Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucka1313 Ahoj, docela jsi mě rozesmála. Proč? Protože třeba zrovna já patřím k mužům, kterým se malá prsa líbí, přijdou mi taková estetická. Důležité je, jaký je zbytek postavy a podle toho bych volil podprdu. Pokud máš širší boky, tak s nějakou přiměřenou vycpávkou, pokud máš boky úzké, tak nemusíš. Takže např. z mého pohledu máš ve svých ňadrech velkou přednost.
@annertete těžko říct, jestli pochválit, že jsi dala na svého přítele a začínáš to přijímat, nebo si zase říct, že jsi dala na nátlak někoho dalšího, když jsi mohla mít co jsi chtěla ty… ale asi jsi to nakonec přijala a věř mi, i drobná ňadra v krásné podprsence jsou pro chlapa velká vábnička, jen to není tak očividné někde venku, když jsi oblečená…
Holky..vetsinou vy co tvrdíte ze mate mala prsa, tak opak je pravdou. Ja jsem bohuzel zivotni majitelka malych prs. Mam 156cm, 46 kg, a na hrudi toto. Dve odkojene male deti. Casto si rikam ze na plastiku kaslu, ze s tim doziju. Ale vzhledem k tomu jak jsem mlada… Naopak si zase rikam ze to ma sva rizika. Ted jsem cetla o nekroze prsu po augmentaci.
Taky snizovani sebevedomi chlapu.. Sice uz mam manzela, ktery mi vlastne rekl ze je mu to tak nejak jedno jestli na to pujdu. Stejne bych si na to musela nasetrit, je to palka. Ale drive mi jeden chlap pri sexu rekl „jak mam maly prsa“, takovej docela vysmech, a od te doby mam dost mindrak. Do plavek nelezu, nemam tam co dat. V podprsenkach mam nahore prázdno. Svesene nic… a co ted s tim. Litujete nektera plastiky?
A co bys jako pri takove vaze a vysce chtela na tom hrudniku mit? Investuj do dobre podprsenky.
@mroe píše:
A co bys jako pri takove vaze a vysce chtela na tom hrudniku mit? Investuj do dobre podprsenky.
A mas tip? Me prijde ze mi nic nesedi. Vsechno je velky navrchu. Me nevadi ze jsou maly, stve me ten tvar.
Já nemám ani to, co ty. Jaksi mi tam ani nemá co viset. Na plastiku nikdy nepůjdu, má to spoustu rizik, není to doživotní, navíc ve spoustě případů to ani nevypadá pěkně. Krom toho vysvětlovat všem tu změnu… holt nezbývá, než se s tím smířit. Někdo má velkej nos, někdo maly prsa, tlustý nohy, řídký vlasy… nikdo není dokonalej. Pokud má někdo narážky na vzhled, je to ubohej blb, jehož reakcí nemá smysl se zabývat. Většinou mají takoví lidi do ideálu krásy sami hodně daleko… Kazdej normální člověk to neřeší, kazdej nějak vypadá.
Také nemám žádná prsa…nejsem teda ještě po dětech.. depku jsem z toho mela jen, kdyz jsem vybirala svatebni saty a vsechny saty byly po prsate
. Jinak mi to nevadi ☺️,nad plastikou jsem neuvazovala. Bala bych se operace a bolesti ![]()
@Anonymní píše:
A mas tip? Me prijde ze mi nic nesedi. Vsechno je velky navrchu. Me nevadi ze jsou maly, stve me ten tvar.
Zajdi do nejakeho specializovaneho obchodu. Ale zas tak mala prsa fakt nemas, to mi ver. Jsou zeny, co nosi jen sportovni porprdy a lambady…protoze prsa fakt nemaji.
@Midaku píše:
Já nemám ani to, co ty. Jaksi mi tam ani nemá co viset. Na plastiku nikdy nepůjdu, má to spoustu rizik, není to doživotní, navíc ve spoustě případů to ani nevypadá pěkně. Krom toho vysvětlovat všem tu změnu… holt nezbývá, než se s tím smířit. Někdo má velkej nos, někdo maly prsa, tlustý nohy, řídký vlasy… nikdo není dokonalej. Pokud má někdo narážky na vzhled, je to ubohej blb, jehož reakcí nemá smysl se zabývat. Většinou mají takoví lidi do ideálu krásy sami hodně daleko… Kazdej normální člověk to neřeší, kazdej nějak vypadá.
Ja o tom asi nejvic ted premyslim kvuli tchyni.
Ona ma plastiku uz hromadu let, narazi vzdy na to ze „taky jsem nemela nic“ a jak je desne spokojená…
Ona ma tech zakroku vic. A ja si porad rikam kdy by to skoncilo, kdy se sebou budu spokojena…
Kde nakupujes pradlo? Plavky? Jediny z ceho mam opravdu velky mindrak jsou prave ty plavky.
@Anonymní píše:
Holky..vetsinou vy co tvrdíte ze mate mala prsa, tak opak je pravdou. Ja jsem bohuzel zivotni majitelka malych prs. Mam 156cm, 46 kg, a na hrudi toto. Dve odkojene male deti. Casto si rikam ze na plastiku kaslu, ze s tim doziju. Ale vzhledem k tomu jak jsem mlada… Naopak si zase rikam ze to ma sva rizika. Ted jsem cetla o nekroze prsu po augmentaci.Taky snizovani sebevedomi chlapu.. Sice uz mam manzela, ktery mi vlastne rekl ze je mu to tak nejak jedno jestli na to pujdu. Stejne bych si na to musela nasetrit, je to palka. Ale drive mi jeden chlap pri sexu rekl „jak mam maly prsa“, takovej docela vysmech, a od te doby mam dost mindrak. Do plavek nelezu, nemam tam co dat. V podprsenkach mam nahore prázdno. Svesene nic… a co ted s tim. Litujete nektera plastiky?
a na co si stezujes,
prsa mas,
ze to nejsou melouny Lolobrigity,
nebo na co,
ze panove nejsou vzdy gentlemani, to uz tu zaznelo tisickrat,
to ti rika chlap, ne zenska,
nikam nechod, nestoji to za to,
stejne je to poznat, ze je to synteticke,
kdyz s edobre obleknes,
tak budou chlapi slintat, kdyz te potkaji,
a manzel, ten vedel velmi dobre, co si bere,
tak u nej nemas problem
@Anonymní píše:
Holky..vetsinou vy co tvrdíte ze mate mala prsa, tak opak je pravdou. Ja jsem bohuzel zivotni majitelka malych prs. Mam 156cm, 46 kg, a na hrudi toto. Dve odkojene male deti. Casto si rikam ze na plastiku kaslu, ze s tim doziju. Ale vzhledem k tomu jak jsem mlada… Naopak si zase rikam ze to ma sva rizika. Ted jsem cetla o nekroze prsu po augmentaci.Taky snizovani sebevedomi chlapu.. Sice uz mam manzela, ktery mi vlastne rekl ze je mu to tak nejak jedno jestli na to pujdu. Stejne bych si na to musela nasetrit, je to palka. Ale drive mi jeden chlap pri sexu rekl „jak mam maly prsa“, takovej docela vysmech, a od te doby mam dost mindrak. Do plavek nelezu, nemam tam co dat. V podprsenkach mam nahore prázdno. Svesene nic… a co ted s tim. Litujete nektera plastiky?
Neblázni. K tvému tělu jsou akorát.
@topazio píše:
Neblázni. K tvému tělu jsou akorát.
dam sem jednu histrku, kteru jsem zazil v hypemarketu v cizine,
slysim za regalem cestinu,
zenska, „ta je krasna“,
druha, „A co bys do toho chtela dat!!!“,
netusic co tam damy maji, nedsalo mi to, zvedavemu chlapovi obejit regaly a smirovat,
stala tam takova mala holcina, krasna, a drzela v ruce podprsenku, na kterou koukala,
proti ni stala takova tlusta husa, skareda, a usklibala se,
treti holcina na tu scenu jen vyjevene koukala, no a ja take,
kdybych si mel z tech tri vybrat, vybral bych si tu krasnou holcinu,
te ltluste bych nesveril ani stetku od zachodu, to by byla utrazka te zachodove stetky,
takze asi tak,
najvic blbych kecu maji ti, kteri na to vubec nemaji narok
Mám 167/55 a prsa mám podobná, po dvou dětech se ještě zhoršila. No co, jsem hubená, k mojí postavě prsa sedí. Podprsenky kupuji v intimissimi a sedí dobře. Prodavačky tě přeměří a poradí.
@Anonymní píše:
Mám 167/55 a prsa mám podobná, po dvou dětech se ještě zhoršila. No co, jsem hubená, k mojí postavě prsa sedí. Podprsenky kupuji v intimissimi a sedí dobře. Prodavačky tě přeměří a poradí.
Nevedela bys zda sedi kalkulačka velikosti na jejich strankach? Bohuzel u nas uadny takovy kamenny obchod neni…
Ve meste mame maximalne sekace, galanterie, butik, vietnamce..