Facebook - zobrazování přátel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1524
19.6.18 17:54

Facebook - zobrazování přátel

Ahojte holky, víte, co by mě zajímalo? Jak je na facebooku na profilu část, kde jsou přátelé - je tam devět fotek přátel. Dřív to bylo tak, že se tam zobrazovalo devět posledně přidaných přátel. Teď se to změnilo. Přijde mi, že jsou tam lidi, kteří se naposledy dívali na můj profil. Ale nevím. Možná jsou tam lidi, kterým jsem posledně „lajkovala“ fotky, psala zprávu, nebo kteří mě „lajkovali fotku“. Zajímalo by mě, jak to je. Jak to máte? Nebo víte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27
19.6.18 18:00

Ahojky, je to náhodně pokaždý, zkus si aktualizovat stránku a budeš to tam mít jinak. :D Určitě to neni ,kdo Ti koukal jako poslední na profil, to se nedozvíš, já tam mám lidi se kterýma jsem si delší dobu nepsala a nic nelajkovala a i lidi se kterýma si píši aktivně a lajkuju každý příspěvek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.6.18 18:08

A myslím že se tam zobrazují i lidé se kterými tě „pojí“ zájmy,třeba jste ve stejné skupině dle zájmu a tak…
A hlavně tam si myslím vyskakují lidé co jsou přátele tvých přátel,prostě takový kolotoč… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
19.6.18 18:12
@Kejmienka píše:
Ahojky, je to náhodně pokaždý, zkus si aktualizovat stránku a budeš to tam mít jinak. :D Určitě to neni ,kdo Ti koukal jako poslední na profil, to se nedozvíš, já tam mám lidi se kterýma jsem si delší dobu nepsala a nic nelajkovala a i lidi se kterýma si píši aktivně a lajkuju každý příspěvek :kytka:

No já tam mám furt jednoho a toho samýho + asi tak deset lidí, co se průběžně mění. Dřív mi to přišlo naprosto random, pak to chvíli bylo tak, že „naposledy přidaní lidi“ a teĎ fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.6.18 21:49

Určitě to nejsou lidé, kteří ti koukají na profil. Podle mě je to naprosto náhodné, já tam mám teď zrovna lidi, které nepojí absolutně nic :mrgreen: Nejsou to ani nový přátelé, ani lidé se kterými si nejčastěji píšu, ani s nimi nejsem v žádných skupinách, ani na společných fotkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí