Extrémní spavost při nemoci

87
8.5.24 14:51

Extremni spavost pri nemoci

Ahoj, asi potřebuji jen uklidnit nebo znát názor někoho jiného. Roční dítě je třetí den nemocné. V pondělí crp 19, včera 117 - to už dostal antibiotika. Horečky až ke 40, dnes odpo už trochu nižší, ale za to dnes celý den spí. Jestli byl vzhůru tak hodinu za celý den, je to moc. Nechci to nějak podcenit. Třeba jen tělo bojuje, ale nemůže to být už nějaký nebezpečný stav? Máme vydržet do zítra nebo jet na pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15422
8.5.24 15:03
@Verych píše: Více

Obě moje děti to tak měly. Prostě se z nemoci vyspaly. Řídila bych se tím, jak vypadá a jak se chová, když je vzhůru. Je apatický, reaguje normálně, pije, jde probudit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
8.5.24 15:06

@ivašot. Probudit jde, pije, moc nejí, když je vzhůru, tak kňourá a po 10 minutách už mi usíná na rameni. Ale je to až dnes, včera měl sice taky vysoké horečky, ale tak spavy zdaleka nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
8.5.24 15:13
@Verych píše: Více

Tak ona se ta únava nasčítá :think:. Tohle je těžko radit, sama znáš své dítě nejlíp, tak je dobře se řídit intuicí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
8.5.24 15:24

@ivašot. Díky, no tentokrát nějak nevím. Se starším jsem tohle nezažila. Spal víc, ale toto je opravdu extrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85381
8.5.24 15:29

No a davas mu i leky na teplotu? Spanek leci. Hlidala bych to piti. Dej na intuici, nadalku se spatne radi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí