Jaké kalhotky? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30556
13.9.16 21:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
13.9.16 21:07

@unuděná mohou způsobit zánět močového měchýře - protože se ti bakterie ze zadku (e coli) dostanou do pipiny :D a to můžu potvrdit, trápilo mě to v mládí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.9.16 21:08
@Martina1991 píše:
@unuděná mohou způsobit zánět močového měchýře - protože se ti bakterie ze zadku (e coli) dostanou do pipiny :D a to můžu potvrdit, trápilo mě to v mládí :?

Nekecej! To by mě vůbec nenapadlo :think: Možná je to tím, že na tyhle intimní záněty, kvasinky a podobné lahůdky netrpím, ale zní to logicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
13.9.16 21:16

Teď nejčastěji nosím buď brazilky nebo naopak takové ty kraťáskové, na krajky si nepotrpím. :mrgreen: Když už nějaké krajkové nebo zdobené, tak se snažím abych je měla sladěné s podprsenkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
13.9.16 21:18

Mám ráda pohodlné, klasické, nižší. Kupuju v obchodech typu Pepco, dřív byl Maxim apod. = levné, ale ne vyloženě vietnamský obchod. Tam chodím ve veliké krizi. Ochotná dát víc bych byla, ale zatím mě dražší nepřesvědčily, že by vydržely víc, jak ty levnější :think:
Tanga naprosto nesnesu. Ale jsem na tohle nějaká přecitlivělá či co.

Příspěvek upraven 13.09.16 v 21:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59391
13.9.16 21:18

@catherine100 pěkné jsou a pokud jsou kvalitní :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
13.9.16 21:25

@onajeblond Mám nejradši kalhotky, které jsou nižší, ale široké, takže nelezou do zadku :lol: Takové ty vysoké úzké strašně nesnáším a tanga mě odírají. Stejně tak nerada nosím kalhotky s nohavičkou, ale popravdě mám silnější stehna, takže mi ani nesluší. V těhotenství jsem nosila takové ty těhotenské - přes léto nízké, ale v zimě jsem měla takové i přes břicho a manžel to velmi těžce nesl (ale samozřejmě respektoval) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
13.9.16 21:32
@Princess-ka píše:
Investuju… Victoria's secret je TOP. Super je i CK. Preferuju spis ten sexy styl jak pises, takze krajkove a tak.

Kde kupujes CK? A jaký střih? Mam jedny, ale ty jsou sportovní, se širokou gumou. VS jsou nr. 1, jiné uz ani nenosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.16 21:34

Já nosím klasiku f&f. Kupují o velikost větší, aby to netrvalo, mám dost krecaky, tak to nechci ničím podporovat :mrgreen:. Tangace jsem nosivala, ale bylo mi v nich zima na záda, ano, ctete dobre :P, a tak už je také nenosim… jinak krajkové jsem nosivala také, ale teď fakt jen ty z Tesca :) :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.16 21:34

Já nosím klasiku f&f. Kupují o velikost větší, aby to netrvalo, mám dost krecaky, tak to nechci ničím podporovat :mrgreen:. Tangace jsem nosivala, ale bylo mi v nich zima na záda, ano, ctete dobre :P, a tak už je také nenosim… jinak krajkové jsem nosivala také, ale teď fakt jen ty z Tesca :) :)

• Citovat
  • Upravit
30556
13.9.16 21:45

@Markéta80 kvalitu nevím, tyhle ještě nemám  :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
13.9.16 21:45

Kvalitní z H&M či astratexu nebo klidně i F&F, momentálně v těhotenství bavlněné bombarďáky či bezešvě brazilky hlavně pohodlné. Mimo těhotenství hezké kvalitní krajkové tanga, brazilky či nohavičkové..do kvalitních kalhotek se musí investovat, ale investice je znatelná na kvalitě materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
13.9.16 22:00

@Princess-ka Dekuji, ty barevne CK bikinky jsou bozi, asi si je objednam. VS mam taky z Ameru. Dobre jsou i Hilfiger spodary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
14.9.16 07:52

Já nosím jedině tanga nebo brazilky. Ale spíš tanga. Doma někdy nosím klasický kalhotky. Upřednostňuji krajku ale některý kousky mám i normálně hladký bez ničeho :) Nakupuju většinou v New Yorkru, H&M, atd…ale chtěla bych si už konečně pořídit nějaký od VS :palec: Sladěné s podprsenkou nosím jen někdy, moc těch souprav nemám takže většinou mi to neladí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12898
14.9.16 08:28

Brazilky bezešvé hladké bambusové.
Tanga nikdy kvůli zdraví. Krajky taky ne kvůli pohodlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová