Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Stevia píše:
Přesně!
O velikosti prsů to vůbec není…
pravda, ale tohle tema ano
@Anonymní píše:
Odkojila jsem 4 děti, taky jsem byla a jsem na tom podobně, obvod 80 a přes prsa 89. Nosím kosticové podprsenky s vycpávkou, musím mít hodně utažená ramínka a i tak je hodně málo typů, které mi neodstávají. A když to jde, chodím bez.
Já sice nemám prsa ale bradavky mi trčí a to je hrůza, proto bych bez sportovní podprsenky nevyšla, aby mi to trčelo pod tričkem, vzhledem k tomu že nosím úplé věci 😀
@Pesimistaa píše:
pravda, ale tohle tema ano
Samozřejmě, je to o tom, jak se daná žena bere, jaké má sebevědomí 🙂
@Meggiska píše:
Já sice nemám prsa ale bradavky mi trčí a to je hrůza, proto bych bez sportovní podprsenky nevyšla, aby mi to trčelo pod tričkem, vzhledem k tomu že nosím úplé věci 😀
Ja podprsenku nenosim jenom v zime. Behem roku trpim s odstatou.
Bradavky mam mini, a stejne to vypada blbe. On si clovek rekne ze to zase takovy vesaky nejsou. Jenze kdyz pak vidite babu s plastikou, tak je to proste totalni rozdil. ![]()
@Anonymní píše:
Ja podprsenku nenosim jenom v zime. Behem roku trpim s odstatou.Bradavky mam mini, a stejne to vypada blbe. On si clovek rekne ze to zase takovy vesaky nejsou. Jenze kdyz pak vidite babu s plastikou, tak je to proste totalni rozdil.
Je to rozdil, to mas pravdu. Ty balony na ptacim hrudniku jsou hnusny a neprirozeny..
@mroe píše:
Je to rozdil, to mas pravdu. Ty balony na ptacim hrudniku jsou hnusny a neprirozeny..
Tak snad rozumný člověk si neudělá balony. Osobně, kdybych byla úplně bez prsou, tak bych na to možná šla, na nějaké malé, přirozené, ne ty balony… ale já teda tohle naštěstí řešit nemusím. Nejsem zastánce plastik, ale pokud to zvedne sebevědomí, tak proč ne?
@bigl píše:
Tak snad rozumný člověk si neudělá balony. Osobně, kdybych byla úplně bez prsou, tak bych na to možná šla, na nějaké malé, přirozené, ne ty balony… ale já teda tohle naštěstí řešit nemusím. Nejsem zastánce plastik, ale pokud to zvedne sebevědomí, tak proč ne?
Na takhle malem hrudniku bude vypadat neprirozene kazdy implantat.
@bigl píše:
Protoze je to uplne zbytecna operace, se vsemi riziky. A protoze problem je v jejim sebevedomi, ne v prsou.
@Meggiska píše:
Mne by to asi nevadilo ani tak, ale mam profesi, kde si to nemuzu dovolit, a to i mimo praci. Kdyz jedu na dovolenou, chodim klidne bez.
@mroe píše:
Protoze je to uplne zbytecna operace, se vsemi riziky. A protoze problem je v jejim sebevedomi, ne v prsou.
Hele, nevím, já tento problém nemám. Pokud bych ho měla a hodně mi to vadilo, tak bych si tam po dětech na nějakou drobnou úpravu asi zašla.
Ale přiznávám, že rizika jsem nestudovala.
Katarina Van Derham: proč jsem si nechala vyndat prsní implantáty
https://www.youtube.com/watch?…
@sunnyfox píše:
Katarina Van Derham: proč jsem si nechala vyndat prsní implantáty
https://www.youtube.com/watch?…
Dekuju zkoukla jsem celé video. Mam jasno ![]()
@Anonymní píše:
No dle rozmeru bych potrebovala zrejme 70AA, a vsude je jen 70A
No a vem si, že moje žena by potřebovala stejně velké košíčky, ale má obvod 85. Jenže „A“ pro 70 jsou jiné, než „A“ pro 85 takže má taky smůlu. zkoušeli jsme aspoň velikost 80A, že by použila ten nadstavec na zapínání, ale i tak jí ty košíčky byly velké..
@gabrriel píše:
No a vem si, že moje žena by potřebovala stejně velké košíčky, ale má obvod 85. Jenže „A“ pro 70 jsou jiné, než „A“ pro 85 takže má taky smůlu. zkoušeli jsme aspoň velikost 80A, že by použila ten nadstavec na zapínání, ale i tak jí ty košíčky byly velké..
A co tedy nosi?
Jedna malá prsa, druhá velká prsa jako blázen, to jsou témata ![]()