Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hezký den všem, chci se zeptat, jestli jste to někdo měl podobně jako my. Ve středu jsme byly s malou (22m) na očkování 2. dávka Priorix a další dny se mi zdá víc protivnější a vzteklejší než obvykle, když není po jejím, hned se vzteká a brečí. Taky se už druhý den po sobě budí v půl šesté ráno a normálně vstává kolem sedmé. Může to být i po tom očování? Myslím si že jo…tak díky a mějte hezký den ![]()
Na reakci na priorix je moc brzo. ta bývá 7 až 10 dní. spíš jste potkali v čekárně nebo někde jinde virozu a něco na něj leze…
jinak viktor byl takhle protivný a unavený cca 14 dní po. já to přikládala oppožděné reakci a nakonec z toho byla šestá nemoc.
My jsme měly reakci na první dávku priorixu hned další den, měla tři dny horečku, ne vždy musí nastat reakce později. No blbou náladu přežijeme, hlavně ať není nemocná.
@bedrunec musím říct, že u nás očkování probíhálo vždy v pohodě a už po třikráté bez slz. Myslím si ale, že to ani nemusí být reakce na očkování jako taková, ale že se jí může o tom zdát a nad ránem Vás to budí no
Takhle vstávala moje malá jeden čas s hrozným pláčem. Asi týden a pak jsem zjistila, že se jí zdá o dětech, se kterými si hrají venku blbnou a jí se pak zdají hlouposti o tom, že jí ubližují. Prostě se jí to ve snu vrací, naposledy hlásila že jí Valinka sebrala kočárek ![]()