Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přesne jak tady píšete mela jsem dvojky ted po kojení, ale dítě už odrostlé jedničky, ale co mě víc vadí, že mi ztěch malých jedniček trčí vycumlané bradavky ty mám tak 1cmvelké vystouplé
Jako v podprsence vypadají hezky, ale naholo to je škaredé pro mě, chlap říká, že je to dobré-takže asi za 3
mě ohodnotil ![]()
@Tersuita píše:
@Bůča DíkyDost jsi mě pobavila postupem oblékání podprsenky - zapni - předkloň se - pak nasaď košíčky…jakoby se snad mělo něco pohnout, když se předkloním
Asi je to fakt hodně o střihu, protože obvod mám si myslím ok, ten se nikam neposouvá, ale v těch košíčkách se mi prostě prsa rozjedou po chvíli jakoby do stran, nevylezou úplně, ale už právě nevyplňují ten vršek…a když vezmu menší velikost košíčku, tak to už jsou takový ty pro 10tiletý holky a ty mi akorát to málo, co tam mám, rozplácnou a leze to všude…budu muset mrknout do nějakého kamenného obchodu, kde mi i poradí. Každopádně vygooglila jsem si ten plunge tvar a máš pravdu, většinu podprsenek mám těchto, balkonovky jsem sem tam zkusila, ale nikdy nesedly…
@gabki píše:
Přesne jak tady píšete mela jsem dvojky ted po kojení, ale dítě už odrostlé jedničky, ale co mě víc vadí, že mi ztěch malých jedniček trčí vycumlané bradavky ty mám tak 1cmvelké vystoupléJako v podprsence vypadají hezky, ale naholo to je škaredé pro mě, chlap říká, že je to dobré-takže asi za 3
mě ohodnotil
a není tvůj chlap jeden z těch co prostě neumí vyjádřit emoce, nadšení? Když moje žena chodí doma bez podprdy a na tričku se rýsují bradvky tak mě dost rajcuje. A to má prsa i bradvky menší než ty…
@gabki presne jak pise @gabrriel
Co by dal muj chlap za cm vystouple bradavky
ten by to žužlal nonstop ![]()
@Bůča píše:
@gabki presne jak pise @gabrriel
Co by dal muj chlap za cm vystouple bradavkyten by to žužlal nonstop
Nebo jestli není na jiné části těla - protože prsa jako dobrý, od malejch po akorát, ale třeba takovej krásnej kulatej vysportovanej zadeček v legínách mě dostane víc
takže to je pro něj dobrý, ale víc ti kouká třeba na zadek, nohy, či třeba obličej…
Mám to stejně, mám jenom dudlíky, ale manželovi e to líbí, to je fakt
já bych na plastiku i šla, ale strašně se bojim, že ztratím cit, protože prsa jsou má nejerotogenější zóna…
Spíš dolnák
prsínka mi sem tam taky ocumlá
ale dole je víc doma
Njn si nevyberem, každý máme něco co by jsme měnily nebo zvětšily, ale zrovna ted to neřeším, hlavně zdraví ![]()
@Tersuita s tim předkloněním při oblíkání, to je myšleno tak, ze to je kvuli prsum. aby dore sedly do kosicku a ne kvuli podpde aby se nepohla:mrgreen:
@Bůča Chápu, právě ten pohyb masy prsů mě moc pobavil
Holt když si nemá co sednout, tak je i chůze hlavou dolů prd platná ![]()
@Tersuita píše:
@Bůča Chápu, právě ten pohyb masy prsů mě moc pobavilHolt když si nemá co sednout, tak je i chůze hlavou dolů prd platná
@Bůča píše:
@Tersuita joněco málo jo
kůže
máž těžký bradavky, proto sklouznou
(doufám, že to není až tak bolestivé téma, že si můžu dovolit dát jeden vtípek, jinak se omlouvám.)