Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, můžeš video nahlásit - tam se ti to objeví - z jakého důvodu atd.. Nebo zkus nějakou podporu..na fb.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, stala se mi dost nepříjemná věc, se svým ex už nejsem víc jak půl roku, z jeho strany začlo šikanování, vyhrožování a další hrozný věci, celou věc už šetřím přes policii, ale můj dotaz směřuji spíš na to, že byla jsem upozorněna známou že můj ex umístil na jeho facebook video kde jsem já, když jsem se s ním rozcházela, a jde mi to jestli nevíte na koho se můžu na facebooku obrátit ( myslím tim nějakého admina ) koho bych mohla požádat o odebrání toho videa? Jsem z toho dost špatná, před lidma ted vypadám jak kretém
Rozklikni si šipečku hlavní stránky vpravo nahoře, tam je „nápověda“ a když to rozklikneš, máš tam „nahlášení zneužití“…
Ahoja taky myslim, ze nahlasit video by slo. Je to tedka cerstve, nebo uz je to dele?
@Mrazivý dech píše:
Nechci být hnusnej, ale není to: „Ondrooo…“?
Taky mě to napadlo ![]()
@Mrazivý dech No, taky mě to napadlo…jestli je to ono, tak to už vyděl snad celý národ ![]()
Každopádně jestli je to na youtube tak stáhnout to asi nebude tak jednoduchý, ne? Hlavně jestli už je to různě zremixovaný a tak… ![]()
@Mrazivý dech, tak to už viděli snad fakt všichni a hlavně to nekoluje JEN po Facebooku…
@Lindsay15 Asi jo
. Každopádně já bych to řešila přes policii.
Ahoj holky, stala se mi dost nepříjemná věc, se svým ex už nejsem víc jak půl roku, z jeho strany začlo šikanování, vyhrožování a další hrozný věci, celou věc už šetřím přes policii, ale můj dotaz směřuji spíš na to, že byla jsem upozorněna známou že můj ex umístil na jeho facebook video kde jsem já, když jsem se s ním rozcházela, a jde mi to jestli nevíte na koho se můžu na facebooku obrátit ( myslím tim nějakého admina ) koho bych mohla požádat o odebrání toho videa? Jsem z toho dost špatná, před lidma ted vypadám jak kretém