Fales a podraz

Anonymní
14.9.16 23:16

Fales a podraz

Ahoj holky. :mavam:
Mela jsem pritele, s kterym jsem chodila nekolik mesicu a pak jsme se rozesli. Po nejake dobe jsme si psali a opet jsme se videli a on se mi priznal, ze spal s holkou, kterou znam ja i on? Me to v tu chvili prislo vtipny, ale pak jsem se dosmala a nemela jsem slov. Vim, ze v tu dobu byl sam, ale ten pocit, ze s ni nekolikrat sexoval a ona se chovala jako by nic a jeste mi rikala, jak nam to desne preje. (Fales) :roll: S ni jsem definitivne skoncila a o nem mam smiseny pocity. Vubec nevim co si o tom myslet. :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14602
15.9.16 00:21

Moc to nechápu, co přesně vám ona přála v době, kdy už jste byli od sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
15.9.16 00:35

No já bych asi taky byla trochu naštvaná, kdyby mi kamarádka přefikla ex, ale že bych kvůli tomu ukončila přátelství :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
15.9.16 04:53

Patrně šlo o vyspání v době vztahu, protože přece jinak by to byla absurdní reakce od pisatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
15.9.16 06:50
@PetrVesely píše:
Patrně šlo o vyspání v době vztahu, protože přece jinak by to byla absurdní reakce od pisatelky.

Pise tam „Vim, ze v tu dobu byl sam…“

Takze to asi v dobe vztahu nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.9.16 07:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky. :mavam:
Mela jsem pritele, s kterym jsem chodila nekolik mesicu a pak jsme se rozesli. Po nejake dobe jsme si psali a opet jsme se videli a on se mi priznal, ze spal s holkou, kterou znam ja i on? Me to v tu chvili prislo vtipny, ale pak jsem se dosmala a nemela jsem slov.Vim, ze v tu dobu byl sam, ale ten pocit, ze s ni nekolikrat sexoval a ona se chovala jako by nic a jeste mi rikala, jak nam to desne preje. (Fales) :roll: S ni jsem definitivne skoncila a o nem mam smiseny pocity. Vubec nevim co si o tom myslet. :?

tak byl sám, rozešli jste se, tak se s ní vyspal… nevím, co vám kamarádka přála, asi zjistila, že s ním to bude na nic a tak vám přála, ať se zase dáte dohromady… jinak ty máš kamarádky, které na potkání vykládají, s kým se vyspaly a podobně? Proč by ti to měla říkat, to je snad její věc, ne? Tvůj chlap to v tu chvíli navíc taky nebyl… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
15.9.16 07:55

Ach, to ego :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.9.16 08:08

Prosím tě..spal s ní ale s tebou nebyl..tak to je jedno..aspoň si s kamarádkou můžete vyměnit zkušenosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
15.9.16 08:23

Bravíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
15.9.16 08:24

Kolik vám je, patnáct? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.9.16 08:49

Já věděla, že Láska, sex a něžnosti budou současné generaci bolestně chybět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
15.9.16 09:01
@Bábrdl píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.9.16 09:07
@Bábrdl píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
15.9.16 19:07
@Pherenike píše:
Pise tam „Vim, ze v tu dobu byl sam…“Takze to asi v dobe vztahu nebylo :mrgreen:

Tak potom co na to říct ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
15.9.16 19:11
@PetrVesely píše:
Tak potom co na to říct ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No… :mrgreen:

On neexistuje nejaky server ePuberta? :think: Ja si vzdycky rikam, co ty nactilete tahne na emimino :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová