Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, která jste na tom stejně a jak to snášíte? Vždy jsem měla velmi malá prsa, po dvou dětech už nemám vůbec nic a od odsávačky ještě kolem bradavek strie, vypadám jak desetiletá holka…stydim se kdekoliv předkýmkoliv slíknout…na plastiku to nevidim-nejen kvůli financím, ale taky kvůli velkému strachu…jak to snášíte vy? prodělaly jste plastiku? co na to muži? já zjišťuji, že to mužům moc nevadí…
Kdyby to šlo, hned bych ti klidně jedno, dvě čísla dala. Já mám zas velké a brala bych menší, na to že jsem drobná, tak mám jenom prsa, žádné boky, zadek..prostě jenom ty prsa.
Myslím, že chlapi to neřeší. Berou to tak, že každá jsme nějaká, oni taky nemají dokonalý mužství.
každopádně, jestli tě to opravdu tak moc trápí, tak na plastiku jdi. Dnes už to ani není tak drahé, okolo 40 000,– Kč, což si myslím, že se dá půjčit nebo našetřit.
@edithaaa Myslím, že z toho nemusíš mít žádné špatné pocity.
Třeba já to mám tak, že malá až žádná prsa jsou pro mne mnohem více sexy, než velká až obří. Tisíc lidí, tisíc chutí…
Takže se netrap něčím, co je možná problémem jen v tvé hlavě.
@edithaaa chapu, ze te to trapi. Ja mam od svych 12 let zase opacny problem.
Plastikou bych to asi neresila (nikdy nevis, co se pokazi), pod oblecenim si vypomuzes spodnim pradlem, s plavkama je to horsi. No a nahou te vidi jen tvuj muz a tomu se libis takova, jaka jsi ![]()
Mám to stejné, občas jsem ráda, že třeba i do města si nemusím vzít podprsenku, protože tam nic není a nemůžu tak nikoho ani pohoršovat
Mně se ani v těhotenství prsa nezvětšily, první to vypadalo nadějně, ale bohužel.. Ale nikdy jsem nad tím tak nedůmala a nedělala si z toho těžkou hlavu, prostě každá jsme nějaká
Třeba na moje malé lentilky si nikdo nikdy nestěžoval a líbily se
Hlavu vzhůru!
Pokud ti tento problém zasahuje do psychiky natolik, že nejsi schopná tak nějak „normálně“ fungovat (např. nechodíš na koupaliště kvůli plavkám, vyhýbáš se lékařům kvůli poslechu atp.) měla bys to řešit.
Jedině asi plastikou.
Pokud nejsi se svým tělem smířená a psychicky tě to natolik deptá, že ti to ovlivňuje život - jdi do plastiky.
Kamarádka si jí nechala udělat teď před 40cítkou a je nadšená, nabyla sebevědomí, je spokojená a v tu ránu šťastná. Úplně jiný člověk - prsa vem čert, ty nikdo (kromě jí samotné) neřešil, ani její chlap, líbila se mu taková jaká je, ale po psychické stránce to potřebovala ona sama. A je to na ní hrozně znát… prostě je najednou absolutně šťastná. ![]()
Příspěvek upraven 14.09.16 v 10:11
Já jsem měla prsa pěkný, pevné dvojky, hezky tvarované, no a po čtyřech dětech nula nula nic.
Ale neřeším to. Jak už tu padlo, manželovi se líbím jaká jsem.
Díky za příspěvek od @Premek_Orac, to potěší
![]()
Myslím, že manžel to vidí stejně. A co si myslí ostatní lidi neřeším, pod triko mi nevidí ![]()
Na plastiku bych v životě nešla, ani kdyby byla zadarmo.
Jinak teda taky jsem neměla moc velký prsa (te´d, co jsem těhotná, už je to pro mě horší), do vhodných topů nebo šatů jsem klidně chodila bez podprsenky a je to pro mě pohodlné, než se škrtit.
naopak jsem nešťastná z toho, že teď v těhotenství se dost zvětšily a ještě určitě zvětší, až začnu kojit.
Já tedy vždy měla takový střed, D až E, obvod 75. Po druhém dítěti už to nebylo ‚ono‘, takže jsem šla do plastiky a nelituji. Na kojení dalších dětí se to nijak neprojevilo.
Mám malá prsa a nevadí mi to ani trochu. Ba naopak
jsem sportovec a jsem ráda, že mi prsa při běhu nebo turistice nepřekáží. Muj muž to neřeší, mam totiz jiné přednosti ![]()
Mám ty nejmenší prsa na světě
ale důležitý je je mít ráda. Já si je hladím a povídám si s něma.
Zkus posilovat prsní svaly a spravna velikost podprdy je základ: https://www.spravnapodprsenka.cz/poradna/
Je spousta modelek a hereček co maj mini prsa a sekne jim to a jsou sexy. Např. Kate Hudson, Kiera Knightley, Lily Aldridge, Alicia Vikander, Stella Tennant.
Nauč se s prsama pracovat a měj je ráda, nehrb se. Chlap mi vždycky říká, že mám kozy
vůl jeden. Kozy neviděl ani z rychlíku
a říká se, co je malý, to je milý ![]()
No tak moje žena má také malé nic… ale mě to vůbec nevadí. Naopak se mi to líbí. doma chodí bez podprdy a pak si mohu užívat pohledů do „výstřihů“ když se pro něco ohne, opře se… miluju její bradavky a dvorce. Krásně tvarované a velké pro mě akorát. Má krásný sexy zadeček…
jako neříkám, že se nepodívám na pěkná prsa u jiných, ale fakt to není pro mě nic co bych „prostě u ženy musel mít“ jinak to není žena. Bohužel to není případ mé ženy. Ta is bez prsou nepřipadá jako žena a prý jí je i nepříjemný když si při milování s nimi hraju a mazlím, protože ona je nemá ráda… a je jí jedno, že jejímu chlapovi se to líbí. Prostě chce plastiku hned jak nebudou jiné důležité velké výdaje (zařízení domácnosti, auto, nějaké opravy, ale před svatbou!)
@Bůča píše:
Mám ty nejmenší prsa na světěale důležitý je je mít ráda. Já si je hladím a povídám si s něma.
Zkus posilovat prsní svaly a spravna velikost podprdy je základ: https://www.spravnapodprsenka.cz/poradna/
Je spousta modelek a hereček co maj mini prsa a sekne jim to a jsou sexy. Např. Kate Hudson, Kiera Knightley, Lily Aldridge, Alicia Vikander, Stella Tennant.
Nauč se s prsama pracovat a měj je ráda, nehrb se. Chlap mi vždycky říká, že mám kozyvůl jeden. Kozy neviděl ani z rychlíku
a říká se, co je malý, to je milý
zapoměla jsi na Olivii Wild, moje nej favoritka. I Mia Jovovich… a máš pravdu, nejdůležitější je mít je ráda a ne jak to má má žena…
@gabrriel píše:
zapoměla jsi na Olivii Wild, moje nej favoritka. I Mia Jovovich… a máš pravdu, nejdůležitější je mít je ráda a ne jak to má má žena…
no tak Olivia Wild ma oproti těm ostatním mega prsa
ale jsou krasný všechny, i s malýma. ![]()