Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To se to zda z fotek…pod prsy mam asi 68cm, a přes prsa bez podprsenky asi 77cm.. mereno na rychlo.
Podprsenka z Tezenis 70A mi je suprove v obvodu, ale v kosickach nahore trošku odstava. Takze asi mensi košíčky. Zmerit se urcite nekde necham..
A neuvažovala jsi spíš o implantaci vlastního tuku? Implantáty jsou o strach, ale podle mne by stačilo tak 200ml tuku do každého prsa a budeš spokojená. Jestli máš trochu na zadku nebo stehnech, je to ideální řešení a nemusíš se bát hojení a výměny.
@safina píše:
A neuvažovala jsi spíš o implantaci vlastního tuku? Implantáty jsou o strach, ale podle mne by stačilo tak 200ml tuku do každého prsa a budeš spokojená. Jestli máš trochu na zadku nebo stehnech, je to ideální řešení a nemusíš se bát hojení a výměny.
Neni idealni ani nahodou. Zbytecne vyhozeny prachy. Za to bude mit krasnejch podprd a plavek plnou skrin… Az bude tchyne rvat ty tvrdy snezky od pasu nekam nahoru a maskovat, ze jsou jako kamen, muze ji na hrazi rybnika udelat modni prehlidku…
@safina píše:
Cetla jsem ze se tuk casem rozpustí, ze to je jen kratkodobe a drahe řešení… ![]()
@Anonymní píše:
Ono mít velké prsa taky není žádná výhra
Já mam 90-95 F podle vzoru a věř mi, že je to dennodenně naobtiz, a ty kydy chlapů když si myslí, že je nechápeš nebo neslyšíš
znam, souhlasim, take jedna moje partnerka mela F nebo G podle strihu a mohu potvrdit, ze tech problemu mela take dost, vybrat vubec padnouci podprsenku to bylo pro ni utrpeni,
nehlede na finance, jen nekolik malo firem ma dobre pradlo a to stoji dost penez,
a dalsi a dalsi s oblecenim aby padlo na postavu,
nastesti zdravotne dobre,
do te doby jsem to take videl jen jako chlapsky sen
@Anonymní píše:
Holky..vetsinou vy co tvrdíte ze mate mala prsa, tak opak je pravdou. Ja jsem bohuzel zivotni majitelka malych prs. Mam 156cm, 46 kg, a na hrudi toto. Dve odkojene male deti. Casto si rikam ze na plastiku kaslu, ze s tim doziju. Ale vzhledem k tomu jak jsem mlada… Naopak si zase rikam ze to ma sva rizika. Ted jsem cetla o nekroze prsu po augmentaci.Taky snizovani sebevedomi chlapu.. Sice uz mam manzela, ktery mi vlastne rekl ze je mu to tak nejak jedno jestli na to pujdu. Stejne bych si na to musela nasetrit, je to palka. Ale drive mi jeden chlap pri sexu rekl „jak mam maly prsa“, takovej docela vysmech, a od te doby mam dost mindrak. Do plavek nelezu, nemam tam co dat. V podprsenkach mam nahore prázdno. Svesene nic… a co ted s tim. Litujete nektera plastiky?
Ahoj, můžu tě uklidnit. Pořád máš větší prsa než já. Ty jsi aspoň k tomu drobná, ale já ne. Takže je pak divné, když jsem při těle, ale prsa nikde. Každopádně se s tím nedá nic dělat. Toto člověk neovlivní. Zadek a břicho můžu shodit, ale prsa nevycvičím. Partnery jsem měla a žádný si nestěžoval a nebo mi to aspoň neřekl do očí. Takže hlavu vzhůru! ![]()
@Dendaska píše:
Partnery jsem měla a žádný si nestěžoval a nebo mi to aspoň neřekl do očí. Takže hlavu vzhůru!
presne tak, chlap kdyz sbali zenskou, tak ji bere takovou jaka je,
libi se mu, tak ji sbali nebo se ji necha sbalit,
ti co vedou pak kecy o kilech, prsou, zadku a podobne, to jsoui obvykle psychopati,
zadna skoda, z pak jsou " pres palubu",
taky jsem s enaposlouchal od zenskych, jak vedly kecy, jak to a ono nei uplne nej,
zajimave na tom bylo to, ze ja to tak vubec nevidel,
nebo jinak, mozna na to nektere casto upoziornuji,
a pak si toho teprve chlap zacne vsimat, ze tam ci onde je kilo navic,
jinde, ze zase chybi,
pridavam se k tomu,
holky — Takže hlavu vzhůru!
Mrkni treba na Veroniku Kubarovou. Ta taky nemá žádný prsa a jaká to je charismaticka kočka. Hned bych ji bral
. Nebo Cameron Diaz, Keira Knightley, Shakira… ani jedna nemá dar prsou a myslím, že o muže nemají nouzi ![]()
Lepší je to vzít tak, jak to je a dávat do popředí jiné své ‚prednosti‘. Každý máme něco a svět se netočí jen kolem velikosti prsou. To jen maximálně pro nějaký zoufalý úchylaky ![]()
@Anonymní píše:
Holky..vetsinou vy co tvrdíte ze mate mala prsa, tak opak je pravdou. Ja jsem bohuzel zivotni majitelka malych prs. Mam 156cm, 46 kg, a na hrudi toto. Dve odkojene male deti. Casto si rikam ze na plastiku kaslu, ze s tim doziju. Ale vzhledem k tomu jak jsem mlada… Naopak si zase rikam ze to ma sva rizika. Ted jsem cetla o nekroze prsu po augmentaci.Taky snizovani sebevedomi chlapu.. Sice uz mam manzela, ktery mi vlastne rekl ze je mu to tak nejak jedno jestli na to pujdu. Stejne bych si na to musela nasetrit, je to palka. Ale drive mi jeden chlap pri sexu rekl „jak mam maly prsa“, takovej docela vysmech, a od te doby mam dost mindrak. Do plavek nelezu, nemam tam co dat. V podprsenkach mam nahore prázdno. Svesene nic… a co ted s tim. Litujete nektera plastiky?
Ahoj, já mám velice podobná prsa jako Ty, velikostí i tvarem, akorát já jsem navíc vyšší a postava hruška. Takže mám 170 cm, 68 kg, přes prsa 87, pas 70 a boky 100 ![]()
A řeknu Ti k tomu jedno: NO A CO? Dřív jsem měla taky z prsou mindrak, dnes už mám snad jen jednu pushupku, jinak vše úplně bez polstrování, různé průhledné krajky a látečky, nebo sportovní, nebo taky do některého oblečení jdu s klidem i bez pradla. Sportuju, abych měla pěkný zadek a břicho
a o nápadníky nemám vůbec nouzi, spousta chlapů mi dokonce prsa pochválilo. I můj muž je má rád. Ano, nejsou jako z časopisu, ale jsou zdravá a příjemná na omak, určitě lepší než silikon. Tak proč riskovat zdraví na operaci… Tohle je opravdu jen v hlavě ![]()
@Anonymní píše:
Nikdy jsem prsa noc neměla, když jsem otěhotněla, těšila jsem se, jak mi vyrostou prsa a konečně něco na hrudníku budu mít. A nic, nosila jsem sportovní podprdu, kdy jsem prostě stahovala ramínko. A po dětem? Myslela jsem že to horší být nemůže, ala mýlila jsem se 🤣 ve svých 35 chodím do dětského oddělení pro lambady, sportovní podprsenky a plavky mám prostě trojúhelníčky 🤣 sama sobě se moc nelíbím nahá, takže tak nechodím ani před manželem, ale jinak si myslím, že to špatné se mnou celkově nebude, protože občas mi někdo řekne, že jsem hezká, kočka, atd. Pokud do sebe člověk nechce řezat, musí se naučit žít sám se sebou. 🙂
Také tam nemám vůbec nic. Naivně jsem si myslela, že aspoň v těhotenství se něco objeví
. Ale po kojení je to naopak ještě větší hrůza, jedno velikost 0, druhé tak - 1
. Teď čekáme třetí a ani nechci vidět, jak budou vypadat potom. Já jsem se s nima tak úplně ještě nesmířila, ale tak snad to věkem přijde
.
@Petra0009 píše:
Také nemám žádná prsa…nejsem teda ještě po dětech.. depku jsem z toho mela jen, kdyz jsem vybirala svatebni saty a vsechny saty byly po prsate. Jinak mi to nevadi ☺️,nad plastikou jsem neuvazovala. Bala bych se operace a bolesti
No vidis, ja mela opacny problem pri vyberu satu v pujcovne..vsechny byly na mene obdarene, pripadala jsrm si hrozne, ale fakt je ze byly 90 l.
@Meggiska píše:
Nikdy jsem prsa noc neměla, když jsem otěhotněla, těšila jsem se, jak mi vyrostou prsa a konečně něco na hrudníku budu mít. A nic, nosila jsem sportovní podprdu, kdy jsem prostě stahovala ramínko. A po dětem? Myslela jsem že to horší být nemůže, ala mýlila jsem se 🤣 ve svých 35 chodím do dětského oddělení pro lambady, sportovní podprsenky a plavky mám prostě trojúhelníčky 🤣 sama sobě se moc nelíbím nahá, takže tak nechodím ani před manželem, ale jinak si myslím, že to špatné se mnou celkově nebude, protože občas mi někdo řekne, že jsem hezká, kočka, atd. Pokud do sebe člověk nechce řezat, musí se naučit žít sám se sebou. 🙂
Ja bych rekla ze ty trojúhelnícky jsou prave nejhorsi. Nezkousela jsi tenhle typ? Maji vycpavky.
@Anonymní píše:
Ja bych rekla ze ty trojúhelnícky jsou prave nejhorsi. Nezkousela jsi tenhle typ? Maji vycpavky.
Dobře střižené trojúhelníčky jsou právě nejlepší, taky je mám nejradši. Ale musí to být ty šité napevno, ne ty posouvací po šňůrce, co se různě krabatí…
@Anonymní píše:
Jinak tyhle na obrázku opravdu na plochy hrudník nesedí, budou odstavat. Do těch naopak musíš mít aspoň C, aby to vypadalo dobře.
@Anonymní píše:
Jinak tyhle na obrázku opravdu na plochy hrudník nesedí, budou odstavat. Do těch naopak musíš mít aspoň C, aby to vypadalo dobře.
Ja je mam v mini velikosti, a sedi prave nejlip. Ktere trojuhelnicky mas na mysli? Ja znam snad jen takovy ty latkovy, a to je sileny.