Extrémně protivná po očkování

461
1.12.12 11:14

Extrémně protivná po očkování

Hezký den všem, chci se zeptat, jestli jste to někdo měl podobně jako my. Ve středu jsme byly s malou (22m) na očkování 2. dávka Priorix a další dny se mi zdá víc protivnější a vzteklejší než obvykle, když není po jejím, hned se vzteká a brečí. Taky se už druhý den po sobě budí v půl šesté ráno a normálně vstává kolem sedmé. Může to být i po tom očování? Myslím si že jo…tak díky a mějte hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21598
1.12.12 11:26

Na reakci na priorix je moc brzo. ta bývá 7 až 10 dní. spíš jste potkali v čekárně nebo někde jinde virozu a něco na něj leze…
jinak viktor byl takhle protivný a unavený cca 14 dní po. já to přikládala oppožděné reakci a nakonec z toho byla šestá nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
1.12.12 11:50

My jsme měly reakci na první dávku priorixu hned další den, měla tři dny horečku, ne vždy musí nastat reakce později. No blbou náladu přežijeme, hlavně ať není nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
10.12.12 22:22

@bedrunec musím říct, že u nás očkování probíhálo vždy v pohodě a už po třikráté bez slz. Myslím si ale, že to ani nemusí být reakce na očkování jako taková, ale že se jí může o tom zdát a nad ránem Vás to budí no :( Takhle vstávala moje malá jeden čas s hrozným pláčem. Asi týden a pak jsem zjistila, že se jí zdá o dětech, se kterými si hrají venku blbnou a jí se pak zdají hlouposti o tom, že jí ubližují. Prostě se jí to ve snu vrací, naposledy hlásila že jí Valinka sebrala kočárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek