Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@catherine100 já taky ne ale vypadají dobře, asi ukážu manželovi ![]()
Upřednosňuji pohodlí před vzhledem. Takže hladké jednobarevné bavlněné nebo takový ten hladký materiál. Klasický střih nebo takové ty skoro nohavičkové a nízký sed…
některé mám už pěkně potrhané, chtělo by to nakoupit ![]()
sety nemám, s podprdou mi to neladí. Ale já i podprdy mám jednobarevné hladké, takže jestli mám šedou podprdu a černý spoďáry je mi jedno.
Manželovi je to jedno. Toho zajímá jen to, když si je sundávám
![]()
tanga nesnáším
Mám dva typy. Jedny pohodlné, ale „koukatelné“ bavlněné, když někam jdu nebo tak. Pak typ „na své dny“, což jsou pohodlné megabombarďáky
. Nesnáším tanga (tri niti v riti), nemusím ani krajkové. Kupuju u vietnamců. Víc jak 100 kč bych za spoďáry nedala.
Podprd mám tak 6, ale jenom 2 mi sedí dobře, a ty nosím (mám větší prsa, takže podprsenka tak za 1000k kč minimálně, což je pěkná pálka a nedá se kupovat furt).
@Apaji píše:
Nosím bambusové - různé barvy, jsou i s krajkou. Tanga nenosím, nikdy mi nebyly pohodlné, „v mládí“ jsem je nosívala…ehm, jak to říct? Z donucení? Jakože jsem chtěla vypadat sexy, ale nikdy mi nebyly příjemné. Když jsem nešla na rande, tak jsem si je dobrovolně nevzala.
Můžu se zeptat, v jakých obchodech ty bambusové nakupuješ?
Tak první jsem objevila ve stánku na místní pouti
(cca před 6 lety?
). Nyní je nakupuju u stánkařky, která čas od času zavítá do naší vesnice, případně v jednom podchodu v Ostravě je mívají. Vždy si koupím dost kusů různých a mám zase na pár let vystaráno. Dokonce nosím ještě ty první z té pouti - ještě se nerozpadly. Až na jedny dokonce drží tvar, i gumičky jsou stále pevné. Povolily jen jedny a ty nosím v době nejsilnější menstruace, kdy nepotřebuju tlak na břicho, protože ho mám nateklé a bolestivé.
@unuděná píše: Více
Já popravdě sem tam taky, přítelkyně mi takové dala a když už si teda jednou za čas vezmu pro zpestření kalhotky, tak pokud je to kvalitní a pružný materiál tak takové jsou vůbec nejlepší a krásně pohodlné
.