Začalo to sexem

Anonymní
26.12.23 19:50

Začalo to sexem

Chtěla bych poradit ohledně své situace a předem prosím o vynechání jízlivých komentářů.

Po toxickém vztahu, který jsem během minulého roku ukončila jsem byla delší dobu a velmi dobrovolně sama.
Po čase mi randění začalo chybět a zkoušela jsem apky, byla jsem na pár schůzkách, ale s ohledem na své předchozí zkušenosti jsem už opatrná, takže se nic nevyvinulo. Začal mi chybět sex, a tak jsem se rozhodla si alespoň najít někoho na tohle. :oops: Nikdy předtím jsem nic takového neudělala, ale už jsem nechtěla být klášternice :)) Zkrátím to, po pár schůzkách s kluky, se kterými to nijak nezajiskřilo, jsem narazila na jednoho, se kterým to nějak kliklo a mi spolu docela brzo skončili v posteli. Oběma nám šlo hlavně o sex.

Každopádně jsme si docela sedli, což nečekal ani jeden. Ze začátku naše konverzace byly čistě plánovací kdy a kde se sejdeme za účelem jediným. :oops: Časem jsme si ale řekli, že je nám spolu vlastně dobře, že se chceme dál poznávat atd. - tuto konverzaci inicioval on, nečekala jsem to, ale potěšilo mě to, i navrhl, že můžeme něco podniknout jiného, než to. Scházíme se pravidelně, vždy skončíme v posteli, ale už jsou tam i kina, procházky, vaření..psaní mimo vídání se atd. Každopádně, nechodíme spolu, je to pořád takové vlastně pro mě neuchopitelné. Někdy je hodně tulící, někdy míň.. :nevim:

Já si začínám uvědomovat, že by mi vlastně nevadilo to trošinku posunout, třeba navrhnout přespání nebo něco, ale vlastně se bojím. Nevím, jak to má, je dost (!) mladší, takže to je taky komplikace - navíc není úplně nejlepší komunikátor. Obecně se dá říct, že se to samovolně vyvíjí docela hezky samo, ale někdy mě chytá panika, jestli neztrácím čas. Vídáme se už ca dva měsíce a nechci být hysterická řešička, tak to nechávám a říkám si, že ono to nějak bude a nemá cenu to nějak hrotit a neznáme se zase tak dlouho… prostě trošku tápu, co s tím. My si nikdy nekomunikovali nějaká pravidla nebo tak, třeba vůbec nevím, jestli je pořád na té apce aktivní a tak… :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sonarka
26.12.23 20:02

Tak nevim, ale myslim, ze chlap nebude chtit na vztah holku, ktera se s nim zacala schazet jen za ucelem sexu :think: On te asi bere jako snado dostupne zbozi…samozrejme jsou i pripady, kdy se z toho vyvinul vztah se vsim vsudy, ale to bude tak 5 procent, ani ne…podle meho z toho u vas vztah byt mohl, kdyby jste zacali normalne a ne takhle…on by mozna i zajem mel, dle toho, co pises, ale tohle ho odrazuje…bohuzel jste to vzali za spatny konec a uz to nejspis nedopadne. On si pak na vztah najde nejspis jinou, se kterou to tak bude brat od zacatku. A priste, pokud budes chtit nekoho jen na sex, tak se toho drz, pokud se toho drzet neumis, pak takove vztahy nezacinej. Je to tady kazdou chvili :roll: Traparna.

• Citovat
  • Upravit
2301
26.12.23 20:07

Vždycky to nějak začíná, proč by ne takhle, že? :) Tak je otázkou, zakladatelko, jestli si ho dokážeš představit jako muže pro život anebo ne. Že je mladší nevidím jako problém, komunikace, to záleží jak, kdy a o čem… pokud se setkáš často s tím, „tos mi měl říct, ale neřekl“, tak to problém může být…

No… ztrácet čas… když to hezky plyne, proč to nenechat plynout? :) Ale ta pravidla byste si vykomunikovat měli, ať nedochází později ke zklamání. Když přišel s tím, že chce něco víc, tak klidně, můžeme to zkusit, ale aby počítal s tím, že nevíš a že to můžeš případně kdykoliv ukončit, že to není ono… prostě si to vyjasněte a uvidí se! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.23 20:34

Chtěla sis najít někoho na píchání, teď spolu dva měsíce pícháte, ale ty máš obavy, zda neztrácíš čas? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobinablbina
26.12.23 20:39
@AlexanderKahnweiler píše:
Chtěla sis najít někoho na píchání, teď spolu dva měsíce pícháte, ale ty máš obavy, zda neztrácíš čas? :think:

To je ženská logika, tomu nemůžeš rozumět :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
26.12.23 20:42

Za dva měsíce ho pořádně ani neznáš. Kam to chceš posouvat a proč?

• Citovat
  • Upravit
12659
26.12.23 20:50
@Sonarka píše:
Tak nevim, ale myslim, ze chlap nebude chtit na vztah holku, ktera se s nim zacala schazet jen za ucelem sexu :think: On te asi bere jako snado dostupne zbozi…samozrejme jsou i pripady, kdy se z toho vyvinul vztah se vsim vsudy, ale to bude tak 5 procent, ani ne…podle meho z toho u vas vztah byt mohl, kdyby jste zacali normalne a ne takhle…on by mozna i zajem mel, dle toho, co pises, ale tohle ho odrazuje…bohuzel jste to vzali za spatny konec a uz to nejspis nedopadne. On si pak na vztah najde nejspis jinou, se kterou to tak bude brat od zacatku. A priste, pokud budes chtit nekoho jen na sex, tak se toho drz, pokud se toho drzet neumis, pak takove vztahy nezacinej. Je to tady kazdou chvili :roll: Traparna.

Nemusi, meho partnera jsem poznala, kdyz jsme byli oba dva zadany a zacalo to jen sexem, behem let prisly i city a vztah..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
26.12.23 21:04
@lilith1 píše:
Nemusi, meho partnera jsem poznala, kdyz jsme byli oba dva zadany a zacalo to jen sexem, behem let prisly i city a vztah..

No ale u vas to asi nebylo planovane…? Jakoze jste hledali vyslovene sexualni vztah..? Podle meho je v tom rozdil, kdyz to prijde spontanne v ramci pritazlivosti, nez kdyz nekdo ucelove nekoho hleda jen na sex…

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
26.12.23 21:06
@Sonarka píše:
No ale u vas to asi nebylo planovane…? Jakoze jste hledali vyslovene sexualni vztah..? Podle meho je v tom rozdil, kdyz to prijde spontanne v ramci pritazlivosti, nez kdyz nekdo ucelove nekoho hleda jen na sex…

Já jsem si myslela asi rok, že spolu pouze šuk. ame a pak přišla nabídka se k němu nastěhovat. Ale jsem na tyto věci strašně blbá a nepoznám, zda mě má chlap na vztah nebo jen na šuk :lol:

• Citovat
  • Upravit
26.12.23 21:12

Při čtení emimina jeden získá dojem, že ty ženské jsou furt jen nevěrné a ve volném čase hledají milence. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
26.12.23 21:32
@Mango_Lassi píše:
Já jsem si myslela asi rok, že spolu pouze šuk. ame a pak přišla nabídka se k němu nastěhovat. Ale jsem na tyto věci strašně blbá a nepoznám, zda mě má chlap na vztah nebo jen na šuk :lol:

Na tebe jsem si vzpomnela, ze u vas to vyslo :) Ono asi, kdyz neco ma vzniknout, tak to vznikne…a vetsinou naprosto necekane :D Ja v tech vztazich nechavam vsemu volny prubeh…neco pojmenovavat a rikat chlapovi - hele mam te jen na sex, to si neumim predstavit…a stejne tak naopak, kdyby to on rekl mne :D Kdyz to zajiskri, jdu do toho a pak se uvidi…ale rikat si dopredu bude to tak a tak a vic necekej…to by nebylo pro me…nejaka ultimata, co mam citit a jak se mam chovat :think: Prijde mi to skoda, takhle se ochudit o ty hezke zacatky a zaroven dat najevo, ze mi staci takhle malo… Stejne nikdo nemuze cekat, ze si rekne, ze to bude vazny vztah, nebo, ze to bude jen sex a bude to tak…lide jsou v tomhle blahovi a nepoucitelni… :) Tohle dopredu prece nikdo nevi, proto to definovani moc nechapu…zaroven tyhle veci neni treba nejak definovat, kdyz je to to prave, clovek to vi… ze s nim ten druhy pocita.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
26.12.23 21:37
@Sonarka píše:
Na tebe jsem si vzpomnela, ze u vas to vyslo :) Ono asi, kdyz neco ma vzniknout, tak to vznikne…a vetsinou naprosto necekane :D Ja v tech vztazich nechavam vsemu volny prubeh…neco pojmenovavat a rikat chlapovi - hele mam te jen na sex, to si neumim predstavit…a stejne tak naopak, kdyby to on rekl mne :D Kdyz to zajiskri, jdu do toho a pak se uvidi…ale rikat si dopredu bude to tak a tak a vic necekej…to by nebylo pro me…nejaka ultimata, co mam citit a jak se mam chovat :think: Prijde mi to skoda, takhle se ochudit o ty hezke zacatky a zaroven dat najevo, ze mi staci takhle malo… Stejne nikdo nemuze cekat, ze si rekne, ze to bude vazny vztah, nebo, ze to bude jen sex a bude to tak…lide jsou v tomhle blahovi a nepoucitelni… :) Tohle dopredu prece nikdo nevi, proto to definovani moc nechapu…zaroven tyhle veci neni treba nejak definovat, kdyz je to to prave, clovek to vi… ze s nim ten druhy pocita.

Především na tom začátku člověk ani sám neví, co z toho bude a jak se to vyvine. Vždyť toho druhého vubec nezná. Rozhodně bych po dvou měsících nemohla s jistotou říct, jestli ten chlap je na sex nebo na vztah. Proto mi taky přijde hloupé se o tom bavit.

• Citovat
  • Upravit
26.12.23 21:37
@Sonarka píše:

Zatímco ona žije v domnění, že jde o vážný vztah, když se políbili a za týden se spolu vyspali, tak jde jen o vztah šukací, protože on jí zapomněl říct, že má vedle podobně rozdělané další tři. :mrgreen: Nebo naopak, on/ona. Si dovedu představit, že když by se chlap některé ženské po sexu zeptal, jak to teda mají, tak se ta ženská dokáže naštvat, protože z dotazu vyplývá, že je považována za povyražení na sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí