Faleš ex partnera
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Kvůli ní aby nedopadla podobně jako já. Okradená, zneužitá a ještě tim strádá dítě. Naše dítě ji nic neřekne i když s ní tráví hodně času, protože nic neví, neočkuji nesnáším to. On dítě očkuje proti mě místo aby držel hubu a krok za to co dělá za prusery.
Chápu, ale mně se nezdá pravděpodobné, že by na to časem nepřišla sama. Jinak máš lidi, kteří neslyší ani na varování od blízkých, natož od bývalky (za všechny uvedu jednu budoucí nevěstu z mé rodiny, kterou přišli varovat vlastní rodiče (!) ženicha, aby si ho nebrala, že je to tyran a psychopat, ona si stejně prosadila svou a odešla až když bil ji i batole). K situaci bych se postavila alibisticky-on mě k ní nepustí, nemůžu nic dělat-je to jejich boj. Nakonec budeš stejně vždy ta špatná.
Jo a ještě: praskne to vždy na takovou svini? Bohužel ne vždy a nebo se to nedozvíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pohledzdruhestrany píše:
jsi žárlivá a mstivá psychopatka
Jste úplně, úplně mimo. Žárlivá rozhodně nejsem každý den děkuji, že jsem na to přišla a poslala ho k šípku ![]()
Psychopatka taky ne, když vidím možný problém a nechci aby bylo ublíženo další, jiné ženě, tak to vidím jako malou pomoc spíše varování.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jste úplně, úplně mimo. Žárlivá rozhodně nejsem každý den děkuji, že jsem na to přišla a poslala ho k šípku
Psychopatka taky ne, když vidím možný problém a nechci aby bylo ublíženo další, jiné ženě, tak to vidím jako malou pomoc spíše varování.
Nepochybně. To je jasně vidět už z Tvých předchozích příspěvků. ![]()
A nepřekáží Ti svatozář, když procházíš dveřmi? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jste úplně, úplně mimo. Žárlivá rozhodně nejsem každý den děkuji, že jsem na to přišla a poslala ho k šípku
ne, se.re tě že je spokojenej a má spokojenou přítelkyni, jak je možný, že takovej parchant má šťastnej vztah a ty se užíráš, tak ses proste rozhodla mu to rozes.rat… o žádnou pomoc samozřejmě nejde…jestli máš nezvladatelnou chuť pomáhat, tak si vem kočičku nebo pejska z útulku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pohledzdruhestrany píše:
ne, se.re tě že je spokojenej a má spokojenou přítelkyni, jak je možný, že takovej parchant má šťastnej vztah a ty se užíráš, tak ses proste rozhodla mu to rozes.rat… o žádnou pomoc samozřejmě nejde…jestli máš nezvladatelnou chuť pomáhat, tak si vem kočičku nebo pejska z útulku
Ja mám vztah šťastný a nesere mě jejich vztah to opravdu ne. Vůbec mi nerozumíte a otáčíte proti mě.
- Citovat
- Upravit
Není to v pořádku a není to tvoje věc. Pro tvůj život je naprosto irelevantní, co ona si o něm myslí.
Ty se věnuj tomu, aby ses smířila se svou minulostí a svými chybami a neutápěj se ve fantaziích o pomstě.
Ostatně - čím víc nesnášíš svého ex, tím víc ubližuješ své dceři. Podle toho, jak mezi sebou fungujete, tak se utváří její sebevědomí a vztah k mužům.
A čím více nenávisti do toho leješ (a nelži že to je všechno jen dobrý úmysl) tím víc ji poškozuješ. Potřebuješ se s tím, co je srovnat tak, abyste měli alespoń neutrální vztah. Jak vůči vlastní psychice (jinak se tou nepřiznanou nenávistí zalkneš), tak hlavně kvůli své dceři. Ona je z 50% svůj otec. A pokud ty ho nenávidíš, tak to nutně bere tak, že nenávidíš i ji. A je narosto jedno co říkáš nebo předstíráš děti zcela jasně vnímají to co cítíš a co děláš.
Máš probém - sama v sobě s tím že prostě nejsi srovnaná s tím jak sis zařídila život koho sis vybrala jako otce a jak teď nefungujete. Opravdu v tom nejsi nevinná oběť vláčená okolnostmi, byla to i tvoje rozhodnutí. A dokud se sama se sebou nesmíříš, budeš škodit své dceři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ja mám vztah šťastný a nesere mě jejich vztah to opravdu ne. Vůbec mi nerozumíte a otáčíte proti mě.
ne - jen ti ukazujeme to co popíráš a v čem si lžeš.
Kdyby si byla smířená a spokojená, tak fakt nepíšeš na emimino jak to zařídilt, aby toho hajjzla opustila jeho přítelkyně.
Kdyby si byla smířená a spokojená, tak řešíš maximálně žalobu za alimenty a to je všechno. S právníkem, ne s emimiem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na rozdíl od ostatních, já Ti rozumím.
Někde mezi vámi teď žije žena, která má dvě děti krátce za sebou s mým ex, násilníkem a psychopatem, který velmi negativně poznamenal hned několik životů a ta žena nemá o tom ani tušení. Třeba jste to zrovna vy. Věřte, že byste nechtěli prožít to, co já a moje děti.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Moc Ti rozumím. Měla jsem také takový exemplář ne-li horší. Když jsem ho poznala, spoustu lidí mě varovalo, já neslyšela, neviděla, zavidite mi to je celé. No bylo to hodně zajímavé, vyvázla jsem s pětačtyřiceti kilo úplně psycho, hladová, bez koruny, šílená strachy z něj…a lituju že jsem neposlechla. Ale nevarovala bych, protože by to nemělo smysl, manipulátoři to umějí moc dobře s oběťmi. Vím že chceš udělat dobře ale nevyjde Ti to
- Citovat
- Upravit