Jaké kalhotky? :)

2916
13.9.16 19:52

jaké kalhotky? :)

Ahoj holky neberte to prosím jako uchylárnu, ale zajímalo by mě jaké nosíte kalhotky? Zda dáte přednost pohodlí třeba takový ty jak se říká „bombardáky“ nebo spíš jak to říct? sexy stylu? např krajky, tanga a tak? Popřípadě kolik jste ochotné fát za kalhotky, zda si koupíte u vitnamcu, nebo si dopřejete dražší a tak? muže být i reakce vašich mužu zda třeba k tomu občas přihodí nějaký, slovíčko, nebo to neřeší :) opravdu prosím neberte tohle nějak uchylácky jen by mě to tak zajímalo jak to máte, kolik žen dá na pohodlí a tak :) děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
13.9.16 19:58

Nosim povetsinou pohodlne, klasickeho strihu s nizsim pasem (vadi mi, kdyz koukaji z kalhot),to kdyz jsem doma a neplanuji nikam razit. Jakmile jdu nekam ven, nebo se chci citit sexy, volim kvalitni krajkove. U vietnamcu ani nahodou, ale po tech nadoma sahnu klidne do Lidlu ci CA.Za ty prilezitostne jsem ochotna dat tak 300,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16125
13.9.16 19:58

Hladké, prodyšné, nesmí se nikde bořit do špeků. Myslím, že jsem soudná, takže nikdy bych na sebe nevzala zvířecí vzory a khaki nebo teplou hnědou barvu - fakt mi to nesluší.
Manžel prádlo významně neřeší, kupodivu nejvíc se mu líbily kalhotky, které měly na zadku velký motiv Růžového pantera :mrgreen:

Edit: Jo a největší pálky platím za sportovní kalhotky z kvalitních materiálů (to jsou stovky), krajky mě neberou, takže jinak za běžné prádlo neutrácím moc (ale mám ráda biobavlnu, bambus, funkční prodyšné materiály, takže u Vietnamců nenakupuju)

Příspěvek upraven 13.09.16 v 20:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
13.9.16 19:59

Je mě líto peněz za drahé kalhotky. Takze si kupuju od číňana bombarďáky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.9.16 20:00

Jo a manzel ma rad bud tanga, nebo naopak takove ty kratasky-ani jedno moc nevyhledavam, ale kdyz na to prijde… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
13.9.16 20:00

Nosím bambusové - různé barvy, jsou i s krajkou. Tanga nenosím, nikdy mi nebyly pohodlné, „v mládí“ jsem je nosívala…ehm, jak to říct? Z donucení? Jakože jsem chtěla vypadat sexy, ale nikdy mi nebyly příjemné. Když jsem nešla na rande, tak jsem si je dobrovolně nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
13.9.16 20:01
@Aslei píše:
Je mě líto peněz za drahé kalhotky. Takze si kupuju od číňana bombarďáky :D a jedině tmavé,bilé nemam ani jedny :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
13.9.16 20:02

Tak obecně si zakládám na kvalitním spodním prádle, k větvím bych pro prádlo opravdu nešla 8) Nosím buď klasiku s nižším sedem a nebo krajkové a nebo kombinaci :lol: Naopak co naprosto nemohu vystát a přijde mi infantilní jsou obrázky na kalhotkách, tím nemyslím vzor, ale obrázky typu: kravička, zmrzlinka, pejsánek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31614
13.9.16 20:02
@onajeblond píše:
Ahoj holky neberte to prosím jako uchylárnu, ale zajímalo by mě jaké nosíte kalhotky? Zda dáte přednost pohodlí třeba takový ty jak se říká „bombardáky“ nebo spíš jak to říct? sexy stylu? např krajky, tanga a tak? Popřípadě kolik jste ochotné fát za kalhotky, zda si koupíte u vitnamcu, nebo si dopřejete dražší a tak? muže být i reakce vašich mužu zda třeba k tomu občas přihodí nějaký, slovíčko, nebo to neřeší :) opravdu prosím neberte tohle nějak uchylácky jen by mě to tak zajímalo jak to máte, kolik žen dá na pohodlí a tak :) děkuji za odpovědi

Tyjo, já musím říct, že jsou mi bombarďáky často mnohem míň příjemné a pohodlné než tanga :think: a za kalhotky jsem asi ochotná dát docela dost, protože mám ráda krajky a obecně potřebuju aby to něco vydrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
13.9.16 20:11

Já preferuji pohodlí, takže ne vyloženě „padáky“ :mrgreen:, ale pohodlné bavlněné kalhotky. A když někam vyrazím za zábavou tak beru třeba krajku :lol:
No a ty sexy jen když chci „rozrajcovat“ přítele. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
13.9.16 20:13

Já taky preferuju pohodlí, nosím bavlněné bokové kalhotky s nohavičkou, které kupuju výhradně v Marks spenceru :mrgreen: Občas pro „lepší“ příležitost mám v záloze krajkové. Nedávno jsem si asi po 10 letech byla nucena (kvuli světlým šatum) obléct tanga a bylo to jak za trest :lol:

Příspěvek upraven 13.09.16 v 20:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
13.9.16 20:14

Já dlouhou dobu nejraději nosila tanga, ale poslední dobou mi nějak nevyhovují a necítím se v nich příjemně… Když je normální den a chci se cítit hlavně komfortně, volim úplně normální, obyčejné kalhotky bez ničeho - kupuji v Lidlu nejčastěji. Když máme s mužem rande, někam vyrážíme nebo vím, že se někde budu svlikat jako u doktora apodobně, volim kvalitnější kalhotky třeba s krajkou. Ráda mám kalhotky, které jsou zepředu „normální“ a vzadu cele krajkove. Nejoblíbenější střih jsou momentálně brazilky a i přítel říkal, že jsou nejvíc sexy, dělají hezký tvar a neukazují toho tak moc, jako tanga :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
13.9.16 20:20

Nejradeji brazilky, s krajkou i bez…delaji pekneh zadek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
13.9.16 20:22
@Popokatepetla píše:
Já taky preferuju pohodlí, nosím bavlněné bokové kalhotky s nohavičkou, které kupuju výhradně v Marks spenceru :mrgreen: Občas pro „lepší“ příležitost mám v záloze krajkové. Nedávno jsem si asi po 10 letech byla nucena (kvuli světlým šatum) obléct tanga a bylo to jak za trest :lol:Příspěvek upraven 13.09.16 v 20:14

Taky nakupuju prádlo v M&S, většinu mam nižší bavlněné a pár krajkových. A tanga už teda taky nedám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
13.9.16 20:22

Mám ráda tenhle stříh http://ws2-media3.tchibo-content.de/…b09d1c2/.jpg ideálně bavlněné. Tanga jsem nosila naposledy na střední. Dávám přednost pohodlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová