Fajn práce s dětmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@ka2ka píše: Více
to může do takového zařízení nastoupit rovnou, jen tak, bez odpovídajícího vzdělání? Myslela jsem, že tam budou nějaké požadavky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
já taky, ale viděla jsem inzerát a nechtějí nic absolutně nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus se obrátit na dětské skupiny, mikrojesle nebo rodinná centra – často hledají pomocnice a umožňují si kurz dodělat při práci. Výhodou je tvoje zkušenost z táborů, tu určitě zmiňuj při každém kontaktu.
- Citovat
- Upravit
@ka2ka na Klokánka to bude chtít pořádnou kuráž a silnou psychiku.
Na jedné dovce jsme se seznámili s jednou starší paní, která tam měla 3 snědé děti různého věku a to co se jim dělo a v jakým je berou stavu, každý ma prý většinou vsi, někdo i horší věci jako svrab, těžce zanedbání, nemají základní návyky a to nejhorší, co se jim dělo, měla tam 2 malé holčičky a staršího kluka, holčičky byly odebrány po podezření ze zneužívání otčímem, matka ve vězení, hrůza, ja bych to psychicky nedala, chudinky děti.
Každopádně je to pro ty děti rozhodně potřebná práce a smekam, kdo do toho jde
a ano je to týden v kuse s dětma v bytě, kde se střídají 2 ženy po týdnu a tuším, placené je to dost mizerně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 jo já vím, proto mě překvapilo, že nepožadují žádné speciální vzdělání
plat tam byl 23 300.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No k tomu mizernému platu. On tak mizerný není. Si uvědom, že tam 14 dní spíš, jíš, spotřebováváš energii, vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli ale tech dalších 14 dní musíš taky někde bydlet, jist a žít. Najem sveho bytu platiš cely měsic. Z 23 tisíc hrubého jsi na hranici minimální mzdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Praha je z jihočeského kraje hodina a půl plus mínus a nejezdíš každý den, týden tam bydlíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla bych se s vámi poradit, jak si najít práci jako chůva s možností dodělat si kurz během prvních měsíců v zaměstnání?
Jsem mladá dívka, která má ráda malé děti a ráda s nimi tráví čas. Vystudovala jsem zemědělskou školu bohužel se u mě objevili zdravotní problémy, kvůli kterým nemohu pracovat u zvířat a na plný úvazek. Ráda bych uplatnila své zkušenosti, 6 let jsem jezdila na tábory jako vedoucí. 3 roky u školních dětí a 3 roky u školkových dětí. Prosím jen Jihočeský kraj a bez aj.