Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé, jak ja bych rada doma chodila bez podprdy, a hlavne v lete. Bohuzel to v mem pripade nejde ![]()
@Bůča píše:
no tak Olivia Wild ma oproti těm ostatním mega prsaale jsou krasný všechny, i s malýma.
já myslím, že ani ne…
Olivia http://p.fod4.com/…a-wilde1.jpg
Keira 
@Bůča píše:
@gabrriel ja myslím, že Olivia je o level výš
no já myslím, že Olivia v těch šatech má ještě nějako uvycpávku, aby se neprotlačovali bradvky a pěkne se zakulatili. To co je vidět, rozhodně není přirozený tvar prsou…, takže když to odečtu… ale obě jsou krásné ženy…
@gabrriel Viděl jsi film Ten třetí? S Olivkou? Má tam nahou scénu a prsa ma teda akorát na můj vkus. Třeba ji nějaký zbytky zustaly po kojení. Každopadně dřív měla menší ![]()
Ja nemela nic. Vsechny tyhle herecky? Mit to, co maji ony, nikdy bych na plastiku nesla. Ja mela rovno, rovno, pak bradavka a zase rovno. Tolik jsem si prala mit vytahany jednicky, bylo by to aspon neco do podprdy, ale jak dat podprsenku na holou rovinu, aby to nevypadalo blbe? Takze mam nekolik let svoje umelaky. Nikdo, kdo o nich nevedel, to zatim nepoznal a ti, kterym jsem dala sahnout rikali, ze kdyby nevedeli, nepoznaji, tak snad dobra prace ![]()
Byla jsem na klinice na konzultaci. Můj hrudník = mužský hrudník. Vůbec nic, jen malé bradavky.
Na klinice jsem byla cca 45minut. Doktor mi zapůjčil takovou speciální podprsenku, do které vkládal různé velikosti. Po domluvě, jaká velikost se mi líbila a byla trochu reálná k mé postavě, mi jí zapůjčil a řekl, že si jí mám nechat na sobě a jít do kavárny nebo jen tak se projít. Nejprve jsem musela podepsat milión papírů, že jí neznehodnotím a různé k tomu papíry. Vycpávka v podprsence se chovala přirozeně jako prsa. Mohu Vám říci, když jsem šla okolo vitríny to byl pohled. Sama sobě jsem se líbila. Sebevědomí narostlo okamžitě, i když to byla jen falešná iluze. Po 60minutách jsem se vrátila a byla jsem plně rozhodnuta, že jdu na operaci. Doktor mi ještě několikrát vše vysvětlil a domluvili jsme si schůzku na další termín. Při další návštěvě v ordinaci, měl doktor vše připravené a stačilo jen podepsat, ale nakonec jsem se rozhodla nechat svůj hrudník, bylo to z důvodu Lukášovo přístupu. Velice mi operaci rozmlouval s tím, že má strach, že se cokoliv může stát a ty bolesti s tím spojené, atd…Po jeho nátlaku jsem od toho právě odstoupila. Teď doma nenosím vůbec podprsenku a do města si vezmu vždy Push up podprsenku.
Jsem na tom podobně, nad plastikou uvažuju…teď jsem mrkla na velikost podle webu, co tady byl doporučen, a jsem na 30A (65A)
Běžně se to dá řešit push-upkoku, ale já mám třeba vždycky problém s tím, že horní linie podprsenky mi odstává, protože ji prostě není čím vyplnit. A to i když zkouším různé velikosti, střihy…ještě dejme tomu když si tam „prsa“ srovnám a narovnám se, ale jakmile udělám pár běžných pohybů, prsa se v té podprsence nějak ztratí a pod tričkem je vidět odstávající linie podprsenky. Co s tím? Je nějaká speciální značka nebo střih podprsenek, které to nedělají?
@Premek_Orac píše:
@edithaaa Myslím, že z toho nemusíš mít žádné špatné pocity.
Třeba já to mám tak, že malá až žádná prsa jsou pro mne mnohem více sexy, než velká až obří. Tisíc lidí, tisíc chutí…
Takže se netrap něčím, co je možná problémem jen v tvé hlavě.
Manžel ti vzkazuje, ze jsi jeho kámoš, ze to ma naprosto stejně ![]()
@Tersuita píše:
Jsem na tom podobně, nad plastikou uvažuju…teď jsem mrkla na velikost podle webu, co tady byl doporučen, a jsem na 30A (65A)Běžně se to dá řešit push-upkoku, ale já mám třeba vždycky problém s tím, že horní linie podprsenky mi odstává, protože ji prostě není čím vyplnit. A to i když zkouším různé velikosti, střihy…ještě dejme tomu když si tam „prsa“ srovnám a narovnám se, ale jakmile udělám pár běžných pohybů, prsa se v té podprsence nějak ztratí a pod tričkem je vidět odstávající linie podprsenky. Co s tím? Je nějaká speciální značka nebo střih podprsenek, které to nedělají?
Vyzkoušet, já kolikrát najdu dobrou u Vietnamců, ale chápu te, jsou s tím problémy stejné jako sehnat na velké
@Kfětoslava Že dík ![]()
@cecetka píše:
Jé, jak ja bych rada doma chodila bez podprdy, a hlavne v lete. Bohuzel to v mem pripade nejde
Aha. proto nick CECETKA…
@Tersuita píše:
Jsem na tom podobně, nad plastikou uvažuju…teď jsem mrkla na velikost podle webu, co tady byl doporučen, a jsem na 30A (65A)Běžně se to dá řešit push-upkoku, ale já mám třeba vždycky problém s tím, že horní linie podprsenky mi odstává, protože ji prostě není čím vyplnit. A to i když zkouším různé velikosti, střihy…ještě dejme tomu když si tam „prsa“ srovnám a narovnám se, ale jakmile udělám pár běžných pohybů, prsa se v té podprsence nějak ztratí a pod tričkem je vidět odstávající linie podprsenky. Co s tím? Je nějaká speciální značka nebo střih podprsenek, které to nedělají?
To máš právě špatnou velikost, tipla bych velkej obvod a kosicky asi velky. Nejlip prej na male prsa sedi plunge tvar. Pogoogluj. Je jakoby 3 švama prošitá a měla by dát prsa tam kam potřebuješ. Neni to vyloženě pushupka. Mimochodem ta ničí prsa. Tím, jak je stlačí k sobě a nahoru povoluje vazy v prsou. Choď alespon doma bez podprdy. A vyzkoušej i obyč podprdy jen lehce vyztužený. A podprdu nejdriv zapni, pak se předkloň a teprve potom nasaď košíčky, porovnej a hotovo
Měla by ti kopírovat celý prso po obvodu, pokud ne, máš malou velikost. Áčka prsa má doopravdy malý procento žen. Je to špatným značením velikostí. A největší sraçka výrobce podprd je victorias secret.
Předražený totálně špatný velikosti. Jedou jen na vizuál a mega modní show s celebritama.
@Bůča Díky
Dost jsi mě pobavila postupem oblékání podprsenky - zapni - předkloň se - pak nasaď košíčky…jakoby se snad mělo něco pohnout, když se předkloním ![]()
Asi je to fakt hodně o střihu, protože obvod mám si myslím ok, ten se nikam neposouvá, ale v těch košíčkách se mi prostě prsa rozjedou po chvíli jakoby do stran, nevylezou úplně, ale už právě nevyplňují ten vršek…a když vezmu menší velikost košíčku, tak to už jsou takový ty pro 10tiletý holky a ty mi akorát to málo, co tam mám, rozplácnou a leze to všude…budu muset mrknout do nějakého kamenného obchodu, kde mi i poradí. Každopádně vygooglila jsem si ten plunge tvar a máš pravdu, většinu podprsenek mám těchto, balkonovky jsem sem tam zkusila, ale nikdy nesedly…