Extrémně lítostivá - rodiče

646
26.12.23 20:21

Extremne litostiva-rodice

Ahoj, doufam ze nejsem sama a divna, ale uprimme dost me to stve. Bydlim sama k rodicum jezdim pravidelne na navstevu. Hrozne mi je rodicu lito.Oni se maji dobre o to nejde, ale treba ted jsem cely den zvracela a je mi blbe, jsem zalezla v pokoji a je mi jich lito ze maji o me starost a jsou sami v obyvaku a strachuji se. Skoro az se mi z toho chce brecet. Stava se mi to dost casto, rodice jsoi celkove hrozne hodni a delali vzdy pro nas prvni a posledni a ja mam uzkosti z toho, ze se nemaji dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22589
26.12.23 20:29

A ted jsi na te navsteve, jo? Prijde mi to prehnane z toho kratkeho popisu. O nic moc nejde, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
26.12.23 20:32
@lalalyla píše:
Ahoj, doufam ze nejsem sama a divna, ale uprimme dost me to stve. Bydlim sama k rodicum jezdim pravidelne na navstevu. Hrozne mi je rodicu lito.Oni se maji dobre o to nejde, ale treba ted jsem cely den zvracela a je mi blbe, jsem zalezla v pokoji a je mi jich lito ze maji o me starost a jsou sami v obyvaku a strachuji se. Skoro az se mi z toho chce brecet. Stava se mi to dost casto, rodice jsoi celkove hrozne hodni a delali vzdy pro nas prvni a posledni a ja mam uzkosti z toho, ze se nemaji dobre.

v jedné větě, že se mají dobře, v druhé, že se dobře nemají. Jsi prostě normálně nemocná, to jsi nikdy nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14972
26.12.23 20:45
@lalalyla píše:
Ahoj, doufam ze nejsem sama a divna, ale uprimme dost me to stve. Bydlim sama k rodicum jezdim pravidelne na navstevu. Hrozne mi je rodicu lito.Oni se maji dobre o to nejde, ale treba ted jsem cely den zvracela a je mi blbe, jsem zalezla v pokoji a je mi jich lito ze maji o me starost a jsou sami v obyvaku a strachuji se. Skoro az se mi z toho chce brecet. Stava se mi to dost casto, rodice jsoi celkove hrozne hodni a delali vzdy pro nas prvni a posledni a ja mam uzkosti z toho, ze se nemaji dobre.

Ne, opravdu se rodiče o dospělou dceru s obyčejnou virózou nestrachují. Prostě je ti blbě, tak je dobře, že ses izolovala a rodiče sami v obýváku bez tebe steskem nezemřou. Nelimituje tě tenhle způsob přemýšlení v běžném životě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
26.12.23 21:00

Jsi neurotická psychotička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22059
26.12.23 21:01
@lalalyla píše:

Kdybys na návštěvy k rodičům jezdila zdravá, společný čas trávila s nimi a nikoli nemocná v ústraní, nemuseli by z toho být na nervy.

Žádný rodič není v pohodě s tím, že jeho dítě se necítí dobře – a je jedno, jakého věku to dítě je.

Příště se – místo blábolení o úzkostech – při viróze seber a odjeď si ji jako dospělý a zodpovědný člověk odbýt domů… aspoň rodiče nenakazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17379
26.12.23 21:13

Jsi na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35965
26.12.23 21:37

Jako, že kvůli tomu že bliješ mají být rodice na prášky a třepat se v rohu? Trošku paranoidní ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
8.10.25 15:30

Zkusila bych psychologickou poradnu pokud cítíte extrémní lítost skrz tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
8.10.25 15:37
@ZuzkaBarták píše: Více

za dva roky už to asi vyřešila :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
9.10.25 20:26

Jo. Bohužel těchto pošahaných sněhových vloček je čím dál víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí