Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná mohou způsobit zánět močového měchýře - protože se ti bakterie ze zadku (e coli) dostanou do pipiny
a to můžu potvrdit, trápilo mě to v mládí ![]()
@Martina1991 píše:
@unuděná mohou způsobit zánět močového měchýře - protože se ti bakterie ze zadku (e coli) dostanou do pipinya to můžu potvrdit, trápilo mě to v mládí
Nekecej! To by mě vůbec nenapadlo
Možná je to tím, že na tyhle intimní záněty, kvasinky a podobné lahůdky netrpím, ale zní to logicky.
Teď nejčastěji nosím buď brazilky nebo naopak takové ty kraťáskové, na krajky si nepotrpím.
Když už nějaké krajkové nebo zdobené, tak se snažím abych je měla sladěné s podprsenkou ![]()
Mám ráda pohodlné, klasické, nižší. Kupuju v obchodech typu Pepco, dřív byl Maxim apod. = levné, ale ne vyloženě vietnamský obchod. Tam chodím ve veliké krizi. Ochotná dát víc bych byla, ale zatím mě dražší nepřesvědčily, že by vydržely víc, jak ty levnější ![]()
Tanga naprosto nesnesu. Ale jsem na tohle nějaká přecitlivělá či co.
Příspěvek upraven 13.09.16 v 21:19
@onajeblond Mám nejradši kalhotky, které jsou nižší, ale široké, takže nelezou do zadku
Takové ty vysoké úzké strašně nesnáším a tanga mě odírají. Stejně tak nerada nosím kalhotky s nohavičkou, ale popravdě mám silnější stehna, takže mi ani nesluší. V těhotenství jsem nosila takové ty těhotenské - přes léto nízké, ale v zimě jsem měla takové i přes břicho a manžel to velmi těžce nesl (ale samozřejmě respektoval)
![]()
@Princess-ka píše:
Investuju… Victoria's secret je TOP. Super je i CK. Preferuju spis ten sexy styl jak pises, takze krajkove a tak.
Kde kupujes CK? A jaký střih? Mam jedny, ale ty jsou sportovní, se širokou gumou. VS jsou nr. 1, jiné uz ani nenosím.
Já nosím klasiku f&f. Kupují o velikost větší, aby to netrvalo, mám dost krecaky, tak to nechci ničím podporovat
. Tangace jsem nosivala, ale bylo mi v nich zima na záda, ano, ctete dobre
, a tak už je také nenosim… jinak krajkové jsem nosivala také, ale teď fakt jen ty z Tesca
![]()
Já nosím klasiku f&f. Kupují o velikost větší, aby to netrvalo, mám dost krecaky, tak to nechci ničím podporovat
. Tangace jsem nosivala, ale bylo mi v nich zima na záda, ano, ctete dobre
, a tak už je také nenosim… jinak krajkové jsem nosivala také, ale teď fakt jen ty z Tesca
![]()
Kvalitní z H&M či astratexu nebo klidně i F&F, momentálně v těhotenství bavlněné bombarďáky či bezešvě brazilky hlavně pohodlné. Mimo těhotenství hezké kvalitní krajkové tanga, brazilky či nohavičkové..do kvalitních kalhotek se musí investovat, ale investice je znatelná na kvalitě materiálu.
@Princess-ka Dekuji, ty barevne CK bikinky jsou bozi, asi si je objednam. VS mam taky z Ameru. Dobre jsou i Hilfiger spodary.
Já nosím jedině tanga nebo brazilky. Ale spíš tanga. Doma někdy nosím klasický kalhotky. Upřednostňuji krajku ale některý kousky mám i normálně hladký bez ničeho
Nakupuju většinou v New Yorkru, H&M, atd…ale chtěla bych si už konečně pořídit nějaký od VS
Sladěné s podprsenkou nosím jen někdy, moc těch souprav nemám takže většinou mi to neladí ![]()
Brazilky bezešvé hladké bambusové.
Tanga nikdy kvůli zdraví. Krajky taky ne kvůli pohodlí.