Jaké kalhotky? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
13.9.16 20:34

Můžu se vetřít ještě s jednou intimní otázkou? Nosíte sladěné kalhotky s podprdou? Myslím na takové běžné nošení (ne k doktorovi nebo na rande). Já se až stydím, že podprsenek střídám tak 5, ale kalhotek mnohem víc a často každej pes jiná ves.. Pěkný set mám jen jeden :oops: Nepočítám to, že si vezmu černou podprdu a černé kalhotky jiného typu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
13.9.16 20:37

Ahoj :D No jednoznačně bombardáky a kratásky :lol: A přítelovy se líbí žádné kalhotky :lol: :lol: Jinka materiál bavlna bambus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
13.9.16 20:38
@unuděná píše:
Můžu se vetřít ještě s jednou intimní otázkou? Nosíte sladěné kalhotky s podprdou? Myslím na takové běžné nošení (ne k doktorovi nebo na rande). Já se až stydím, že podprsenek střídám tak 5, ale kalhotek mnohem víc a často každej pes jiná ves.. Pěkný set mám jen jeden :oops: Nepočítám to, že si vezmu černou podprdu a černé kalhotky jiného typu..

S tím se netrap já nemám ani jednu sadu :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.9.16 20:41

Bezešvé bambusové, klasický střih (konkrétně značka Gina). S podprsenkou naladím, protože mám kojící. Jakože mam bile kalhotky i podprsenku, ale tím podobnost končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
13.9.16 20:42

@unuděná
Setu mam par, ale spis kupuju tak, aby se k sobe hodily bud barvou nebo stylem, takze k jedne podprde takpatery hodici se gatky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
13.9.16 20:45

Po detech jsem se zase vratila k tangam, idealne krajka/sitka, na spani jedine bavlneny bombardaky. Podprsenek mam asi 6, aktivne nosim 2-3, idealne zadnou. Sadu mam uz jen od jedne, na „domaci uziti“ mi neprijde sladenost az tak dulezita a zaletnice nejsem, tak ani sadu nepotrebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.9.16 20:53

Preferuji dámské sportovní, s pevnou gumou, vypadají jako pánské boxerky, jen bez nohavicek. Chlap je spokojený, pěkně obepnou a vyrysuji zadeček :lol:

Příspěvek upraven 13.09.16 v 20:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
13.9.16 20:54
@unuděná píše:
Můžu se vetřít ještě s jednou intimní otázkou? Nosíte sladěné kalhotky s podprdou? Myslím na takové běžné nošení (ne k doktorovi nebo na rande). Já se až stydím, že podprsenek střídám tak 5, ale kalhotek mnohem víc a často každej pes jiná ves.. Pěkný set mám jen jeden :oops: Nepočítám to, že si vezmu černou podprdu a černé kalhotky jiného typu..

Vubec se mi k sobe podprdy a kalhotky nehodi.budu s tim muset neco udelat. kdybych mela mala prsa, koupila bych si nekolikero levnych podorsenek, takhke nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
13.9.16 20:55

Nejraději mam brazilky. S krajkama či bez. Tanga moc nemusím. Miluju Victoria Secret prádlo, ty kalhotky jsou proste skvělý. :srdce: :srdce: Jinou značku uz ani nenosím. Kdo jednou VS vyzkouší, jiné uz nechce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
13.9.16 20:55

Nosím kalhotky klasického střihu, ne bombarďáky, spíš bokovky, kupuji v obchodě s prádlem, kolem 150 Kč/kus. Krajky ani tanga nemusím, ty si vezmu jen na určitou příležitost s tím, že brzy půjdou dolů. Nemám ani žádný set.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
13.9.16 20:56
@catherine100 píše:
Nejradeji brazilky, s krajkou i bez…delaji pekneh zadek :oops:

Se jdu podivat na net, co jsou brazilky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.9.16 20:57
@tasa píše:
Vubec se mi k sobe podprdy a kalhotky nehodi.budu s tim muset neco udelat. kdybych mela mala prsa, koupila bych si nekolikero levnych podorsenek, takhke nevim…

No právě! Já měla prsa F+, teď jsem dost zhubla, tak jsem se dostala na nějaké DD, ale i tak je to peklo sehnat dobře padnoucí podprdu do 1000,– a řešit k tomu ještě kalhotky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.9.16 20:58
@tasa píše:
Se jdu podivat na net, co jsou brazilky

Já miluju tenhle styl:
http://www.nejkalhotky.cz/…4/02/220.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
13.9.16 20:59

Já mám ráda pohodlí, tanga nenosím už hodně dlouho. Taky kvůli tomu, že nejsou zdravé. Nosím kalhotky nebo kraťásky, vše většinou bavlněné :). Mám převážně černou barvu, ale taky někdy nosím hrozné barevné, některé už mám i pěkně dlouho, takže jsou oldschool :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.9.16 21:01
@Martina1991 píše:
Já mám ráda pohodlí, tanga nenosím už hodně dlouho. Taky kvůli tomu, že nejsou zdravé. Nosím kalhotky nebo kraťásky, vše většinou bavlněné :). Mám převážně černou barvu, ale taky někdy nosím hrozné barevné, některé už mám i pěkně dlouho, takže jsou oldschool :D.

Smím se zeptat, co je na tangách nezdravého? Když pominu asi tak o 2% vyšší možnost nachlazení pr*ele? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová