ze to neslo protáhnout
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga Ja mam staršího relativně taky hubenoura, něco přes 130 cm a 25 kg a docela mu sedi kalhoty z Kiku s regulací v pase. Uz jsem tam parkrat našla fajn střih na nej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Melé sedí krásně 110 nebo 116 jen ji jsou do půl lýtek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky prostě když byla menší klidně jsem jí to stáhla gumičkou do vlasů a schovala pod triko. ALe péřeci jen už začíná být slečna půjde do první. kouknu na Zaru ženské oblečení kdysi na kostry. tak uvidím jak to bude pro dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@citlivaduse píše: Více
tak v Kiku by se mi to lépe nakupovalo, to HM legíny za 600 a víc kč, se mi zdá dost předražené, na to že z nich za 2 měsíce vyroste nebo je za 2 týdny prošoupe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova píše: Více
no přesně, v létě budiž, ale nosit v zimě legíny do půl lýtek bude dost nepraktické ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Terranova jsi se nedívala? Tam na mého hubeňoura oblečení seženu.
Ve slevách se to taky docela cenově dá. Mají věrnostní program, kde se ti načítají body a pak se to to v penězích odečítá.
Já si tam hodně dlouho kupovala oblečení i jako dospělá, to jsem měla 45 kg…po kom to dítě je, že 🙉
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Synator umí kalhoty zrasit pěkně, takže lovim spíš v levnějších vodách. Měl super skinny džíny i z Lidlu. Taky stahovací v pase a měkký matros.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
aha, díky, Terranova jen vím, že existuje, teď jsem to otevřela, a to by mohlo být ono,
já jsem byla tenká do 15, pak se to nějak pokazilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@citlivaduse píše: Více
do Lidlu chodíme často, ale dlouho jsem tam neviděla holčičí legíny, ona už potřebuje 146 a oni ty kolekce tam většinou mají na menší děti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S Lidlem se někdy nechytam s těmi jejich lomenymi velikostmi. Často se mi tam stalo, ze bych potřebovala nějakou mezivelikost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit