Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můžu se vetřít ještě s jednou intimní otázkou? Nosíte sladěné kalhotky s podprdou? Myslím na takové běžné nošení (ne k doktorovi nebo na rande). Já se až stydím, že podprsenek střídám tak 5, ale kalhotek mnohem víc a často každej pes jiná ves.. Pěkný set mám jen jeden
Nepočítám to, že si vezmu černou podprdu a černé kalhotky jiného typu..
Ahoj
No jednoznačně bombardáky a kratásky
A přítelovy se líbí žádné kalhotky
Jinka materiál bavlna bambus ![]()
@unuděná píše:
Můžu se vetřít ještě s jednou intimní otázkou? Nosíte sladěné kalhotky s podprdou? Myslím na takové běžné nošení (ne k doktorovi nebo na rande). Já se až stydím, že podprsenek střídám tak 5, ale kalhotek mnohem víc a často každej pes jiná ves.. Pěkný set mám jen jedenNepočítám to, že si vezmu černou podprdu a černé kalhotky jiného typu..
S tím se netrap já nemám ani jednu sadu
![]()
Bezešvé bambusové, klasický střih (konkrétně značka Gina). S podprsenkou naladím, protože mám kojící. Jakože mam bile kalhotky i podprsenku, ale tím podobnost končí.
@unuděná
Setu mam par, ale spis kupuju tak, aby se k sobe hodily bud barvou nebo stylem, takze k jedne podprde takpatery hodici se gatky ![]()
Po detech jsem se zase vratila k tangam, idealne krajka/sitka, na spani jedine bavlneny bombardaky. Podprsenek mam asi 6, aktivne nosim 2-3, idealne zadnou. Sadu mam uz jen od jedne, na „domaci uziti“ mi neprijde sladenost az tak dulezita a zaletnice nejsem, tak ani sadu nepotrebuju.
Preferuji dámské sportovní, s pevnou gumou, vypadají jako pánské boxerky, jen bez nohavicek. Chlap je spokojený, pěkně obepnou a vyrysuji zadeček ![]()
Příspěvek upraven 13.09.16 v 20:54
@unuděná píše:
Můžu se vetřít ještě s jednou intimní otázkou? Nosíte sladěné kalhotky s podprdou? Myslím na takové běžné nošení (ne k doktorovi nebo na rande). Já se až stydím, že podprsenek střídám tak 5, ale kalhotek mnohem víc a často každej pes jiná ves.. Pěkný set mám jen jedenNepočítám to, že si vezmu černou podprdu a černé kalhotky jiného typu..
Vubec se mi k sobe podprdy a kalhotky nehodi.budu s tim muset neco udelat. kdybych mela mala prsa, koupila bych si nekolikero levnych podorsenek, takhke nevim…
Nejraději mam brazilky. S krajkama či bez. Tanga moc nemusím. Miluju Victoria Secret prádlo, ty kalhotky jsou proste skvělý.
Jinou značku uz ani nenosím. Kdo jednou VS vyzkouší, jiné uz nechce. ![]()
Nosím kalhotky klasického střihu, ne bombarďáky, spíš bokovky, kupuji v obchodě s prádlem, kolem 150 Kč/kus. Krajky ani tanga nemusím, ty si vezmu jen na určitou příležitost s tím, že brzy půjdou dolů. Nemám ani žádný set.
@catherine100 píše:
Nejradeji brazilky, s krajkou i bez…delaji pekneh zadek
Se jdu podivat na net, co jsou brazilky
@tasa píše:
Vubec se mi k sobe podprdy a kalhotky nehodi.budu s tim muset neco udelat. kdybych mela mala prsa, koupila bych si nekolikero levnych podorsenek, takhke nevim…
No právě! Já měla prsa F+, teď jsem dost zhubla, tak jsem se dostala na nějaké DD, ale i tak je to peklo sehnat dobře padnoucí podprdu do 1000,– a řešit k tomu ještě kalhotky… ![]()
@tasa píše:
Se jdu podivat na net, co jsou brazilky
Já miluju tenhle styl:
http://www.nejkalhotky.cz/…4/02/220.jpg
Já mám ráda pohodlí, tanga nenosím už hodně dlouho. Taky kvůli tomu, že nejsou zdravé. Nosím kalhotky nebo kraťásky, vše většinou bavlněné
. Mám převážně černou barvu, ale taky někdy nosím hrozné barevné, některé už mám i pěkně dlouho, takže jsou oldschool
.
@Martina1991 píše:
Já mám ráda pohodlí, tanga nenosím už hodně dlouho. Taky kvůli tomu, že nejsou zdravé. Nosím kalhotky nebo kraťásky, vše většinou bavlněné. Mám převážně černou barvu, ale taky někdy nosím hrozné barevné, některé už mám i pěkně dlouho, takže jsou oldschool
.
Smím se zeptat, co je na tangách nezdravého? Když pominu asi tak o 2% vyšší možnost nachlazení pr*ele? ![]()