Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mroe Me se libi tenhle typ, cas 4.10 https://youtu.be/b2P_LKYZzgo Bohuzel na strankach v ty jeji tabulce mam 60C, nic nemaji. ![]()
@Anonymní píše:
Tenhle typ je moc fajn. Sedi velikostni tabulka? Asi se opravdu musim nekam dostat. Vsechny podprsenky co mam mi sedi pod prsy dobre, ale ty kosicky jsou spatny. Nahore odstavaji vsechny
To jsem jen hodila náhodně, stránky neznám. Ale krom Tchiba podprsenky musím zkoušet. Nedávno jsem si pod bílou halenku koupila neviditelnou podprsenku tohoto střihu https://www.zalando.cz/…02i-o11.html?… a to je paráda, sedí, jak druhá kůže, nic necítíš. Teď na zimu perfektní
Já byla kdysi na koupališti a ve sprchách byla paní, co neměla prsa žádná. Nejsem žádný šmírák, ale to se nedalo přehlédnout, neměla tam nic. A zcela evidentně minimálně jednou v životě měla chlapa, protože tam byla s dcerkou. Takže „každé zboží má svého kupce“.
Prsa mas mensi a normalni… k tomu vsemu vyse psanemu chci dodat, krome moznych komplikaci, uvedomujes si i tu financni stranku pri nutnosti implantaty menit co 10-15 let?
@Stará známá píše:
Prsa mas mensi a normalni… k tomu vsemu vyse psanemu chci dodat, krome moznych komplikaci, uvedomujes si i tu financni stranku pri nutnosti implantaty menit co 10-15 let?
Tchyne je ma cca 17 let, a pry je menit nemusi.
ale asi do nich nepůjdu…zkusim opravdu investovat do dobre podprsenky.
@Anonymní píše:
Holky..vetsinou vy co tvrdíte ze mate mala prsa, tak opak je pravdou. Ja jsem bohuzel zivotni majitelka malych prs. Mam 156cm, 46 kg, a na hrudi toto. Dve odkojene male deti. Casto si rikam ze na plastiku kaslu, ze s tim doziju. Ale vzhledem k tomu jak jsem mlada… Naopak si zase rikam ze to ma sva rizika. Ted jsem cetla o nekroze prsu po augmentaci.Taky snizovani sebevedomi chlapu.. Sice uz mam manzela, ktery mi vlastne rekl ze je mu to tak nejak jedno jestli na to pujdu. Stejne bych si na to musela nasetrit, je to palka. Ale drive mi jeden chlap pri sexu rekl „jak mam maly prsa“, takovej docela vysmech, a od te doby mam dost mindrak. Do plavek nelezu, nemam tam co dat. V podprsenkach mam nahore prázdno. Svesene nic… a co ted s tim. Litujete nektera plastiky?
Asi tě to neuklidní, ale mám na hrudníku ještě menší nic.
Měla jsem vždycky mindráky, po ukončemí kojení prvního dítka jsem byla v šoku, obrečela jsem to… Po dalším dítěti jsem se s tím tak nějak smířila. Nejsem na svůj hrudník pyšná, občas zazávidím jiným, ale plastiku jsem zavrhla a žiju docela spokojeně. Plastika bude tvé rozhodnutí, ale věř, že některé jsme na tom ještě hůř. ![]()
@Anonymní píše:
Tchyne je ma cca 17 let, a pry je menit nemusi.![]()
ale asi do nich nepůjdu…zkusim opravdu investovat do dobre podprsenky.
Nemusi? Jo, to ted tvrdi plastici kazde. Ty pacientky, co maji ty snezky 20 let a vice, uz si to ted nemysli…ale treba tyhle novejsi telo bude ignorovat vic…ovsem, ze to vydrzi do smrti, si snad nemuze myslet nikdo.
Mmch, kolik je tchyni a kdy byla naposled na nejakem vysetreni?
@topazio píše:
Většina tlustých žen má v prsou akorát tuk. Aby se některé cítily lépe, tak musí do někoho kopnout.
mas uplnou pravdu,
nejlepsi pohled je na ty, ktere si koupi tesnou podprsenku,
pak natlaci ten tuk z podazdi a bricha do te podprsenky a poradne utahnou,
aby jim ty „prsa“ nevytekly zase na svoje puvodni misto, ![]()
@mroe píše:
Nemusi? Jo, to ted tvrdi plastici kazde. Ty pacientky, co maji ty snezky 20 let a vice, uz si to ted nemysli…ale treba tyhle novejsi telo bude ignorovat vic…ovsem, ze to vydrzi do smrti, si snad nemuze myslet nikdo.
Mmch, kolik je tchyni a kdy byla naposled na nejakem vysetreni?
51 let, na vyšetření byla pred par lety na mamografu, a utz. Prej uz jsou jeji soucasti, ze praskle nikde nejsou. Tak kdo vi… ona uz dobrovolne pod kudlu nejde, takze to resit nechce.
Ja si uprimne myslim ze to taky nemuze byt navzdy. A navic… tak nejak jste mi tady trochu fakt dodali sebevedomi. Na tu plastiku kaslu. Opravdu zkusim investovat do kvalitni hezky podprsenky. Ja se bojim právě tech nasledku co muzou byt.. ![]()
@Anonymní píše:
Kdybych se tak strasne nestydela, tak bych i nekam zasla.
za co se stydis,
hlavu pekne vzhuru,
zadne komplexy
@Anonymní píše:
51 let, na vyšetření byla pred par lety na mamografu, a utz. Prej uz jsou jeji soucasti, ze praskle nikde nejsou. Tak kdo vi… ona uz dobrovolne pod kudlu nejde, takze to resit nechce.Ja si uprimne myslim ze to taky nemuze byt navzdy. A navic… tak nejak jste mi tady trochu fakt dodali sebevedomi. Na tu plastiku kaslu. Opravdu zkusim investovat do kvalitni hezky podprsenky. Ja se bojim právě tech nasledku co muzou byt..
Pred par lety? Tak to leccos vysvetluje…neni nic lepsiho nez v sedesati resit prdly implantaty a dalsi zbytecnou narkozu…
@mroe píše:
Pred par lety? Tak to leccos vysvetluje…neni nic lepsiho nez v sedesati resit prdly implantaty a dalsi zbytecnou narkozu…
Ona je takovy ten typ cloveka co na prevenci kasle. Hlavne ze mam velky, novy prsa..a snad se nic nestane. Co oci nevidi.. ![]()
@mroe píše:
a proc ne, to jsou ti „zajicci“ z muzea, kteri stale lovi mezi seladony,
kterym jeste neuschlo mleko na brade
@Pesimistaa píše:
mas uplnou pravdu,
nejlepsi pohled je na ty, ktere si koupi tesnou podprsenku,
pak natlaci ten tuk z podazdi a bricha do te podprsenky a poradne utahnou,
aby jim ty „prsa“ nevytekly zase na svoje puvodni misto,
Ani to není zdravé. Podprsenka má padnout. A ne někde tlačit nebo aby prsa někde vytékala.
Tenhle typ je moc fajn. Sedi velikostni tabulka? Asi se opravdu musim nekam dostat. Vsechny podprsenky co mam mi sedi pod prsy dobre, ale ty kosicky jsou spatny. Nahore odstavaji vsechny