Extrémně malá prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8286
26.12.22 19:20
@Stevia píše:
Přesně!
O velikosti prsů to vůbec není…

pravda, ale tohle tema ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
26.12.22 20:03
@Anonymní píše:
Odkojila jsem 4 děti, taky jsem byla a jsem na tom podobně, obvod 80 a přes prsa 89. Nosím kosticové podprsenky s vycpávkou, musím mít hodně utažená ramínka a i tak je hodně málo typů, které mi neodstávají. A když to jde, chodím bez.

Já sice nemám prsa ale bradavky mi trčí a to je hrůza, proto bych bez sportovní podprsenky nevyšla, aby mi to trčelo pod tričkem, vzhledem k tomu že nosím úplé věci 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
26.12.22 20:04
@Pesimistaa píše:
pravda, ale tohle tema ano

Samozřejmě, je to o tom, jak se daná žena bere, jaké má sebevědomí 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.22 20:28
@Meggiska píše:
Já sice nemám prsa ale bradavky mi trčí a to je hrůza, proto bych bez sportovní podprsenky nevyšla, aby mi to trčelo pod tričkem, vzhledem k tomu že nosím úplé věci 😀

Ja podprsenku nenosim jenom v zime. Behem roku trpim s odstatou. :roll: Bradavky mam mini, a stejne to vypada blbe. On si clovek rekne ze to zase takovy vesaky nejsou. Jenze kdyz pak vidite babu s plastikou, tak je to proste totalni rozdil. :?

• Citovat
  • Upravit
35326
26.12.22 21:23
@Anonymní píše:
Ja podprsenku nenosim jenom v zime. Behem roku trpim s odstatou. :roll: Bradavky mam mini, a stejne to vypada blbe. On si clovek rekne ze to zase takovy vesaky nejsou. Jenze kdyz pak vidite babu s plastikou, tak je to proste totalni rozdil. :?

Je to rozdil, to mas pravdu. Ty balony na ptacim hrudniku jsou hnusny a neprirozeny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18121
26.12.22 21:28
@mroe píše:
Je to rozdil, to mas pravdu. Ty balony na ptacim hrudniku jsou hnusny a neprirozeny..

Tak snad rozumný člověk si neudělá balony. Osobně, kdybych byla úplně bez prsou, tak bych na to možná šla, na nějaké malé, přirozené, ne ty balony… ale já teda tohle naštěstí řešit nemusím. Nejsem zastánce plastik, ale pokud to zvedne sebevědomí, tak proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
26.12.22 21:45
@bigl píše:
Tak snad rozumný člověk si neudělá balony. Osobně, kdybych byla úplně bez prsou, tak bych na to možná šla, na nějaké malé, přirozené, ne ty balony… ale já teda tohle naštěstí řešit nemusím. Nejsem zastánce plastik, ale pokud to zvedne sebevědomí, tak proč ne?

Na takhle malem hrudniku bude vypadat neprirozene kazdy implantat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
26.12.22 21:46
@bigl píše:
Tak snad rozumný člověk si neudělá balony. Osobně, kdybych byla úplně bez prsou, tak bych na to možná šla, na nějaké malé, přirozené, ne ty balony… ale já teda tohle naštěstí řešit nemusím. Nejsem zastánce plastik, ale pokud to zvedne sebevědomí, tak proč ne?

Protoze je to uplne zbytecna operace, se vsemi riziky. A protoze problem je v jejim sebevedomi, ne v prsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.22 21:48
@Meggiska píše:

Mne by to asi nevadilo ani tak, ale mam profesi, kde si to nemuzu dovolit, a to i mimo praci. Kdyz jedu na dovolenou, chodim klidne bez.

• Citovat
  • Upravit
18121
26.12.22 21:54
@mroe píše:
Protoze je to uplne zbytecna operace, se vsemi riziky. A protoze problem je v jejim sebevedomi, ne v prsou.

Hele, nevím, já tento problém nemám. Pokud bych ho měla a hodně mi to vadilo, tak bych si tam po dětech na nějakou drobnou úpravu asi zašla.
Ale přiznávám, že rizika jsem nestudovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
27.12.22 13:09

Katarina Van Derham: proč jsem si nechala vyndat prsní implantáty
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.22 16:11
@sunnyfox píše:
Katarina Van Derham: proč jsem si nechala vyndat prsní implantáty
https://www.youtube.com/watch?…

Dekuju zkoukla jsem celé video. Mam jasno :palec:

• Citovat
  • Upravit
4164
29.12.22 07:30
@Anonymní píše:
No dle rozmeru bych potrebovala zrejme 70AA, a vsude je jen 70A :roll:

No a vem si, že moje žena by potřebovala stejně velké košíčky, ale má obvod 85. Jenže „A“ pro 70 jsou jiné, než „A“ pro 85 takže má taky smůlu. zkoušeli jsme aspoň velikost 80A, že by použila ten nadstavec na zapínání, ale i tak jí ty košíčky byly velké..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.22 09:10
@gabrriel píše:
No a vem si, že moje žena by potřebovala stejně velké košíčky, ale má obvod 85. Jenže „A“ pro 70 jsou jiné, než „A“ pro 85 takže má taky smůlu. zkoušeli jsme aspoň velikost 80A, že by použila ten nadstavec na zapínání, ale i tak jí ty košíčky byly velké..

A co tedy nosi?

• Citovat
  • Upravit
3506
29.12.22 09:39

Jedna malá prsa, druhá velká prsa jako blázen, to jsou témata :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie