Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gabrriel píše:
máž těžký bradavky, proto sklouznou(doufám, že to není až tak bolestivé téma, že si můžu dovolit dát jeden vtípek, jinak se omlouvám.)
@Bůča jako když se mluví o těžkých kostech a tak… ale říct tohle ženě, tak se semnou týden nebaví… ![]()
@gabrriel píše:
@Bůča jako když se mluví o těžkých kostech a tak… ale říct tohle ženě, tak se semnou týden nebaví…
tak tezky kosti znamenaj ze nekdo vazi hodne ne? a nevypada na to.
ja se na chlapa taky urazim a biju ho
to zensky delaj
![]()
Kašli na to, neřeš, měj se ráda tak jak jsi. Necháš se k vůli něčemu takovému řezat? Nikdy bych to neudělala. A utěším tě - v přechodu ti povyrostou, fakt že jo. celý život jsem měla prsa korejské plavkyně, a ted konečně něco mám. Není to nic až tak, ale pořád lepší než mokrou hadrou po hubě.
@gabrriel píše:
máž těžký bradavky, proto sklouznou(doufám, že to není až tak bolestivé téma, že si můžu dovolit dát jeden vtípek, jinak se omlouvám.)
Ty jo dík, to bylo furt, že mám malý prsa…a ono jen lehký bradavky
@Bůča Proto u tebe funguje ten předklon a u mě ne ![]()
@Tersuita rád jsem pomohl
zkus piercing
i když při mazlení a ocumlávání já mám radší přirozený pocit, než nějaký železo v puse… ale každý rád něco, třeba to zaujme.
@gabrriel Zas si je nechci vytahat
Ale možná na každý položit pětikorunu a když po rozjetí spadne, tak už to neva ne? ![]()
@Tersuita no ať si tam pak nevymačkáš obtisk, když je máš tak lehký ![]()
@gabrriel @Tersuita
a nejlip se mi kuzlata rozjizdi pred menses. to jsou ty bradavky jeste tezsi.
kez by to tak vydrzelo pořád
![]()
No…taky bych brala tak o číslo větší prsa..naštěstí jsem hodně drobounká, takže nějaká hodně velká prsa by ke mě asi ani neseděla…
jinak o plastice jsem taky párkrát uvažovala, ale na druhou stranu si říkám, že je to blbost…nemám žádnou deformaci, jenom jsou prostě malý…s trochu vycpanou pordprdou to vypadá super a před drtivou většinou lidí se nesvlíkám, takže co…a chlapa, který by mě nechtěl kvůli tomu, že nemám prsa 3 bych stejně nechtěla..
navíc jsem sjížděla fotky z plastických operací a i když hodně žen říká, že to vidět není a tak, tak se mi drtivá většina výsledků nelíbí a často mi přijde lepší, jak to měla ta žena před tím, že to sedělo více k její postavě…
takže plastika jedině, kdyby to byla fakt nějaká hrůza, jinak mi to přijde zbytečný…
@edithaaa Chlapi to tak neřeší, akže se hod do klidu, zapomen na to že by ses měla stydět a je vymalováno. Na nějakém kousku tuku tolik nezáleží.
@edithaaa píše:
Holky, která jste na tom stejně a jak to snášíte? Vždy jsem měla velmi malá prsa, po dvou dětech už nemám vůbec nic a od odsávačky ještě kolem bradavek strie, vypadám jak desetiletá holka…stydim se kdekoliv předkýmkoliv slíknout…na plastiku to nevidim-nejen kvůli financím, ale taky kvůli velkému strachu…jak to snášíte vy? prodělaly jste plastiku? co na to muži? já zjišťuji, že to mužům moc nevadí…
no ja sem na tom stejne předtím nic moc no stačilo byt tehotna a po porodu z 1 na 4 krasa
holky no a ted 0
a co mam delat ajeste k tomu jednu ani není vidno protože kojila sem vždy z jedny tak asi vite jak to vipada…
Ahoj. Toto by asi byla otázka spíš na může, ale předpokládám, že těch tady asi moc není. Jde o to, že já v podstatě nemám žádná prsa, jsem na tom asi tak jako Keira Knightley. Malá prsa se mi líbí, byla bych spokojená, kdybych je měla, ale já opravdu nemám žádná. Teď jsem ve fázi snahy to přijmout, částečně už se mi to daří, když mám volné tričko, vezmu si jednu ze svých krásných nevycpaných podprsenek. Ale když mám upnuté tričko, zatím jsem se neodvážila… Jsem rok sama a teď se o mě začali zajímat muži… Co považujete za lepší? Když budu nosit nevycpané podprsenky a chlap rovnou uvidí jak na tom jsem…? Nebo když budu nosit vycpané push-upky a budu se cítit o chlup sebevědomější před všemi ostatními, ale ten muž až později zjistí jak na tom opravdu jsem…?